roumeliotis

Carwiz

G/G με 1.70-2.00 και αγγλικός άσος

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (22/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Bundesliga, η ντεφορμέ Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Μάιντς. Στην Championship Αγγλίας, η Χάντερσφιλντ φιλοξενεί την ουραγό Μπάρνσλεϊ. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Τβέντε αντιμετωπίζει τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Τβέντε – Σπάρτα Ρότερνταμ (21:00)

Η Τβέντε επέστρεψε άμεσα στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Ναϊμέγκεν. Ήταν το πέμπτο τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές στην ολλανδική Έρεντιβιζι, σε αυτό το διάστημα παραμένει αήττητη. Απέχει στο -3 από την τρίτη θέση, όπου είναι και ο στόχος της. Η Σπάρτα Ρότερνταμ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Φίτεσε, με γκολ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Πρώτη επιτυχίες μετά από τέσσερα (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) παιχνίδια στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής, βρίσκεται στο -1 από τη 15η θέση.

Προγνωστικό: Αμφότερες παίζουν κομβικό παιχνίδι για να διατηρηθούν εντός στόχων. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει η επιλογή του Goal/Goal με απόδοση 2.00.

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς (21:30)

Η Βόλφσμπουργκ έκανε τραγική εμφάνιση και διασύρθηκε με σκορ 6-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, σε αυτό το διάστημα υπέστη τέσσερις ήττες! Η Μάιντς έδωσε συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στη Στουτγκάρδη. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση. Επιλογή το Goal/Goal με απόδοση 1.70.

Χάντερσφιλντ – Μπάρνσλεϊ (21:45)

Η Χάντερσφιλντ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 απέναντι στη Μίντλεσμπρο. Τρίτη επιτυχία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Απέχει στο -4 από τη 2η θέση και την απευθείας άνοδο, ωστόσο έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από την Μπόρνμουθ. Η Μπάρνσλεϊ επιβεβαίωσε το αρνητικό μομέντουμ και ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από την Πίτερμπρο. Συμπλήρωσε πέντε (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) αναμετρήσεις χωρίς νίκη, έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Λιγκ 1.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Χάντερσφιλντ αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τον τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.62 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...