roumeliotis

Carwiz

Ελλάδα combo, γκολ και Πορτογαλία 1.85

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (17/11) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από τα διεθνή φιλικά προετοιμασίας. Η Ελλάδα δοκιμάζεται στην έδρα της Μάλτας, η Ρουμανία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία, η Πορτογαλία παίζει με τη Νιγηρία, ενώ η Ιρλανδία κοντράρεται με τη Νορβηγία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ρουμανία – Σλοβενία (18:30)

Η Ρουμανία μετράει δύο νίκες στις οκτώ τελευταίες υποχρεώσεις, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε έξι περιπτώσεις! Η Σλοβενία παραμένει αήττητη για τέσσερις (1 νίκη, 3 ισοπαλίες) διαδοχικές αναμετρήσεις. Το Goal/Goal εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια.

Προγνωστικό: Ρουμανία και Σλοβενία διαθέτουν ευάλωτες άμυνες και δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν. Επιλογή το ειδικό Goal/Goal ή Over 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Μάλτα – Ελλάδα (19:00)

Η Μάλτα αγνοεί την ισοπαλία για 10 σερί αναμετρήσεις, με απολογισμό: 5 νίκες και 5 ήττες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις τέσσερις φορές. Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια, προερχόμενη από πέντε επιτυχίες στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις. Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς.

Προγνωστικό: Η Ελλάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αμυντικά δείχνει σοβαρή. Ποντάρισμα στο combo 2+No Goal με 2.05 απόδοση.

Πορτογαλία – Νιγηρία (20:45)

Η Πορτογαλία δίνει φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στα γήπεδα του Κατάρ. Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στη φάση του ομίλου τις: Γκάνα (24/11), Ουρουγουάη (28/11) και Νότια Κορέα (02/12). Η Νιγηρία δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε ακριβώς από δύο τέρματα, ενώ σκόραρε μόλις μία φορά.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Πορτογαλία λογικά θα έχει εύκολο έργο με την ντεφορμέ Νιγηρίας. Πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals με 1.85 απόδοση.

Ιρλανδία – Νορβηγία (21:45)

Η Ιρλανδία προέρχεται από τρία σερί Goal/Goal, με το Over 2.5 Goals να συνδυάζεται σε δύο περιπτώσεις. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. Η Νορβηγία μετράει δύο σερί ήττες από Σλοβενία (2-1) και Σερβία (0-2). Μεσοεπιθετικά διαθέτει ποιότητα και βρίσκει λύσεις, τη στιγμή που αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Προγνωστικό: Αμφότερες με αστάθεια στα μετόπισθεν, ενώ από τη μέση και μπροστά έχουν τον τρόπο να σκοράρουν. Επιλογή το Goal/Goal με απόδοση 1.85.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display