roumeliotis

Carwiz

Κάρντιφ 2.10 και τρεις επιλογές γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/02/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Bundesliga, η Άουγκσμπουργκ αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ. Στη Serie A, η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Σασουόλο. Στη LaLiga, η Χιρόνα φιλοξενεί την Αλμερία. Στην Championship Αγγλίας, η Κάρντιφ κοντράρεται με τη Ρέντινγκ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ (21:30)

Η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τη Μάιντζ. Εντός έδρας μετράει δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν. Η Χόφενχαϊμ συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 από τη Λεβερκούζεν. Συμπλήρωσε 10 διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, με απολογισμό: 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση. Επιλογή το Goal/Goal με 1.60 απόδοση.

Σασουόλο – Νάπολι (21:45)

Η Σασουόλο απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Ουντινέζε. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Νάπολι συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-0 κόντρα στην Κρεμονέζε. Μετράει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +15 από τη δεύτερη, Ίντερ.

Προγνωστικό: Η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει με ευκολία. Με επιθετική φιλοσοφία και η Σασουόλο, πάμε με το Over 2.5 Goals σε τιμή 1.65.

Χιρόνα – Αλμερία (22:00)

Η Χιρόνα ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Κάντιθ. Τρίτη ήττα στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Αλμερία ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από την Μπέτις. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Χιρόνα και Αλμερία χρειάζονται άμεσα το θετικό αποτέλεσμα, χρειάζονται μόνο νίκη για να διατηρούν μακριά από τον υποβιβασμό. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.78 απόδοση.

Κάρντιφ – Ρέντινγκ (22:00)

Η Κάρντιφ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Μπέρμιγχαμ και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 12 (5 ισοπαλίες, 7 ήττες) αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, βρίσκεται στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Ρέντινγκ νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Ρόδεραμ. Πρώτο τρίποντο έπειτα από έξι (3 ισοπαλίες, 3 ήττες) παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Κάρντιφ και έχει άμεση ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.10 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...