roumeliotis

Carwiz

Παιχνίδι με γκολ 1.70-1.87 και Ντόρτμουντ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/08) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, η ΑΕΚ παίζει με τον Βόλο. Στην Premier League, η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Ρόμα. Στην Bundesliga, η Χέρτα αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)

Η Σαουθάμπτον επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Κέμπριτζ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πρώτη νίκη στη σεζόν. Επιβλήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 της Λέστερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε θετικότατη εμφάνιση και νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τη Λίβερπουλ. Πρώτη νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ για το σύνολο του Έρικ τεν Χαχ.

Προγνωστικό: Αμφότερες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά, τη στιγμή που μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις. Πάμε με το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.87.

Χέρτα – Ντόρτμουντ (16:30)

Η Χέρτα ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την Γκλάντμπαχ, δεχόμενη το γκολ με πέναλτι στο 34ο λεπτό του αγώνα. Μετά από τρεις αγωνιστικές στη φετινή Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης και έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Η Ντόρτμουντ υπέστη ήττα-σοκ με το εντός έδρας 3-2 από τη Βέρντερ Βρέμης. Μέχρι το 88′ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, στη συνέχεια κατέρρευσε αγωνιστικά και δεν πήρε ούτε τον βαθμό.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από την Ντόρτμουντ και η κάκιστη Χέρτα δύσκολα θα προβάλει αντίσταση. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.70 απόδοση.

Γιουβέντους – Ρόμα (19:30)

Η Γιουβέντους κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σαμπντόρια. Αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό για τους «μπιανκονέρι», που είχαν την πρώτη βαθμολογική απώλεια στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας. Η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην Κρεμονέζε. Μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες, με το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο να πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα.

Προγνωστικό: Ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, σε αναμέτρηση που δύσκολα οι δύο ομάδες θα μείνουν στο μηδέν. Επιλογή το Goal/Goal με 1.72 απόδοση.

ΑΕΚ – Βόλος (21:30)

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Στην πρεμιέρα νίκησε πανεύκολα με σκορ 3-0 στην έδρα της Λαμίας. Ο Βόλος προέρχεται από τη χορταστική εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Αποτέλεσμα που οδήγησε στην αποχώρησε του τεχνικού Οσβάλντ Τανσό, με τον Κώστα Μπράτσο να αναλαμβάνει χρέη.

Προγνωστικό: Τα παιχνίδια των δύο ομάδων στην πρεμιέρα είχαν γκολ και θέαμα. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals σε τιμή 1.70.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...