roumeliotis

Carwiz

Με τέσσερα ντέρμπι από 1.78 μέχρι 2.25

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (24/09/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League, η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ. Στη LaLiga, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Στην Eredivisie, ο Άγιαξ κοντράρεται με τη Φέγενορντ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άγιαξ – Φέγενορντ (15:30)

Ο Άγιαξ ηττήθηκε εύκολα εκτός έδρας με σκορ 3-1 από την Τβέντε. Πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή Έρεντιβιζι Ολλανδίας, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη και απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Φέγενορντ διανύει θετικότατο μομέντουμ, προερχόμενη από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 6-1 κόντρα στη Χέρενφεν. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη έπειτα από πέντε φετινά παιχνίδια.

Προγνωστικό: Ο Άγιαξ είναι απογοητευτικός μέχρι στιγμής, η Φέγενορντ πάει στο ντέρμπι με καλό μομέντουμ και σκοράρει με άνεση. Ποντάρισμα στο διπλό (2) με 2.25 απόδοση.

Άρσεναλ – Τότεναμ (16:00)

Η Άρσεναλ επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στο Τσάμπιονς Λιγκ, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 4-0 την Αϊντχοφεν. Στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει τέσσερις νίκες και παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές. Ανάλογη πορεία έχει και η Τότεναμ (4 νίκες, 1 ισοπαλία), επικρατώντας εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, έχοντας από 13 πόντους.

Προγνωστικό: Άρσεναλ και Τότεναμ παίζουν με ψυχολογία, σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Πάμε με το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε τιμή 1.78.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ (21:45)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από τη Νις. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, ενώ μπήκε τέλος στο φετινό αήττητο των τεσσάρων υποχρεώσεων στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Η Μαρσέιγ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Τουλούζ. Τέλος ο κόουτς Μαρθελίνο από την τεχνική ηγεσία, θα παραταχθεί με τον υπηρεσιακό Αμπαρντοναντό.

Προγνωστικό: Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ θα επιδιώξουν την επιστροφή στις επιτυχίες στο μεγάλο ντέρμπι της Γαλλίας. Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.89 απόδοση.

Ατλέτικο Mαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η Ατλέτικο Mαδρίτης πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Βαλένθια. Τέλος στο φετινό αήττητο σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στην ισπανική Λα Λίγκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετράει πέντε νίκες έπειτα από ισάριθμες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, επιβλήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 της Σοσιεδάδ.

Προγνωστικό: Αμφότερες αναμένεται να παίξουν προσεκτικά και δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Προβάδισμα στο Under 2.5 Goals με 1.85 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...