roumeliotis

Carwiz

Σοσιεδάδ 2.15 και γκολ σε τρία... μέτωπα

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/03/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τη φάση των «16» του Europa League ξεχωρίζουν στα παιχνίδια: Μπέτις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ-Σπόρτινγκ και Σοσιεδάδ-Ρόμα. Στο Conference League, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45)
Α’ Ματς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέτις: 4-1

Η Μπέτις προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Δεύτερο σερί «Χ» στην ισπανική Λα Λίγα, απέχει στο -3 από την τετράδα και τη Σοσιεδάδ στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον, σε ματς που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 34ο λεπτό. Παραμένει σταθερά στην τετράδα, βρίσκεται στο +6 από την 5η θέση με παιχνίδι περισσότερο.

Προγνωστικό: Το 4-1 της πρώτης αναμέτρησης για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνει ελάχιστα περιθώρια στην Μπέτις. Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με 1.70.

Άρσεναλ – Σπόρτινγκ (22:00)
Α’ Ματς, Σπόρτινγκ-Άρσεναλ: 2-2

Η Άρσεναλ επικράτησε πανεύκολα εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Φούλαμ. Πέμπτη διαδοχική επιτυχία στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Σπόρτινγκ νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στην Μποαβίστα. Μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, απέχει στο -5 από την 3η θέση και την Μπράγκα στη μάχη των δύο ομάδων για ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία το τελευταίο διάστημα. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.72 απόδοση.

Σοσιεδάδ – Ρόμα (22:00)
Α’ Ματς, Ρόμα-Σοσιεδάδ: 2-0

Η Σοσιεδάδ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Μαγιόρκα. Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Ρόμα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-3 από τη Σασουόλο. Βρίσκεται στην 5η θέση στην ιταλική Σέριε Α, απέχει στο -1 από τη Μίλαν και θα δώσει μεγάλη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Σοσιεδάδ θα επιδιώξει να αντιδράσει και διαθέτει την ποιότητα να παλέψει για την πρόκριση. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.15 απόδοση.

Γουέστ Χαμ – ΑΕΚ Λάρνακας (22:00)
Α’ Ματς, ΑΕΚ Λάρνακας-Γουέστ Χαμ: 0-2

Η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις έξι (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η ΑΕΚ Λάρνακας ξεκίνησε με το αριστερό στα πλέι οφ, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πλέον απέχει στο -3 από την κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος και τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Προγνωστικό: Η Γουέστ Χαμ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Η ΑΕΚ Λάρνακας θα παίξει για να ευχαριστηθεί την εμπειρία. Επιλογή το Over 2.5 Goals σε τιμή 1.80.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...