roumeliotis

Carwiz

Διπλασιασμός στην Ελλάδα, combo και γκολ ημιχρόνου

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (07/09/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από τα προκριματικά του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην έδρα της Ολλανδίας. Η Γαλλία υποδέχεται την Ιρλανδία, η Δανία το αδύναμο Σαν Μαρίνο και η Σλοβενία τη Βόρεια Ιρλανδία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ολλανδία – Ελλάδα (21:45)

Η Ολλανδία προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πλαίσιο του Nations League. Ηττήθηκε στην παράταση με σκορ 4-2 από την Κροατία, όπως και από την Ιταλία με 3-2 στο ματς για την 3η θέση στη διοργάνωση. Η Ελλάδα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και σκορ 1-0 στην έδρα της Γαλλίας, με πέναλτι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Πρώτη απώλεια βαθμών στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2024, προερχόταν από δύο σερί νίκες.

Προγνωστικό: Must win παιχνίδι για την Ολλανδία, τη στιγμή που η Ελλάδα βολεύεται και με ισοπαλία. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα, ποντάρισμα στα 2-3 Goals με 2.00 απόδοση.

Γαλλία – Ιρλανδία (21:45)

Η Γαλλία προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στην Ελλάδα. Το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν μετράει τέσσερις επιτυχίες έπειτα από ισάριθμες (4) αγωνιστικές. Βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Η Ιρλανδία επιβεβαίωσε τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 3-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ. Πρώτη νίκη στο γκρουπ και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών.

Προγνωστικό: Η Γαλλία είναι το φαβορί, υπερέχει ξεκάθαρα σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα έναντι της Ιρλανδίας. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goals με 1.85 απόδοση.

Δανία – Σαν Μαρίνο (21:45)

Η Δανία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με σκορ 1-1 απέναντι στη Σλοβενία. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον 8ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2025, έχει μαζέψει επτά πόντους, απέχει στο -2 από τη 2η θέση. Το Σαν Μαρίνο όπως ήταν αναμενόμενο αποτελεί τον σάκο του μποξ στο γκρουπ. Τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, με τέρματα 0 υπέρ και 13 κατά.

Προγνωστικό: Η Δανία έχει εξαιρετικά εύκολο έργο και θα επιδιώξει από νωρίς να βάλει όσα περισσότερα γκολ. Πάμε με το Over 2.5 Goals στο πρώτο ημίχρονο σε τιμή 1.88.

Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία (21:45)

Η Σλοβενία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Δανία. Συμπλήρωσε δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στον 8ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024. Αποτελέσματα που την βρίσκουν στην 4η θέση και στο -2 από την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας. Η Βόρεια Ιρλανδία πραγματοποιεί κάκιστη πορεία στα προκριματικά του EURO, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες και χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Η μοναδική νίκη ήρθε στις 23/03/23, με το εκτός έδρας 2-0 απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο.

Προγνωστικό: Η Σλοβενία βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την ντεφορμέ Βόρεια Ιρλανδία. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.87.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...