roumeliotis

Carwiz

Hairmaker.gr τοπ προϊόντα για τέλειο ξύρισμα

casino loutrakiou
redwell

Βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για ένα εύκολο, ευχάριστο και ενυδατικό ξύρισμα με τέλειο αποτέλεσμα. Εαν αναρωτιέστε γιατί θα πρέπει να διαλέξετε εμάς και τις υπηρεσίες μας, σας πληροφορούμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσετε το HairMaker.Gr για τις online αγορές σας. Διαβάστε προσεκτικά και δείτε το γιατί.

(1) Χαμηλές τιμές.
Χαμηλές και προσιτές τιμές. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα απο τα καλύτερα προϊόντα για μαλλιά, γένια, shaving και όχι μόνο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

(2) Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
Δεν υπάρχουν "κρυφές ή πονηρές" χρεώσεις. Οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής και αν επιλέξετε, τα έξοδα αποστολής είναι συγκεκριμένα και ορισμένα στα 3.60 ευρώ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για την πληρωμή με αντικαταβολή!!!

(3) Επιλεγμένα προϊόντα με δωρεάν μεταφορικά.
Δείτε πάρα πολλά προϊόντα με την επισήμανση (Δωρεάν μεταφορικά). Τα συγκεκριμένα προιόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα δωρεάν.

(4) Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.
Εάν δεν τα πάτε τόσο καλά με το internet, και θελήσετε βοήθεια ή δεν είστε σίγουρος για το προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά με με τις ίδιες online τιμές μας.

(5) Like us on Facebook.
Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και κερδίστε 3% έκπτωση, στην επόμενη αγορά σας!

(6) Πολιτική επιστροφής.
Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

(7) Οδηγίες χρήσης.
Ακολουθώντας τις οδηγίες για την προστασία των καταναλωτών, σε όποια προϊόντα απαιτείται, υπάρχουν οι σχετικές οδηγίες χρήσης μεταφρασμένες στα Ελληνικά. Προσπαθούμε και πιστεύουμε το καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό να σας δίνουμε αναλυτικότατες οδηγίες για όλα μας τα προϊόντα, έτσι ώστε και να ξέρετε τι αγοράζετε και για ποιο λόγο το αγοράζετε. Στο κομμωτήριο μας δοκιμάζουμε όλα τα προϊόντα και τα review που γράφουμε είναι από προσωπική μας εμπειρία. Ρωτήστε μας ότι θελήσετε για όλα μας τα προϊόντα και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για εσάς.

(8) 5 τρόποι πληρωμής.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, DINERS), με PayPal και με μετρητά όταν η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το κατάστημα μας καθώς και με όλες τις κάρτες.

(9) Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,00 ευρώ.
Εάν οι αγορές ξεπερνούν τα 49,00 ευρώ δεν υπάρχει κόστος για τα μεταφορικά (ισχύει για αποστολές σε όλη την Ελλάδα).

(10) Λίστα διευθύνσεων στα μέλη του site.
Στους εγγεγραμμένους χρήστες (μέλη) παρέχεται η δυνατότητα αποθήκευσης διευθύνσεων αποστολής των προϊόντων! Με αυτό τον τρόπο, τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν είτε στην κατοικία σας, είτε στην εργασία σας, είτε στη διεύθυνση κάποιου προσώπου που θέλετε να του στείλετε το δώρο του απ' ευθείας στη διεύθυνση του!

(11) Αποστολή e-mail για την επιτυχημένη αποστολή παραγγελίας.
Αποστολή e-mail για την επιτυχημένη αποστολή παραγγελίας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες (μέλη) παραλαμβάνουν e-mail για την επιτυχημένη αποστολή, και το tracking number, της παραγγελίας τους καθώς και sms με την καταχώρηση της παραγγελίας τους.

(12) Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση σας.
Δεν μας αρέσουν οι αναμονές όπως και σε εσάς. Για αυτό παρέχουμε 12ωρη υποστήριξη e-mail και 8ωρη τηλεφωνική υποστήριξη Δευτέρα έως Σάββατο.

(13) Δυνατότητα παραγγελίας και για όσους δεν επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη.
Κατανοώντας την επιθυμία χρηστών που θέλουν να πραγματοποιούν αγορές χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν σαν μέλη, στο HairMaker.Gr παρέχει τη δυνατότητα παραγγελίας χωρίς εγγραφή!

(14) Ίδια τιμή προϊόντων όταν η παραλαβή τους γίνεται από το κατάστημα.
Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να παραλάβει το προϊόν που έχει επιλέξει από το κατάστημα και να πληρώσει με μετρητά, η τιμή παραμένει η ίδια. Με αυτό τον τρόπο, δε χρεώνεστε το μεταφορικό κόστος. Η παραγγελία σε αυτή την περίπτωση γίνεται και πάλι ηλεκτρονικά από το e-shop και με τηλεφωνική επικοινωνία ορίζεται η ώρα της παραλαβής από το κατάστημα.

(15) Άμεση Αποστολή.
Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται από Δευτέρα και Τετάρτη μέχρι τις 2μμ. και Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή εως τις 4 το απόγευμα και Σάββατο μέχρι τις 11 το πρωί αποστέλλονται την ίδια μέρα, εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα.

(16) Ασφαλές περιβάλλον SSL.
Ασφαλές περιβάλλον. Για την ασφαλή διακίνηση των ευαίσθητων στοιχείων σας μέσω intenet, το HairMaker.Gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, ονοματεπώνυμο, e-mail. Σε περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα γίνεται ανακατεύθυνση στο σύστημα της τράπεζας όπου με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτα σας. Το HairMaker.Gr δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Τηλέφωνο: 210 990 1100
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη
Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Advertorial

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...