roumeliotis

Carwiz

Με 1.70 στο Μάντσεστερ, Over και combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (26/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Champions League. Στην Championship Αγγλίας διεξάγονται τα παιχνίδια: Φούλαμ-Νότιγχαμ και Σουόνσι-Μπόρνμουθ. Για την ημιτελική φάση στο Κύπελλο Κύπρου, η AEK Λάρνακας υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας.Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

AEK Λάρνακας – Εθνικός Άχνας (18:00)

Η AEK Λάρνακας προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στην Ανόρθωση. Αποτέλεσμα που την βρίσκει στην 3η θέση της βαθμολογίας, απέχει στο -5 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Εθνικός Άχνας έκανε την υπέρβαση και έφθασε μέχρι τα ημιτελικά στο Κύπελλο Κύπρου. Στο πρωτάθλημα αγνοεί τη χαρά της νίκης για τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) σερί αγωνιστικές και χρειάζεται ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Προγνωστικό: Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η AEK Λάρνακας και περιμένουμε να φθάσει σε μία εύκολη νίκη. Επιλογή το combo 1+Over 1.5 Goal με 1.62 απόδοση.

Φούλαμ – Νότιγχαμ (21:45)

Η Φούλαμ έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, απολογισμός: 1 ισοπαλία και δύο ήττες. Η Νότιγχαμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει επτά νίκες στα οκτώ πρόσφατα στο πρωτάθλημα. Απέχει στο -5 από την απευθείας άνοδο, θα επιδιώξει να εξαντλήσει τα περιθώρια.

Προγνωστικό: Άνετη βαθμολογικά η Φούλαμ, τη στιγμή που η Νότιγχαμ τρέχει για να προλάβει τη 2η θέση. Περιμένουμε ανοιχτά παιχνίδι, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Σουόνσι – Μπόρνμουθ (21:45)

Η Σουόνσι προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Παραμένει αήττητη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει μία φορά. Η Μπόρνμουθ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την πρωτοπόρο Φούλαμ, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Αήττητη για τέσσερα (1 νίκη, 3 ισοπαλίες) σερί ματς στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 2η θέση και έχει προβάδισμα για την απευθείας άνοδο.

Προγνωστικό: Η Μπόρνμουθ «καίγεται» για το τρίποντο. Η Σουόνσι θα παίξει ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες. Αρκετά πιθανό το Over 2.5 Goals με 1.95 απόδοση.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, στη ρεβάνς της Ισπανίας απέσπασε ισοπαλία 0-0. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις στη διοργάνωση, με απολογισμό: δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα εύκολα δύσκολα και απέκλεισε στις λεπτομέρειες την Τσέλσι. Επικράτησε 3-1 στο Λονδίνο, στη ρεβάνς παρά την ήττα με σκορ 3-2 ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος. Δέχθηκε γκολ στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στον θεσμό, τα τρία από αυτά ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal+Over 2.5 Goals.

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχει εύκολο έργο. Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, ενώ κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...