roumeliotis

Carwiz

Έπαιξε με...φωτιά αλλά νίκη 1-2 στο Αγρίνιο

casino loutrakiou
redwell

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για δευτερο σερί ματς κατέβασε μια ενδεκάδα περιορισμένων δυνατοτήτων με παίκτες που "ξέθαψε" από το πουθενά, έπαιξε με τη... φωτιά καθώς μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν πάλι πίσω στο σκορ όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, ευτυχώς όμως λίγο η τύχη με αυτογκολ παράλληλη σέντρα του Ζέλσον και λίγο το πείσμα του Ελ Καμπί, που οδήγησε σε δεύτερο αυτογκόλ αν και πρέπει να χρεωθεί στον Μαροκινό, έφεραν την πολύτιμη ανατροπή και το διπλό επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-2.

Κακός ο Θρύλος ξανά, προβλημάτισε με την απόδοσή του και στάθηκε τυχερός που έφυγε με τους τρεις βαθμούς αφού οι αλλαγές που έκανε αναγκαστικά ο Βάσκος τεχνικός βλέποντας τη γκέλα να έρχεται, έδωσαν... πνοή και με τον παράγοντα τυχη στο πλευρό τους οι Πειραιώτες νίκησαν αλλά σίγουρα πρέπει να ξαναδεί κάποια πράγματα ο κόουτς για να μην έρθει και η απώλεια βαθμών που θα είναι "ταφόπλακα".

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, είχαμε φάση στο 18’ όταν ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ποντένσε έπιασε ένα γυριστό με τη μία, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (19’) από έξυπνη κάθετη πάσα του Ελ Κααμπί στον Μασούρα, ο Έλληνας επιθετικός σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ

Στο 24’ ο Ζοβάνε Καμπράλ βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αφού ο Ολυμπιακός έχασε τις στιγμές του για νια να ανοίξει το σκορ, ο Παναιτωλικός βρήκε στο 33’ το γκολ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Μετά από ωραίο ένα-δύο με τον Ντίας, ο Φρεντερίκο Ντουάρτε μπήκε στην περιοχή και με πολύ δυνατό σουτ από τα δεξιά έκανε το 1-0 για την αγρινιώτικη ομάδα.

Ο ίδιος παίκτης έχασε πολύ σημαντική στο 45ο λεπτό για να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Σε πολύ γρήγορη αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Φρεντερίκο Ντουάρτε μπήκε στην περιοχή, αλλά έκανε ένα κοντρόλ παραπάνω κι έχασε την ευκαιρία να εκτελέσει, χάνοντας την κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός συνέχισε να κλείνει καλά τους χώρους ψάχνοντας τον τρόπο για να «χτυπήσει» στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να βρει κατάλληλες συνεργασίες έξω απ’ την περιοχή του Τσάβες για να απειλήσει.

Τη λύση για τους «ερυθρόλευκους» έδωσε στο 72’ ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε χαμηλή σέντρα-σουτ, η οποία κόντραρε στον Τορεχόν (δευτερόλεπτα αφού είχε μπει στον αγώνα) και κατέληξε στα δίχτυα του Τσάβες για το 1-1 του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι πολύ πιο επιθετικοί και η επιμονή τους επιβραβεύτηκε και με δεύτερο γκολ στο 79’. Από τεράστιο λάθος του Μαλή έξω απ’ την περιοχή (έχασε το κοντρόλ), ο Ελ Κααμπί, έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα κι έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός έψαξε γκολ ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά και είχε τη δική του «στιγμή» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πασχαλάκης έκανε καταπληκτική επέμβαση με εκτίναξη στο «παραθυράκι» του, μετά από εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Σενγκέλια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (68’ Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70’ Τορεχόν), Πέρες, Ντουάρτε, Μπουζούκης (61’ Τσιγγάρας), Καρέλης (68’ Ζοάο Πέντρο), Ντίας (61’ Σενγκέλια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90’ Ντόι), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59’ Έσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59’ Ζέλσον Μαρτίνς, 83’ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (60’ Γιόβετιτς), Ελ Καμπί.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

32 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ποδοσφαιρικά μιλόντας ο Ολυμπιακος έχει συγκεκριμένες δυνατότητες . Μέχρι τώρα με τον Μεντιλιμπάς τουλάχιστόν υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο . Τους βλέπεις τους παίχτες και ξερείς τι προσπαθουν να κάνουν , δεν παίζουν πλέον στην τύχη . Η διαχείρηση του Μεντιλιμπάρ πρός ώρας είναι πολυ καλη και περνάει πολλά μυνήματα . Η χρόνος του Ιμπόρα αυξάνεται σταθερα και του Γιόβετις και του Ριτσαρτς το ίδιο . Ειμαί σίγουρος και έχω απολυτη εμπιστοσύνη οτι ο Μεντίλιμπάρ έχει ήδη καταλάβει ποιοί είναι οι καλύτεροι 11 αλλα σε ένα ρόστερ 28 παιχτών πρέπει αφενός να παίζουν όλοι κι αφετέρου να παίρνουν ανάσες και οι 11 οι βασικοί .
    Ο Γιόβετις μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει καθιερωθεί ώς αντι-Φορτούνης και θα μυράζονται τον χρόνο στο 10 . Δε θα ξαναπαίξει εκει ο Μασούρας . Ο Ρίτσαρτς θα γίνει το βασικο αριστερο μας μπάκ και ο Ρέτσος παρτενέρ του Καρμο . Δεξια συστυχώς υπάρχει μόνο ο Ροντηνέυ . Κατα τα άλλα 6άρα είναι ο Εσσε κι ο Αλεξανδρόπουλος κι ο Ντόη και στο 8 θα πρέπει να παίζουν ο Ορτα , ο Τσικίνιο κι ο Ιμπόρα πιο λίγο .
    Οσο για τις μεταγραφές του χειμώνα έχουμε 1 καλο παίχτη , 2 κανονικούς παίχτες και 4 σαπάκια . . Τα πήγε ο Μέντεζ λίγο καλύτερα απο άλλες δορες .

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου καλέ Γκάμπριελ;;;;;;;;;;
    Έλα να γίνουμε πολλοί!!!!!!!!!!!!
    Στους περισσότερους από εδώ που γράφουν ταιριάζει Ταμάμ ο Γκιωνάκης σαν Τρελο-Μπρίλης στα Κίτρινα γάντια με τον Σταυρίδη.
    Πορτοκαλάδα θέτε;;;;;;;
    Λεμονάδα θέτε;;;
    Σόδα θέτε;;;;;
    Γκαζόζα θέτε;;;;;
    Τιιιι θέτε!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έτσι κ αυτοί.
    ΝΙΚΕΣ θέτε;;;
    Όχι.
    Γκολ θέτε;;;;;;
    Όχι.
    Θέαμα θέτε;;;;;
    Όχι.
    Βαθμούς θέτε;;;;;
    Όχι.
    Τι θέτε;;;;;;;;;;;;;
    Για όσους δεν τους αρέσει που η ομάδα πάει Δυνατά για το πρωτάθλημα Ξυδάκι.
    Κ αν δεν έχουν ξύδι Τοπ υπάρχει και Βαλσαμικο.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
    ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπιζω να ηταν το τελευταιο παιχνιδι του παλαιμαχου που περιφερεται στο κεντρο .Αυτο τιποτα αλλο

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε δέστε από τώρα προπονητή και τριάδα Ποντενσε, ορτα, και ζελσον. Τα μισά παιχνίδια να παίξει ο Ζελσον τα έβγαλε τα λεφτά του. Ο τύπος Ξέρει μπάλα. Σβηστός έπαιξε όσο άντεξε! Και μετά κοιτάξτε με ποιο τρόπο μπορεί να μείνει ο Καρμο έστω ένα χρόνο ακόμα! Ο Ελ καμπι ξελάσπωσε πάλι!

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    O Μεντιλίμπαρ έχει δίκιο, αν συνεχίσουμε έτσι κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε αλλά μάγκες μάλλον το φετινό θα είναι το πιο γλυκό .... που θα τους ρίξουμε!

  • Zlatan 7
    Zlatan 7 Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιζαμε σημερα; Ουτε καν ασχολουμαι με τη μπαλα. ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

  • Γκαμπριέλ
    Γκαμπριέλ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέστα ρε giorgos. φίλε μου γιατί κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Μερικοί απαιτούν να παίζουμε με Αστέρα Τρίπολης και το ματς να λήγει εύκολα 5-0. Μετά να παίζουμε στον Παναιτωλικό και να κερδίζουμε και κει χαλαρά 0-5. Να παίξουμε μετά στα πλέι-οφ στο Καραϊσκάκη με Παναθηναϊκό και ο αγώνας να λήξει 5-1 έτσι για πλάκα. Μετά να παίξουμε στην ΑΕΚ και να πάμε να κάνουμε πάρτι με σκορ 0-3. Ε, αυτά δεν γίνονται κάθε Κυριακή. Με τόσες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει η ομάδα, με όλα τα δεδομένα (ΕΠΟ, διαιτησία, VAR, συμμαχίες) να είναι εναντίον της, πώς είναι δυνατόν να κερδίζει όλα τα παιχνίδια αέρα; Εδώ βλέπεις ομάδες βεληνεκούς Ρεάλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν να παίζουν Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και στο πρωτάθλημα της χώρας τους να ιδρώνουν για να κερδίσουν τελευταίες ομάδες. Δηλαδή τι να πει κι η Μπάγερν η οποία άρπαξε τρία γκολ για πλάκα απ'τη Λεβερκούζεν στην Μπουντεσλίγκα; Κάπου επέρχεται και η κόπωση. Είναι ωραίο να είμαστε ονειροπόλοι, αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Ο Ολυμπιακός είναι η τρέλα μας, η καψούρα μας και αρρωσταίνουμε όταν χάνει, όμως στα παιχνίδια υπάρχει και ο αντίπαλος.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ΝΙΚ ,εχει δεξί μπάκ εκτός του Κίνι να βάλη εκεί αντί του Ροντινέι , τον Μπιανκόν και μάλιστα ειναι η κανονική θέση του και όχι σέντερ μπάκ που τον χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός . Όμως δυστυχως διακρίνω πως ο Μεντιλιμπαρ ,( αν καί Βάσκος ) χρησιμοποιεί συνέχεια τους Ισπανούς , ξεθάβοντάς τους όπως γράφει και το R Goal.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Γι΄αυτό ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ των δικτύων του θρύλου μας που σήμερα δεν ήταν καλός κυρίως λόγω ροτέϊσον αλλά πήρε το τρίποντο όπερ και το σπουδαιότερον.

  • red@doctor74
    red@doctor74 Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    δν γιναμε σοφοτεροι μετα απο το ματς
    χωρις καρμο ,ρετσος,ντοι...απλα ουτε για παγκο
    πισω απο ροντινει το χαος!!
    ποτε δν πιστευα οτι θα αναπολουσα μολδαβο απο αριστερα
    χαφ εξτρεμ μασσουρας εχει χαμηλο ταβανι
    μπηκε λιγοο μαρτινς και τους εκανε ανω κατω....επαιζε με προσωπο
    το αστρο του προπονητη μας καλα κραατα....τουλαχιστον βλεπει τι πρεπει να φυγει απο ρεντη
    υγ.....ιμπορα ουτε καν σχολιο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...