roumeliotis

Carwiz

Με 1.90 Χάμαρμπι και φόρμα Μόλντε

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (31/07) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Χάμαρμπι υποδέχεται τη Βαρνάμο και η Έλφσμποργκ τη Χάκεν. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Μόλντε φιλοξενεί τη Στρόμσγκοντσετ. Στην Pro League Βελγίου, η Αντβέρπ αντιμετωπίζει τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Χάμαρμπι – Βαρνάμο (16:00)

Η Χάμαρμπι επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Βάρμπεργκ. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, απέχει σε απόσταση βολής από την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Βαρνάμο αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε (1 ισοπαλία, 4 ήττες) σερί αγωνιστικές στην κατηγορία. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες (5) περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Χάμαρμπι, που πιθανότατα θα διευρύνει το νικηφόρο σερί με εύκολο τρόπο. Πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals με 1.90 απόδοση.

Έλφσμποργκ – Χάκεν (16:00)

Η Έλφσμποργκ προέρχεται από τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Χάκεν ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Τζουργκάρντεν. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο θετικό σερί των 11 (7 νίκες, 4 ισοπαλίες) αγωνιστικών, ενώ υποχώρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με απόδοση 3.90.

Μόλντε – Στρόμσγκοντσετ (16:30)

Η Μόλντε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τρεις διαδοχικές επιτυχίες στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, βρίσκεται στην κορυφή και στο +3 από τη Λίλεστρομ με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Στρόμσγκοντσετ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Μόλντε και περιμένουμε να συνεχίσει το θετικό σερί. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 Goals με 1.78 απόδοση.

Αντβέρπ – Ζούλτε Βάρεγκεμ (22:00)

Η Αντβέρπ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα Βελγίου. Στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Μαλίν. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ μπήκε ιδανικά στη σεζόν, με το εντός έδρας τρίποντο 2-0 κόντρα στη Σεράινγκ.

Προγνωστικό: Αμφότερες ξεκίνησαν με τρίποντο τη σεζόν, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goals σε τιμή 1.65.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...