roumeliotis

Carwiz

Ελληνικό 1.70 και G/G στο ντέρμπι Ιταλίας

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (26/11/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στη Serie A, η Γιουβέντους κοντράρεται με την Ίντερ στο ντέρμπι ντι’ Ιτάλια. Στη LaLiga διεξάγονται τα παιχνίδια: Βιγιαρεάλ-Οσασούνα και Μπέτις-Λας Πάλμας. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα (15:00)

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λίγκα, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Οσασούνα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Λας Πάλμας. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τρεις διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απολογισμός: 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Αμφότερες με την πλάτη στον τοίχο, σε αναμέτρηση που περιμένουμε υψηλό σκορ. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 2.15 απόδοση.

Άρης – Παναθηναϊκός (20:30)

Ο Άρης επέστεψε άμεσα στις επιτυχίες, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 τον Βόλο. Μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ανοδική πορεία με το οριακό εκτός έδρας τρίποντο (1-0) επί της Κηφισιάς. Διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε πέντε υποχρεώσεις στην κατηγορία, παραμένει σταθερά στην κορυφή.

Προγνωστικό: Ο Άρης δύσκολα ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό, το ίδιο ισχύει περίπου και για τον Παναθηναϊκό. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ποντάρισμα στο Under 2.5 Goals με απόδοση 1.70.

Γιουβέντους – Ίντερ (21:45)

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-1 της Κάλιαρι. Μετράει πέντε κολλητές νίκες στη Σέριε Α Ιταλίας, μέχρι στιγμής είναι η μοναδική ομάδα που απειλεί την Ίντερ στη μάχη της 1ης θέσης. Η Ίντερ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Φροζινόνε. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή και στο +2 από τους «μπιανκονέρι».

Προγνωστικό: Γιουβέντους και Ίντερ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, πάμε με το Goal/Goal σε τιμή 1.85.

Μπέτις – Λας Πάλμας (22:00)

Η Μπέτις αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Σεβίλλης στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στην ισπανική Λα Λίγκα, παραμένει αήττητη για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις στην κατηγορία. Η Λας Πάλμας προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο την Οσασούνα. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Προγνωστικό: Η Μπέτις διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της Λας Πάλμας. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.75 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...