roumeliotis

Carwiz

ΟΣΦΠ-Λαύριο 102-63 Βullets

casino loutrakiou
redwell

Την 5η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επικρατώντας χωρίς να... ιδρώσει με σκορ 102-63 του Λαυρίου στο ΣΕΦ, αναμέτρηση από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες.

*** Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έσπασε το «φράγμα» των 500 ριμπάουντ στην κατηγορία έχοντας πέντε ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεπέρασε τα 400 έχοντας έξι.

*** Ο Σέρβος σέντερ έγινε ο 17ος συνολικά και 6ος ξένος παίκτης του Ολυμπιακού που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό μετά τους Ντε Μιγκέλ, Τάρπλεϊ, Πάσπαλι, Μπέρι και Ράτζα.

*** Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν μεγάλη διάθεση στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού κάτι που πιστοποιείται από τα 13 κλεψίματα τους. Πρόκειται για την κορυφαία επίδοση της φετινής Basket League καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των 11 που είχαν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επίσης απέναντι στο Λαύριο Aegean Cargo και το Περιστέρι Βίκος Cola στο παιχνίδι με την Κύμη.

*** Με τις 4 ασίστ που μοίρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε τις 652 και έγινε ο 22ος ασίστμαν στην ιστορία του πρωταθλήματος ξεπερνώντας τον Τζον Κόρφα ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 648.

*** Ο Ολυμπιακός σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της σεζόν με πέντε μόνο λάθη –τέσσερα είχε το Ρέθυμνο Cretan Kings απέναντι στο Λαύριο Aegean Cargo. Έτσι η ομάδα της Λαυρεωτικής πήρε μόνο έναν πόντο από τα λάθη του αντιπάλου του, στη μικρότερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος. Δύο είχε ο Πανιώνιος στη Λήμνο απέναντι στον Ήφαιστο.

*** Ο Γιάννης Κουζέλογλου «σκαρφάλωσε» στην πρώτη 4άδα των ριμπάουντερ του Λαυρίου Aegean Cargo στην Basket League. Είχε έξι ριμπάουντ στο παιχνίδι του ΣΕΦ και με αυτά έφτασε τα 147 με την ομάδα της Λαυρεωτικής για να ξεπεράσει τους Άσλεϊ Χάμιλτον (141), Σάκη Γιαννακόπουλο (145) και Αντουέιν Ουίγκινς (145).

*** Ένα ριμπάουντ ήταν αρκετό για τον Μιχάλη Περράκη προκειμένου να φτάσει τα 100 στην κατηγορία.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...