roumeliotis

Carwiz

Με 2.15 Μίλαν και 3 επιλογές γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (07/12) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την 6η αγωνιστική των ομίλων 1-4 στο Champions League. Στο πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς, η Μίλαν υποδέχεται την Λίβερπουλ. Στο άλλο παιχνίδι του 2ου γκρουπ, η Πόρτο φιλοξενεί Ατλέτικο Mαδρίτης. Στον 4ο όμιλο, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ κοντράρονται για την πρώτη θέση. Τέλος για τον 1ο όμιλο, η Λειψία αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι (19:45)

Η Λειψία διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 5-0 την Κλαμπ Μπριζ. Αποτέλεσμα που την έβαλε σε θέση οδηγού για να τερματίσει στην 3η θέση στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο φινάλε χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βέλγους.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν. Τερματίζει οριστικά στην πρώτη θέση του γκρουπ και θα παραταχθεί χωρίς άγχος στη Γερμανία.

Προγνωστικό: Η Λειψία θέλει νίκη για να συνεχίσει σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμα και με αλλαγές να παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να είναι ανταγωνιστική. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, επιλογή το ασιατικό Over 3 Goals.

Μίλαν – Λίβερπουλ (22:00)

Η Μίλαν προέρχεται από την πρώτη νίκη στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αποτέλεσμα που τη διατήρησε στη μάχη της πρόκρισης. Στο φινάλε χρειάζεται μόνο νίκη, ταυτόχρονα το άλλο παιχνίδι Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης να ολοκληρωθεί ισόπαλο.

Η Λίβερπουλ μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο γκρουπ. Εξασφάλισε πανεύκολα την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο σημερινό ματς θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές.

Προγνωστικό: Μονόδρομος η νίκη για τη Μίλαν, που παράλληλα ελπίζει σε βολικό αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Η Λίβερπουλ είναι αδιάφορη βαθμολογικά και θα παίξει χωρίς αρκετούς βασικούς. Προβάδισμα στον άσο.

Πόρτο – Ατλέτικο Mαδρίτης (22:00)

Η Πόρτο ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Λίβερπουλ. Αποτέλεσμα που την άφησε στους πέντε βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 4ου γκρουπ. Στο φινάλε με νίκη εξασφαλίζει 100% την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ευελπιστεί να μην νικήσει η Μίλαν τη Λίβερπουλ.

Η Ατλέτικο Mαδρίτης υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ με 1-0 από τη Μίλαν. Παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς για να προκριθεί χρειάζεται το εξής σενάριο. Να πάρει το τρίποντο στο «Ντραγάο» και παράλληλα να μην κερδίσει η Μίλαν τη Λίβερπουλ.

Προγνωστικό: «Τελικός» για τις δύο ομάδες, που χρειάζονται μόνο νίκη στο φινάλε του ομίλου. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, πάμε με σχετική safe επιλογή και τα 2-4 Goals.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Σέριφ Τίρασπολ. Πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο φινάλε της αρκεί η ισοπαλία για να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Η Ίντερ νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και «κλείδωσε» το εισιτήριο για την νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε τουλάχιστον από δύο γκολ στις τρεις πρόσφατες υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Την έκτη και τελευταία αγωνιστική, χρειάζεται μόνο νίκη στην ισπανική πρωτεύουσα για να τερματίσει στην κορυφή του γκρουπ.

Προγνωστικό: Αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχεται από σειρά θετικών αποτελεσμάτων και παρουσιάζονται συνεπείς στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...