roumeliotis

Carwiz

Καρέ επιλογών μέχρι 2.85 απόδοση

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (18/02/24) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στη LaLiga, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Βαγιεκάνο. Στη Serie A, η Ουντινέζε φιλοξενεί την Κάλιαρι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Μπράγκα αντιμετωπίζει τη Φαρένσε.

Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης (15:00)

Η Βαγιεκάνο συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Μαγιόρκα. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στη Γερμανία με σκορ 1-0 τη Λειψία, απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα διέλυσε εντός έδρας με σκορ 4-0 τη Χιρόνα, πλέον βρίσκεται στο +5 από τη 2η θέση.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή το combo bet 2+Over 1.5 Goals με 1.97 απόδοση στη Novibet.

Ουντινέζε – Κάλιαρι (16:00)

Η Ουντινέζε έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας στο Τορίνο με σκορ 1-0 τη Γιουβέντους. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από πέντε (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Η Κάλιαρι έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 από την Κάλιαρι. Μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα, βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Με ψυχολογία η Ουντινέζε μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη ντεφορμέ Κάλιαρι. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 1.93 απόδοση στο Pamestoixima.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20:30)

Ο ΠΑΟΚ υπέστη εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά στο ελληνικό Κύπελλο. Στη Σούπερ Λιγκ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, αποτέλεσμα που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να τον προσπεράσει και έπεσε από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Φερεντσβάρος, απέκτησε προβάδισμα πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετράει τέσσερα τρίποντα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, παραμένει σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, σε παιχνίδι που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals με απόδοση 2.00 στη Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Μπράγκα – Φαρένσε (22:30)

Η Μπράγκα υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 4-2 από την Κάραμπακ στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μία νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, δίνει μάχη με τη Γκιμαράες για την 4η θέση. Η Φαρένσε προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Φαμαλικάο. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τρία διαδοχικά παιχνίδια στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Η Μπράγκα είναι το φαβορί, αλλά αμυντικά έχει θέματα και η Φαρένσε μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Επιλογή το καλοπληρωμένο combo bet 1+Goal/Goal σε τιμή 2.85.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...