roumeliotis

Carwiz

Επιλογές από 1.70 μέχρι 2.20 απόδοση

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/05/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Stoiximan Super League, o Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Στη Serie A, η Αταλάντα δοκιμάζεται στην έδρα της Σαλερνιτάνα. Στην Bundesliga, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Στην Premiership, η Ρέιντζερς φιλοξενεί τη Σέλτικ στο Old Firm.

Ρέιντζερς – Σέλτικ (14:30)

Η Ρέιντζερς επικράτησε με σκορ 1-0 της Αμπερντίν, σημειώνοντας το έκτο σερί εντός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Τερματίζει οριστικά στη 2η θέση με τη διαφορά από την κορυφή να βρίσκεται στους 13 βαθμούς. Η Σέλτικ νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Χαρτς. Εξασφάλισε και μαθηματικά τον φετινό τίτλο, συνεχίζοντας την κυριαρχία κόντρα στον σημερινό της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Αδιάφορο βαθμολογικά το μεγάλο ντέρμπι, αμφότερες θα παίξουν για το γόητρο. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.70.

Σαλερνιτάνα – Αταλάντα (16:00)

Η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Έμπολι. Μετράει μόλις μία νίκη στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Αταλάντα προέρχεται από ήττα με σκορ 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Πλέον απέχει στο -5 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Τεράστιο το βαθμολογικό κίνητρο της Αταλάντα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.70 απόδοση.

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ (16:30)

Η Ουνιόν Βερολίνου ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Άουγκσμπουργκ. Μόλις ένα τρίποντο στα πέντε (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) τελευταία παιχνίδια στη γερμανική Μπούντεσλιγκα, βρίσκεται οριακά μέσα στην τετράδα. Η Φράιμπουργκ υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τη Λειψία. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Έχει 56 πόντους όσους και η Ουνιόν Βερολίνου, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Μονομαχία με έπαθλο την τετράδα, η ομάδα που θα νικήσει θα πάρει προβάδισμα για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει το ρίσκο στο καλοπληρωμένο Over 2.5 Goals με 2.20 απόδοση.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ (20:00)

Ο Παναιτωλικός συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τον Ατρόμητο. Συμπλήρωσε εννέα σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 6 ήττες! Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Ιωνικό. Αγνοεί την ήττα για έξι διαδοχικές υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, με απολογισμό: 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αμφότερες δεν έχουν βαθμολογικό άγχος, αναμένεται να παίξουν ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Υπάρχει νόημα στο ποντάρισμα του Over 2.5 Goals σε τιμή 1.87.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...