roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.80 μέχρι 2.00

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (04/02/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Super League 1, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Bundesliga, η Ντόρτμουντ κοντράρεται με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ. Στη Serie A, η Ρόμα υποδέχεται την Έμπολι. Στην Premier League, η Άστον Βίλα φιλοξενεί τη Λέστερ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ (16:30)

Η Ντόρτμουντ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Λεβερκούζεν. Τρίτη διαδοχική νίκη στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, αποτελέσματα που την βρίσκουν έστω και οριακά στην τετράδα. Η Φράιμπουργκ νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-1 την Άουγκσμπουργκ, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές. Έχει όσους βαθμούς και ο σημερινός της αντίπαλος, στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Μονομαχία με έπαθλο την τετράδα, αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια και περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το ασιατικό Over 3 Goals με 2.00 απόδοση.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 2-1 στην έδρα του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των πέντε (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Συμπλήρωσε τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές χωρίς νίκη, σε αυτό το διάστημα το Under 2.5 Goals εμφανίστηκε σε ισάριθμες (3) περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ο ΟΦΗ και έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.96.

Άστον Βίλα – Λέστερ (17:00)

Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ, παραμένοντας αήττητη για τέσσερις αναμετρήσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το διάστημα έχει απολογισμό: 3 νίκες και 1 ισοπαλία, με το Under 2.5 Goals να εμφανίζεται τρεις φορές. Η Λέστερ έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Μπράιτον. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Η Άστον Βίλα παρουσιάζεται σοβαρή και εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Λέστερ έχει θέματα στην άμυνα και οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 2.00 απόδοση.

Ρόμα – Έμπολι (19:00)

Η Ρόμα υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Κρεμονέζε, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στη Σέριε Α Ιταλίας ηττήθηκε οριακά με σκορ 2-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Νάπολι. Απέχει στο -1 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Έμπολι αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 2-2 κόντρα στην Τορίνο, σε παιχνίδι που βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ μέχρι το 81ο λεπτό. Αήττητη για έξι σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια η Ρόμα, που λογικά θα λυγίσει την αντίσταση της Έμπολι. Πάμε με το combo bet 1+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.80.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...