roumeliotis

Carwiz

Μομέντουμ Άρσεναλ-Τότεναμ & combo 1.95

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (26/12) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League Αγγλίας, η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Νόριτς και η Τότεναμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Στη Super Lig Τουρκίας, η Γκοζτέπε αντιμετωπίζει την Αντάνα Nτέμιρσπορ. Στην Premiership Σκωτίας διεξάγεται η αναμέτρηση Αμπερντίν-Νταντί.

Γκοζτέπε – Αντάνα Nτέμιρσπορ (15:00)

Η Γκοζτέπε ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Μπεσίκτας και συνέχισε την καθοδική πορεία. Τρίτη διαδοχική ήττα στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, μετράει μόλις μία νίκη στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές. Απολογισμός: τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η Αντάνα Nτέμιρσπορ επικράτησε εντός έδρας 2-0 απέναντι στη Γαλατασαράι. Επιβεβαίωσε το θετικό μομέντουμ, προέρχεται από τρία σερί τρίποντο και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την 4η θέση.

Προγνωστικό: Αμφότερες χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν εντός στόχων. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του Goal/Goal.

Νόριτς – Άρσεναλ (17:00)

Η Νόριτς συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Άστον Βίλα. Τρίτη διαδοχική ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, συμπλήρωσε πέντε (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και βρίσκεται σταθερά σε θέση υποβιβασμού.

Η Άρσεναλ επικράτησε πανεύκολα με το εντός έδρας 5-1 απέναντι στη Σάντερλαντ. Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση, διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-1 τη Λιντς και σκαρφάλωσε στην 4η θέση.

Προγνωστικό: Σε τραγική κατάσταση η Νόριτς, τη στιγμή που η Άρσεναλ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ποντάρισμα στο combo 2+Over 1.5 Goal.

Αμπερντίν – Νταντί (17:00)

Η Αμπερντίν ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Χιμπέρνιαν, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 64ο λεπτό. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στην κατηγορία.

Η Νταντί συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε 1-0 από τη Χαρτς. Τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα σκόραρε μόνο σε ένα ματς.

Προγνωστικό: Η Αμπερντίν υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Πάμε με το combo 1+Over 1.5 Goal.

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Η Τότεναμ νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τη Γουέστ Χαμ. Πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του αγγλικού Λιγκ Καπ, επόμενος αντίπαλος η Τσέλσι. Στην Πρέμιερ Λιγκ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Λίβερπουλ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε αγωνιστικές, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Κρίσταλ Πάλας έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Σαουθάμπτον. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα έξι (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παραμένει περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Σε ανοδική πορεία η Τότεναμ, την ίδια ώρα που η Κρίσταλ Πάλας δεν εμπνέει την απαραίτητη εμπιστοσύνη. Προβάδισμα στον άσο (1).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...