roumeliotis

Carwiz

«Πολύ καλύτερος ο ΟΣΦΠ, χάζευα την εξέδρα»

casino loutrakiou
redwell

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη και το 2-2 με τους ερυθρόλευκους, με τον Αργεντινό προπονητή της Τότεναμ να μιλάει και για την εκπληκτική ατμόσφαιρα:

«Αν είδατε το παιχνίδι, από νωρίς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και δεν μπορούσαμε να βρούμε τον τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν αξίζαμε να προηγούμαστε, όμως ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν με εξέπληξε αυτό που είδα από τον Ολυμπιακό. Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και περιμέναμε δύσκολο ματς. Είμαι απογοητευμένος από την προσέγγισή μας. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Πολύ ποιοτικός και θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στον όμιλο.

Ναι είχε περισσότερες προσπάθειες ο Ολυμπιακός. Οι φάσεις ήταν 5-5. Ναι συμφωνώ ότι είχε περισσότερες προσπάθειες ο Ολυμπιακός αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αξίζεις κάτι παραπάνω. Μιλάω και με το συναίσθημά μου. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω τόσο καλά.

Σήμερα λέω πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Το αίσθημα που μου μένει είναι αυτό. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ. Το πως έδινε ο κόσμος ώθηση στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον κόσμο του.

Συνολικά θεωρώ πως ήταν ένα δίκαιο σκορ και θέλω να σας πω ξανά μπράβο για τον κόσμο σας. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν ήταν αυτό που ήθελα να δω όμως πρέπει να συνεχίσουμε.

Παραμένω αισιόδοξος, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας με πρώτο αυτό που δίνουμε σε 72ώρες απέναντι στη Λέστερ. Ήταν κάποιες στιγμές που χάζευα την εξέδρα» είπε ο έμπειρος τεχνικός.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...