roumeliotis

Carwiz

Με 2.55 Κάλιαρι, χάντικαπ και G/G

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (30/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Στην Premier League, η φορμαρισμένη Νιούκαστλ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Στη Serie A, η Κάλιαρι αντιμετωπίζει τη Βερόνα. Στη LaLiga, η Βαλένθια παίζει με τη Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (14:30)

Η Νιούκαστλ προέρχεται από εμφατικό εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 3-0 απέναντι στη Νόριτς. Τέταρτη σερί νίκη στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, το 2022 είναι μεταμορφωμένο προς το καλύτερο και βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας! Η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Βιγιαρεάλ, πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Έβερτον στο ντέρμπι της πόλης. Απέχει στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Προγνωστικό: Το έργο της Λίβερπουλ μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Νιούκαστλ διανύει θετικότατο μομέντουμ, ακόμα και αν ηττηθεί θα γίνει με οριακό τρόπο. Επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ +1.5 γκολ σε απόδοση 1.72.

Κάλιαρι – Βερόνα (16:00)

Η Κάλιαρι ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την Τζένοα, με γκολ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον απέχει στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Σαλερνιτάνα. Η Βερόνα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Σαμπντόρια. Διατηρείται σταθερά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα στη Σέριε Α Ιταλίας.

Προγνωστικό: «Τελικός» το σημερινό παιχνίδι για την Κάλιαρι με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.55 απόδοση.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (17:30)

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Ο Παναιτωλικός κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Συμπλήρωσε τέσσερις (1 ισοπαλία, 3 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, οι 2/3 πρόσφατες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με G/G+Over 2.5 Goals.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα παίξουν χωρίς άγχος και σκοπιμότητες, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.72 απόδοση.

Βαλένθια – Λεβάντε (19:30)

Η Βαλένθια ηττήθηκε στα πέναλτι από την Μπέτις στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Έτσι έχασε την ευκαιρία να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη, καθώς στο πρωτάθλημα δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο λόγω βαθμολογικής θέσης. Η Λεβάντε το πάλεψε απέναντι στη Σεβίλλη, ωστόσο υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 3-2. Διατηρείται σταθερά σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -6 από τον στόχο της και αναμφίβολα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Προγνωστικό: Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να αντιδράσει, τη στιγμή που η Λεβάντε «καίγεται» για τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Πάμε με το αρκετά πιθανό Goal/Goal σε τιμή 1.65.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...