roumeliotis

Carwiz

Τέσσερα καλοπληρωμένα από 1.70 ως 2.20

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (01/05) περιλαμβάνει τέσσερις καλοπληρωμένες επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη. Στην Premier League, η ανεβασμένη Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Στη Serie A, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μίλαν υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Στην Premiership Σκωτίας διεξάγεται το ντέρμπι Σέλτικ-Ρέιντζερς.Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σέλτικ – Ρέιντζερς (14:00)

Η Σέλτικ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Ρος Κάουντι. Ήταν η έκτη σερί νίκη στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας, παραμένει αήττητη για 28 σερί αγωνιστικές με απολογισμό: 24 νίκες και 4 ισοπαλίες. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή και στο +6 από τη δεύτερη θέση. Εκεί βρίσκεται η Ρέιντζερς, που προέρχεται από την οριακή ήττα 1-0 στην έδρα της Λειψίας για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο σερί νίκες, ενώ τα τέσσερα τελευταία ματς ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Goals.

Προγνωστικό: Η Σέλτικ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Η Ρέιντζερς έχει να διαχειριστεί τα ματς με τη Λειψία και οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα. Επιλογή ο άσος (1) με 2.00 απόδοση.

Μίλαν – Φιορεντίνα (16:00)

Η Μίλαν νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Λάτσιο. Αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη μεσοβδόμαδη (27/04) ήττα της Ίντερ, δίνουν στο σύνολο του Στέφανο Πιόλι το πάνω χέρι στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο. Η Φιορεντίνα προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και σκορ 4-0 από την Ουντινέζε εντός έδρας. Δεύτερη σερί ήττα στη Σέριε Α Ιταλίας θα δώσει σκληρή μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: Η Μίλαν κρατάει την τύχη στα χέρια της, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της Φιορεντίνα. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.70 απόδοση.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (18:30)

Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε (1 ισοπαλία, 3 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται στην 7η θέση και δίνει μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, προερχόμενη από τις νίκες κόντρα σε Τσέλσι (4-2) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1). Αποτελέσματα που τη βρίσκουν στην 4η θέση και στο +2 από την Τότεναμ στη λονδρέζικη μονομαχία για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ κουβαλάει κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με ψυχολογία η Άρσεναλ μετά τις δύο «μεγάλες» νίκες και έχει τον πρώτο λόγο. Πάμε με το διπλό (2) σε απόδοση 1.78.

Παναθηναϊκός – Άρης (19:00)

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πρόκριση επί της Λαμίας και θα βρίσκεται στον φετινό τελικό του Κυπέλλου. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων. Αήττητος για εννέα σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές, δίνει μεγάλη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα για να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Ποντάρισμα στον άσο (1) με απόδοση 2.20.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...