roumeliotis

Carwiz

Νορβηγικά 1.75 και 2.75, Over στο ντέρμπι

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (24/07) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Allsvenskan Σουηδίας διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής Χάκεν-Τζουργκάρντεν, ενώ η Χέλσινγκμποργκ αντιμετωπίζει τη Σούντσβαλ. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η πρωτοπόρος Μόλντε δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντεφιορντ και η ουραγός Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Οντ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Χέλσινγκμποργκ – Σούντσβαλ (16:00)

Η Χέλσινγκμποργκ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Βάρμπεργκ. Συμπλήρωσε 11 σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η Σούντσβαλ διασύρθηκε εντός έδρας με σκορ 5-1 από την πρωτοπόρο Χάκεν. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, κράτησε το μηδέν μόλις μία φορά στις 10 πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Χέλσινγκμποργκ, που περιμένουμε έστω και οριακά να πάρει το τρίποντο. Επιλογή ο άσος (1) με 1.72 απόδοση.

Χάκεν – Τζουργκάρντεν (18:30)

Η Χάκεν επικράτησε πανεύκολα με το εκτός έδρας 5-1 απέναντι στη Σούντσβαλ. Αποτέλεσμα που τη διατηρεί στην κορυφή της Άλσβενσκαν Σουηδίας, βρίσκεται στο +1 από τον σημερινό της αντίπαλο. Η Τζουργκάρντεν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, προερχόμενη από πέντε σερί νίκες. Θα δώσει σκληρή μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, με το ματς της Κυριακής να αποτελεί σημείο «κλειδί».

Προγνωστικό: Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρουν με ευκολία. Αναμένουμε ματς στο ντέρμπι κορυφής, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Σάντεφιορντ – Μόλντε (19:00)

Η Σάντεφιορντ επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στη Γιερβ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Η Μόλντε προέρχεται από δύο σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη για 10 διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Λίλεστρομ στους 33 πόντους.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Μόλντε και έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.75.

Κρίστιανσουντ – Οντ (19:00)

Η Κρίστιανσουντ συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε (2-1) εκτός έδρας με ανατροπή από τη Βίκινγκ. Αγνοεί τη νίκη μετά από 12 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα Νορβηγίας. Σε αυτό το διάστημα έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η Οντ ηττήθηκε οριακά εντός έδρας με σκορ 2-1 από την πρωτοπόρο Λίλεστρομ. Συμπλήρωσε δύο παιχνίδια χωρίς τρίποντο στην Ελιτεσέριεν.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από την Οντ και το παιχνίδι με την ουραγό Κρίστιανσουντ έρχεται στο κατάλληλο τάιμινγκ. Πάμε με το διπλό (2) σε απόδοση 2.75.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...