roumeliotis

Carwiz

Με 2.27 Πορτογαλίας, Σουηδία και G/G

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (27/09) περιέχει τέσσερις επιλογές από το Nations League. Η Ελλάδα υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία, η Ελβετία φιλοξενεί την Τσεχία, η Πορτογαλία κοντράρεται με την Ισπανία και η Σουηδία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία (21:45)

Η Ελλάδα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Κύπρο. Παρατάχθηκε χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την 1η θέση στον όμιλο και την άνοδο στη Β’ κατηγορία του Nations League. Η Βόρεια Ιρλανδία νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 το Κόσοβο. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε ζωντανή στη μάχη της παραμονής, στο φινάλε θέλει νίκη για να έχει ελπίδες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals σε απόδοση 1.90.

Ελβετία – Τσεχία (21:45)

Η Ελβετία έκανε την υπέρβαση, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στην Ισπανία. Δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο του Nations League, της αρκεί η ισοπαλία στο φινάλε για να παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Η Τσεχία πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-0 από την Πορτογαλία. Την τελευταία αγωνιστική θέλει μόνο νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη κατάσταση η Ελβετία, τη στιγμή που η Τσεχία είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 2.15 απόδοση.

Πορτογαλία – Ισπανία (21:45)

Η Πορτογαλία ήταν εξαιρετική και διέσυρε εκτός έδρας με σκορ 4-0 την Τσεχία. Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου και στο φινάλε αν δεν ηττηθεί θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Nations League. Η Ισπανία έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Ελβετία. Στο σημερινό (27/09) παιχνίδι θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Προγνωστικό: Η Πορτογαλία έχει το μομέντουμ υπέρ της, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Προβάδισμα στονάσο (1) με 2.27 απόδοση.

Σουηδία – Σλοβενία (21:45)

Η Σουηδία ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-1 από τη Σερβία. Τέταρτη σερί ήττα στον όμιλο του Nations League, στο φινάλε της κάνει μόνο η νίκη για να παραμείνει στη Β’ κατηγορία. Η Σλοβενία επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στη Νορβηγία. Την έκτη και τελευταία αγωνιστική χρειάζεται να μην ηττηθεί για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Γ’ κατηγορία.

Προγνωστικό: Πιο ποιοτική ομάδα η Σουηδία και με τη δύναμη της έδρας μπορεί να πάρει το ζητούμενο. Πάμε με τον άσο (1) σε τιμή 1.75.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...