roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Κύμη 92-69 Bullets

casino loutrakiou
redwell

O Γιώργος Πρίντεζης είχε την... τιμητική του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κύμη (92-69) για την 15η ημέρα της Basket League, από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** Με τη χθεσινή (27/01) του συμμμετοχή ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε τις 353, ξεπέρασε τον Αντώνη Φώτση κι “έπιασε” στην 21η θέση της λίστας τον Χριστόφορο Στεφανίδη.

*** Με τους 12 πόντους του, έφτασε τους 3.436 και έγινε ο 14ος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού προσπέρασε τον Μάκη Νικολαΐδη που είχε 3.424.

*** Ακόμη με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 1.433 και ξεπερνώντας τον Έρικ Μικ (1.430) έγινε ο 16ος ριμπάουντερ στα χρόνια της Basket League.

*** Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τα έξι ριμπάουντ που είχε κόντρα στην Κύμη, έφτασε τα 459 στο ελληνικό Πρωτάθλημα και έγινε ο 3ος ξένος ριμπάουντερ του ΟΣΦΠ στην Basket League. Ο σέντερ των “ερυθρόλευκων” ξεπέρασε την επίδοση του Ζάρκο Πάσπαλι που στη διετία 1992-94 είχε 456 ριμπάουντ αλλά βέβαια είχε μία ακόμη σεζόν στο ΣΕΦ, πριν το επαγγελματικό Πρωτάθλημα (1991-92).

*** Ακόμη ο Μιλουτίνοφ με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε έγινε ο 15ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Θρύλου που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό.

*** Στην πρώτη 60άδα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα μπήκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Έφτασε τα 273 και ξεπέρασε τον Κώστα Γκαγκαουδάκη.

*** Ο Ζακ ΛεΝτέι ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του στο σκοράρισμα, έχοντας 20 πόντους, όσους και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

*** Σε ομαδικό επίπεδο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη μεγαλύτερη φετινή επίδοση του σε εύστοχα δίποντα. Είχε 27 όπως και στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο.

*** Από την πλευρά της Κύμης, ο Σταύρος Τουτζιαράκης που στατιστικά ήταν ο κορυφαίος της, με τις δύο ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 7ος πασέρ στην τριετή ιστορία της στην κατηγορία. Ο έμπειρος σέντερ έφτασε τις 39 ασίστ και ξεπέρασε τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε που είχε 38 στη σεζόν 2016-17.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...