roumeliotis

Carwiz

Νάπολι, αγγλικά γκολ και combo 2.50

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (02/09/23) περιλαμβάνει φουλ αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Super League, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Στη Premier League, η Τσέλσι υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη Serie A, η Νάπολι φιλοξενεί τη Λάτσιο. Στη Ligue 1, η Μπρεστ κοντράρεται με τη Ρεν.

Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)

Η Τσέλσι επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 της Γουίμπλεντον, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στην Πρέμιερ Λιγκ επιβλήθηκε πανεύκολα εντός έδρας 3-0 της Λούτον και έκανε σεφτέ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Μπέρνλι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Είχε προηγηθεί η ήττα με ανατροπή (3-2) στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικό: Η Τσέλσι θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η Νότιγχαμ Φόρεστ σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία στο φετινό πρωτάθλημα. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 1.90 απόδοση.

Μπρεστ – Ρεν (18:00)

Η Μπρεστ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ρεν προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Χάβρη. Αήττητη και στις τρεις (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε ισάριθμες (3) περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Σωστά προσφέρεται σε τιμές φαβορί η Ρεν, αλλά η Μπρεστ είναι άκρως ανταγωνιστική μέχρι στιγμής. Πάμε με το combo bet X2+Over 2.5 Goals σε τιμή 2.50.

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός (21:00)
*Σε ουδέτερη έδρα

Ο Πανσερραϊκός απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια, ΑΕΚ. Έτσι πήρε τον πρώτο του βαθμό στη φετινή Stoiximan Σούπερ Λιγκ. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προγνωστικό: Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες έχουν θέμα στο σκοράρισμα. Επικρατέστερο σενάριο το Under 2.5 Goals με απόδοση 1.62.

Νάπολι – Λάτσιο (21:45)

Η Νάπολι νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τη Σασουόλο, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε το 2/2 στη φετινή Σέριε Α, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές σε κάθε παιχνίδι. Η Λάτσιο συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Τζένοα. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με το καλημέρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Προγνωστικό: Η Νάπολι δίκαια προσφέρεται σε τιμές φαβορί, ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζει η Λάτσιο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.65 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display