roumeliotis

Carwiz

Επιλογές από Europa και Conference League

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Πέμπτης (21/10) δεσπόζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στα οποία θα ποντάρουμε, όπως και σε δυο ακόμα, αυτό της Φενέρμπαχτσε που υποδέχεται την Αντβέρπ και της Αϊντχόφεν με τη Μονακό. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας...

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ (19:45)

Η Κοπεγχάγη έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής στον 6ο όμιλο του Europa Conference League. Μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές απέναντι σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν με το ίδιο σκορ 3-1. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σε συνδυασμό με τη νίκη 2-0 στην πρεμιέρα κόντρα στη Λίνκολν, έχει συγκεντρώσει τέσσερις πόντους και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Προγνωστικό: Η Κοπεγχάγη δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα Δανίας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Θα τον εμπιστευθούμε και καταλήγουμε στο Χ2.

Φενέρμπαχτσε – Αντβέρπ (19:45)

Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις υποχρεώσεις στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά από δύο αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό και καλείται να αντιδράσει. Στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ, στη συνέχεια διαλύθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Η Αντβέρπ πραγματοποιεί ανάλογη πορεία με την ομάδα της Τουρκίας στη διοργάνωση. Σε δύο παιχνίδια υπέστη ισάριθμες ήττες από Ολυμπιακό (2-1) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Προγνωστικό: Αμφότερες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και μόνο με νίκη θα συνεχίζουν να ελπίζουν. Η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα θα τις κάνει να ρισκάρουν περισσότερο, πάμε με το Goal/Goal.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός (22:00)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πραγματοποιεί ικανοποιητική πορεία σε γενικές γραμμές. Μετά από δύο αναμετρήσεις στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς και καταλαμβάνει τη 2η θέση. Αρχικά έφερε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Φενερμπαχτσέ, στη συνέχεια επικράτησε 1-0 στο Βέλγιο της Αντβέρπ. Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο αφεντικό του 4ου ομίλου. Σε δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες απέναντι σε Αντβέρπ (2-1) και Φενερμπαχτσέ (3-0). Αήττητος στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Μονομαχία με έπαθλο την πρώτη θέση στον όμιλο. Ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά σε παιχνίδι, που περιμένω να σκοράρουν αμφότερες. Επιλογή το Goal/Goal.

Αϊντχόφεν – Μονακό (22:00)

Η Αϊντχόφεν ήταν απολαυστική στο τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη. Διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-1 τη Στουρμ Γκρατς, φθάνοντας τους τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές στον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μονακό ταξίδεψε στην Ολλανδία με τους ίδιους πόντους (4) και θα παίξει για την πρωτιά το βράδυ της Πέμπτης (21/10). Στην πρεμιέρα νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Στουρμ Γκρατς, στη συνέχεια έφερε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να βαδίζουν χέρι χέρι στον όμιλο. Η ποιότητα των δύο ομάδων μεσοεπιθετικά, οδηγεί στην επιλογή του Goal/Goal.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display