roumeliotis

Carwiz

Με Αστέρα και κυπριακό combo 3.15

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (24/01) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Ομόνοια φιλοξενεί την ΠΑΕΕΚ και η AEK Λάρνακας αντιμετωπίζει την Ανόρθωση. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ομόνοια – ΠΑΕΕΚ (16:30)

Η Ομόνοια ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Συνέχισε τις ασταθείς εμφανίσεις, χρειάζεται να αποκτήσει περισσότερη σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι της. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. 

H ΠΑΕΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) από την ΑΕΚ Λάρνακας, σε παιχνίδια που σκόραρε με ισάριθμα πέναλτι. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στις τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Ομόνοια, τη στιγμή που η ΠΑΕΕΚ θα παίξει μαζικά άμυνα. Πάμε με το combo 1+Under 3.5 Goals με 1.88 απόδοση.

AEK Λάρνακας – Ανόρθωση (19:00)

Η AEK Λάρνακας υπέστη απώλεια βαθμών με την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της ΠΑΕΕΚ. Μεσοβδόμαδα (18/01) αντιμετώπισε την ίδια ομάδα στο Κύπελλο, έφερε εκ νέου ισοπαλία με το εντός έδρας 1-1. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ανόρθωση επικράτησε εκτός έδρας 3-1 της Πάφου και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα νίκησε εντός έδρας 2-1 την ΑΕΛ και έφθασε τις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες.

Προγνωστικό: Η ΑΕΚ Λάρνακας σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ανόρθωση και της δίνουμε οριακό προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή το συνδυαστικό Χ2+Goal/Goal με απόδοση 3.15.

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (19:30)

Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από δύο σερί νίκες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Στις 04/01 επικράτησε εντός έδρας 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ ακολούθησε το τρίποντο με το ίδιο σκορ απέναντι στον ΟΦΗ. Μία ήττα στις πέντε (3 νίκες, 1 ισοπαλία) τελευταίες αγωνιστικές, σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε τέσσερις περιπτώσεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τον Βόλο, με γκολ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προγνωστικό: Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.57.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...