roumeliotis

Carwiz

«Δείξαμε ψυχή Θρύλου μέσα στην Πόλη»

casino loutrakiou
redwell

Περήφανος για την ομάδα και φυσικά ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, με τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να τονίζει:

«Είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα, σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου, του πρωταθλητή, του Ολυμπιακού.

Είπα και στα παιδιά μέσα πως αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Το έχουμε πιστέψει και μπορούμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα που στο παρελθόν θα φανταζόταν κάποιος δύσκολο να υλοποιηθούν, αλλά είδατε πώς ξεκινήσαμε. Με διορθωτικές αλλαγές, όλοι μαζί ενωμένοι, βλέπετε τα αποτελέσματα. Μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα».

Ερωτηθείς αν σκέφτεται τον τελικό της διοργάνωσης απάντησε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Τέλος, για την επίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό από τη μέρα που ανέλαβε είπε: «Το είπα και στα αποδυτήρια στα παιδιά. Με τον κ. Μεντιλίμπαρ αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως ρισκάρει και του αρέσουν τα δύσκολα.

Σήμερα ξεκίνησε με φουλ επίθεση, γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε την ισοπαλία. Του αρέσει ο ανήφορος. Ανανεώσαμε μαζί του όταν χάσαμε 1-4 από τη Μακάμπι. Δεν είμαστε ούτε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • GEO
    GEO Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δούμε φίλε Αντάρτη γιατί από τον Βαγγέλα όλα μπορείς να τα περιμένεις εύχομαι πάντως ότι κσι εσύ όμως όλη η προϊστορία με κάνει να είμαι πολύ επιφυλακτικος

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    προεδρε βρήκαμε λαυράκη !! Ανοιξε τα μάτια σου και κράτα τον στο λιμάνι για χρόνια , αγόρασέ του Ποντενσε και Κάρμο , διώξε την σαβούρα και πές του να αξιοποιήσει σιγα σιγα τις ακαδημίες που δείχνουν να έχουν ταλέντο . Και σώθηκες . Κι εσυ και εμείς !!!!

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστιος πρόεδρος , Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να δίνει Όραμα!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...