roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.70 μέχρι 2.47

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/02/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από τη νοκ άουτ φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στο Europa League, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Ζάλτσμπουργκ φιλοξενεί τη Ρόμα. Στο Europa Conference League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μπράγκα-Φιορεντίνα και Λάτσιο-Κλουζ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45)

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Βιγιαρεάλ. Έκτη διαδοχική επιτυχία στην ισπανική Λα Λίγκα, παραμένει αήττητη για 12 (11 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές και διατηρείται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 τη Λιντς. Παραμένει σταθερά μέσα στην τετράδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αγνοεί την ήττα στα έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Αμφότερες παίζουν με επιθετικό στιλ και σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.70.

Ζάλτσμπουργκ – Ρόμα (19:45)

Η Ζάλτσμπουργκ προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 4-0 κόντρα στην Αούστρια Λουστενάου. Παραμένει σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Μπούντεσλιγκα Αυστρίας, βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη θέση. Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Λέτσε. Διατηρείται στην τετράδα έστω και στην ισοβαθμία (41) με τη Μίλαν, θα δώσει μεγάλη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Ζάλτσμπουργκ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Η Ρόμα αναμένεται να βρει κενούς χώρους, πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.78.

Μπράγκα – Φιορεντίνα (19:45)

Η Μπράγκα νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Μαρίτιμο. Έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, είχε προηγηθεί η πρόκριση στα πέναλτι επί της Μπενφίκα για το Κύπελλο Πορτογαλίας. Η Φιορεντίνα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από μόλις μία νίκη στις έξι (1 ισοπαλία, 4 ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Η Μπράγκα βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και έχει οριακό προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή ο άσος (1) με 2.47 απόδοση.

Λάτσιο – Κλουζ (22:00)

Η Λάτσιο συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Αταλάντα. Συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Κλουζ υπέστη εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, απέχει στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Η Λάτσιο προβληματίζει το τελευταίο διάστημα και δέχεται γκολ με ευκολία. Η Κλουζ μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις και να απειλήσει με αξιώσεις. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο Goal/Goal με 2.22 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...