roumeliotis

Carwiz

ΠΑΟΚ και τρία combo μεταξυ 1.72-2.18

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (03/09/23) περιέχει φουλ αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Stoiximan Super League, ο ανεβασμένος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ. Στην Premier League, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άστον Βίλα. Στη LaLiga, η Μπαρτσελόνα παίζει στην έδρα της Οσασούνα. Στην Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Κολωνία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα (16:00)

Η Λίβερπουλ προέρχεται από επική ανατροπή και νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της Νιούκαστλ. Δεύτερο σερί τρίποντο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal+Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις. Η Άστον Βίλα νίκησε (3-0) για δεύτερη φορά τη Χιμπέρνιαν, με συνολικό σκορ 8-0 πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε θετική εμφάνιση και επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Μπέρνλι.

Προγνωστικό: Αμφότερες αγωνίζονται με επιθετική φιλοσοφία και σκοράρουν με ευκολία. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 3.5 Goals σε τιμή 2.18.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία (16:30)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τη Λέφσκι Σόφιας, πήρε το εισιτήριο γισ τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο τη Μάιντζ. Η Κολωνία συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα, ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Μετά από δύο αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχει οριακό προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή το combo bet 1X+Over 1.5 Goals με 1.72 απόδοση.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (20:00)

Ο ΟΦΗ έκανε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε πανεύκολα με σκορ 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά από δύο φετινές αγωνιστικές στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ, το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε ισάριθμες (2) περιπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 τη Χαρτς, έκανε το 2/2 απέναντι στην ομάδα της Σκωτίας και πήρε πανάξια το εισιτήριο για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από οριακή εντός έδρας νίκη (2-1) κόντρα στην Κηφισιά.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΟΚ και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Σε πρώτο πλάνο το διπλό (2) με απόδοση 1.65.

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα (22:00)

Η Οσασούνα έφερε ισοπαλία 2-2 στο Βέλγιο με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ. Στην ισπανική Λα Λίγκα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Βαλένθια και πήρε το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν. Η Μπαρτσελόνα νίκησε σε επικό παιχνίδι με σκορ 4-3 τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 15ο λεπτό, δέχθηκε την ανατροπή και τρία γκολ μέχρι το 50′, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και πήρε το τρίποντο.

Προγνωστικό: Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Επιλογή το συνδυαστικό 2+Over 1.5 Goals με 1.98 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...