roumeliotis

Carwiz

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη Λέστερ

casino loutrakiou
redwell

Σοκ στη Λέστερ καθώς σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ συνετρίβη έξω από το «King Power Stadium» το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, και τυλίχθηκε στις φλόγες με τα νεότερα για την τραγική είδηση να αναμένονται, όπως ακριβώς και οι ταυτότητες των επιβατών.

Το συμβάν έλαβε χώρα στον χώρο του πάρκινγκ του γηπέδου των προ διετίας πρωταθλητών Αγγλίας λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μόλις είχε επιβιβαστεί, από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, αλλά ακόμη ούτε η αστυνομία, ούτε και η πυροσβεστική έχουν γνωστοποιήσει για το αν υπάρχουν επιζώντες ή νεκροί, αλλά και πόσοι ήταν οι επιβαίνοντες.

Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα και τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εκείνο άρχισε να στροβιλίζει λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του, λόγω προβλήματος στον πίσω έλικα.

Σύμφωνα ωστόσο με tweet του δημοσιογράφου, Μπεν Τζέικομπς, των BelNsports και ESPN η εταιρεία του Ταϊλανδού, King Power, τον ενημέρωσε πως ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν εντός του ελικοπτέρου.

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ», ανέφερε στο twitter ο Τζέικομπς.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που τραβήχτηκε ελάχιστα μετά την πτώση του ελικοπτέρου στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...