roumeliotis

lentiamo

Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα...

under armor
redwell

Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και στο μπάσκετ 1+1 κάνει 2 και 2+2 κάνει 4. Ποτέ δεν αλλάζει αυτό και δυστυχώς για τον Ολυμπιακό τα δείγματα των φιλικών και η προοδευτικότητα προς το χειρότερο "μίλαγαν" από μόνα τους για τα αποτελέσματα. Δεν έχεις δύο μονάδες 5+5 στη θέση "1" για να σου βγάλουν αποτέλεσμα "10" και να είσαι πρώτος μάγκας. Το "10" θα μου πει κανείς στους πόιντ γκαρντ το έχει η Ρεάλ και η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ και η Εφές και η Μπαρτσελόνα γιατί έχουν και τα φράγκα.

Μαζί σας, αλλά από το "10" ως το "2" που έχει ο Ολυμπιακός στη θέση του πλεϊμέικερ για παράδειγμα με δύο μονάδες του "1" έκαστος, υπάρχει χαοτική διαφορά από τους υπόλοιπους. Είδαμε στη Γαλλία τον Μιλουτίνοφ να είναι "σκιά" του εαυτού του, είχε κακή βραδιά ρε αδερφέ, συμβαίνουν αυτά. Από πίσω ποιός ήταν; Ο κανένας. Ένα 4άρι που "βαπτίστηκε" 5άρι όπως ο Ρούμπιτ που του έκαναν πλάκα οι "λίγοι" για το επίπεδο της Euroleague ψηλοί της Βιλερμπάν και ένας Χαπ ο οποίος ναι μεν είναι ταλέντο, ναι το ένα ναι το άλλο αλλά κρίνουμε αυτά που βλέπουμε στο παρκέ και εκεί δεν υπήρχε.

Μα πάνω απ' όλα ο Ντέιβιντ Μπλατ δείχνει "θολωμένος", δείχνει να μην έχει καταλάβει τι γίνεται και τι διακυβεύεται στη σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Το "Μέχρι Τέλους" είναι "σημαία" εδώ και κάποιους μήνες και ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ -αν δεν έχει αρχίσει ήδη να γυρίζει- και να σκορπίσει τα πάντα στους πέντε ανέμους.

Δεν γίνεται κύριε Μπλατ να κάνεις συνεχώς αλλοπρόσαλλες κινήσεις και να καρφώνεις... καρφιά στην πλάτη μιας ομάδας που ανεβαίνει τη δικό της Γολγοθά. Ήμουνα και είμαι θαυμαστής του έργου του Αμερικανού τεχνικού αλλά στις προηγούμενες ομάδες του γιατί μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τρίμηνο της περσινής σεζόν, η συνέχεια είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτική.

Στο ματς της Γαλλίας από πλευράς προετοιμασίας αγώνα είδα το απόλυτο μηδενικό. Πήρες παίκτες σουτέρ που τα "έσταζαν" πέρυσι όπως οι Κουζμίνσκας και Πολ και ένα, ένα μόνο ρε παιδιά, σύστημα για να σουτάρουν ελεύθερο τρίποντο δεν είδα. Μια από τα ίδια με τη μπάλα να πηγαίνει στον Μιλουτίνοφ και τον Πρίντεζη και να κάνει γύρω γύρω ο Σπανούλης προσπαθώντας να βρει τις λύσεις αλλά δυστυχώς έτσι δεν πας πουθενά. Πουθενά όμως.

Τέλος, περιμένω από τη διοίκηση και τους αδερφούς Αγγελόπουλους να πάρουν θέση και κυρίως αποφάσεις για το τι πρέπει να περιμένουμε. Βασικά, δεν το περιμένω μόνο εγώ αλλά εκατομμύρια Ολυμπιακών που αγαπάνε και πονάνε την ομάδα και βλέποντάς τη να γίνεται σάκος του μποξ απέναντι σε ένα σύνολο παικτών β' και γ' διαλογής που στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν θα τους έριχνες 30άρα, τότε πραγματικά υπάρχει ένας... κόμπος στο λαιμό.

Μια πίκρα που περιμένει να δει ένα "φως" στο τούνελ για να ξαναγίνει χαμόγελο αισιοδοξίας. Τώρα; Υπάρχει ένα "αξιέξοδο" και ψάχνουμε όλοι μας, μαζί με τους πιστούς φίλους της ομάδας και εγώ, να βρούμε τι γίνεται και πού βαδίζουμε. Δυστυχώς απάντηση σε αυτό δεν έχω να σας δώσω. Απλά περιμένω να γίνει κάτι συνταρακτικό άμεσα. Κάτι να "ταρακουνήσει" τα πάντα και να δώσει μια κάποια ώθηση. Τι θα είναι αυτό; Δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να αλλάξει αυτή η εικόνα στο παρκέ που δεν τιμά καθόλου την τεράστια ιστορία της ομάδας.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Ολυμπιακός με 1.91 και αγγλικά Bets

Το κουπόνι της Τρίτης (19/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Euroleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές. Στη League 2 Αγγλίας, η...

Read more

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νίκη... τετράδας με Εφές στην Πόλη

Έναρξη... διαβολοβδομάδας στη Euroleague και ο Ολυμπιακός θα δώσει το...

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...

Πρωτοσέλιδα 19-03-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...