roumeliotis

Carwiz

Τρία combo με γκολ και Μίλαν 2.00

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (25/11/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Στη LaLiga, η Βαγιεκάνο αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα. Στη Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κοντράρεται με τη Στουτγκάρδη. Στη Serie A, η Μίλαν φιλοξενεί τη Φιορεντίνα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (14:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 4-4 απέναντι στην Τσέλσι. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από δύο ομάδες, που την καταδιώκουν. Η Λίβερπουλ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 3-0 τη Μπρέντφορντ. Απέχει στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Προγνωστικό: Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα (15:00)

Η Βαγιεκάνο ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την εξαιρετική Χιρόνα. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο θετικό σερί των οκτώ (2 νίκες, 6 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στην ισπανική Λα Λίγκα. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε (2-1) εντός έδρας στις λεπτομέρειες και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στην Αλαβές. Απέχει στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Χιρόνα, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Επικίνδυνη έξοδος για τη Μπαρτσελόνα, καθώς η Βαγιεκάνο δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Μας αρέσει το σενάριο του συνδυαστικού στοιχήματος, G/G+Over 2.5 Goals με απόδοση 2.18.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη (19:30)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης. Αήττητη για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, με απολογισμό: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Στουτγκάρδη προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Ντόρτμουντ. Επέστρεψε στις επιτυχίες και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες αγωνίζονται με επιθετική φιλοσοφία, δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε τιμή 1.91.

Μίλαν – Φιορεντίνα (21:45)

Η Μίλαν απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, καθώς έφερε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα της Λέτσε. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Πλέον απέχει στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ίντερ. Η Φιορεντίνα νίκησε οριακά εντός έδρας τη Μπολόνια με σκορ 2-1. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Η Μίλαν θα επιδιώξει να κάνει μία νέα αρχή, περιμένουμε έστω και οριακά να λυγίσει την αντίσταση της Φιορεντίνα. Πάμε με τον άσο (1) σε απόδοση 2.00.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...