roumeliotis

Carwiz

Με το 1.95 του Ολυμπιακού και γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (15/02) περιέχει τέσσερις επιλογές από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φερεντσβάρος. Στο Europa League ξεχωρίζουν τα παιχνίδια: Φέγενορντ-Ρόμα, Μίλαν-Ρεν και Μπενφίκα-Τουλούζ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Φέγενορντ – Ρόμα (19:45)

Η Φέγενορντ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 κόντρα στη Σπάτα Ρότερνταμ στο τοπικό ντέρμπι. Αήττητα για επτά διαδοχικές αγωνιστικές στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας, με απολογισμό: 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Βρίσκεται στη 2η θέση με 49 βαθμούς μετά από 21 φετινά ματς, απέχει στο -10 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Η Ρόμα ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-2 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -4 από την τετράδα, αλλά έχει και ένα ματς περισσότερο από την Αταλάντα.

Προγνωστικό: Φέγενορντ και Ρόμα συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.80 απόδοση.

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος (19:45)

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 4-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Έχει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Βρίσκεται στην 4η θέση, απέχει στο -7 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Η Φερεντσβάρος επιβλήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στη Ντεμπρέτσεν. Βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Παξ, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Ουγγαρία.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός θα έχει νέο τεχνικό και με σύμμαχο το κοινό του έχει προβάδισμα. Επιλογή ο άσος (1) με 1.95 απόδοση.

Μίλαν – Ρεν (22:00)

Η Μίλαν επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Νάπολι. Παραμένει σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Σέριε Α Ιταλίας, δύσκολα θα χάσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεν προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 κόντρα στη Χάβρη. Μετράει πέντε διαδοχικά τρίποντα στη Λιγκ 1 Γαλλίας, απέχει στο -4 από την εξάδα.

Προγνωστικό: Μίλαν και Ρεν συνθέτουν ζευγάρι με καλές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε τιμή 1.88.

Μπενφίκα – Τουλούζ (22:00)

Η Μπενφίκα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Γκιμαράες. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των επτά αγωνιστικών στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Ισοβαθμεί στην κορυφή και τους 52 πόντους με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Η Τουλούζ υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Τουλούζ. Μετράει μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις σε Λιγκ 1 Γαλλίας και Κύπελλο.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μπενφίκα υπερέχει σε όλα τα επίπεδα έναντι της Τουλούζ. Επιλογή ο άσος (1) με ασιατικό χάντικαπ -1.5 γκολ στο 1.90 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...