roumeliotis

Carwiz

Με 1.70 στο κλάσικο, Ίντερ και combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (16/01) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1 ξεχωρίζει το ντέρμπι αιωνίων, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στην Premier League, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Λιντς. Στη Serie A, η πρώτη της βαθμολογίας Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της Αταλάντα. Τέλος στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΛ. Δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές στο Sportbet.gr

Ανόρθωση – ΑΕΛ (16:00)

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα Κύπρου. Επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-0) κόντρα σε Δόξα Κατωκοπιάς, Εθνικό Άχνας, ΠΑΕΕΚ και βρίσκεται μέσα στην εξάδα.

Η ΑΕΛ πραγματοποιεί τραγική πορεία στη φετινή σεζόν. Σε 14 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 15 βαθμούς και απέχει στο -7 από την έκτη θέση, αν και έχει δύο παιχνίδια λιγότερο. Μετράει μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία ματς, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Προγνωστικό: Η Ανόρθωση παρουσιάζεται σοβαρή το τελευταίο διάστημα και έχει οριακό προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα. Μειώνουμε το ρίσκο με το combo 1X+Over 1.5 Goal.

Γουέστ Χαμ – Λιντς (16.00)

Εκ νέου σε φόρμα αυτό το διάστημα η Γουέστ Χαμ, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ακόμη μία στο κύπελλο, που είναι επί της σημερινής της αντιπάλου Λιντς με 2-0. Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Νόριτς και είναι πλέον και πάλι ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Φαβορί η ομάδα του Μόγες και σήμερα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Λιντς ήταν για το FA Cup, όπου έχασε στο γήπεδο που αγωνίζεται σήμερα από την Γουέστ Χαμ με 2-0. Σε επίπεδο πρωταθλήματος πάντως προέρχεται από το υπέρ της 3-1 επί της Μπέρνλι, παίρνοντας σπουδαία ανάσα τόσο βαθμολογιά, όσο και ψυχολογικά. Σίγουρα η ομάδα του Μπιέλσα δεν αισθάνεται ακόμη άνετη, αλλά έχει την ποιότητα να πραγματοποιήσει έναν καλύτερο δεύτερο γύρο.

Προγνωστικό: Ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Λονδίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν ποιότητα επιθετικά και όχι μόνο. Πιθανότερο όλων το Goal/Goal στο 1.65.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:30)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τον ντεφορμέ Βόλο. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Με Under 2.5+No Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δόθηκε τέλος στο σερί των 10 νικών στο πρωτάθλημα, κράτησε το μηδέν στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και έχει διαφορά +9 από τους διώκτες του.

Προγνωστικό: Αμφότερες δίνουν μεγάλο βάρος στην άμυνα και δέχονται δύσκολα γκολ. Αναμένεται ντέρμπι λεπτομερειών, πάμε με το Under 2.5 Goals.

Αταλάντα – Ίντερ (21:45)

Η Αταλάντα επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Βενέτσια. Πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ιταλίας, επόμενος αντίπαλος η Φιορεντίνα. Στη Σέριε Α προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 6-2 την Ουντινέζε. Σταθερά στην τετράδα και στο +3 από τους διώκτες της, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Ίντερ νίκησε 2-1 στην παράταση τη Γιουβέντους και κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Στο πρωτάθλημα πήρε το τρίποντο (2-1) στο εντός έδρας ματς με τη Λάτσιο. Διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε οκτώ αγωνιστικές, διατηρείται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Ασταμάτητη η Ίντερ, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Έχει προβάδισμα στην έδρα της Αταλάντα, επιλογή το διπλό (2).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Ατάκα-υπόκλιση Ρούμπιο σε Θρύλο

Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι ο σταρ της Μπαρτσελόνα και μπορεί...

Ευρωτελικό τα... λιοντάρια Πειραιά 2-0 τη Βίλα

Μαγικός και καρυδάτος Θρύλος, όχι απλά έκανε το καθήκον του...