roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να μειώσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος ειναι στους επτά βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας στη Super League και αν θέλει να έχει ελπίδες για τον τίτλο πρέπει πάση θυσία να κάνει επιτέλους μια νίκη φέτος σε ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να είναι το ιδανικό ματς για να σπάσει το αρνητικό σερί των Πειραιωτών.

Το τρίποντο που θα τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή είναι ο μοναδικός του στόχος στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο οποίος τόνισε:

«Έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα παιχνίδια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας. Ξέρουμε ότι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ελλάδα.

Είναι πρώτοι και εμείς τέταρτοι, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά. Το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Πριν έρθω, μίλησα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όταν του είπα πως το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, μου είπε ότι θα έχω πολύ γρήγορα την ευκαιρία να καταλάβω τι σημαίνει να παίζεις ένα μεγάλο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα στα ντέρμπι και περιμένω να είναι εναντίον μας. Είδαμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκού και καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία το γήπεδο και η ατμόσφαιρα, σημασία έχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως , διάβασα πως ετοιμάζει Καρναβάλιο πάλι για την Τούμπα !!

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα κυνηγάει πρωτάθλημα όσο και αν σας πονάει
    Καλό θέαμα χωρίς νίκες εμείς δεν θέλουμε

    Είμαστε οπαδοί τον τίτλων και μας αρέσει

    ΚΆΘΕ ΧΑΜΈΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΤΜΉΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΊΑ!

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη λες πολλα,κανε λιγα και καλα αν μπορεις.
    Γιατι αν για λιγα εκατοστα ειχε μετρησει το γκολ του Βαργκας στο 2ο λεπτο στο ματς με τους Ουγγρους η ευθραστη αμυνα μας θα ειχε καταρευσει στην συνεχειαα ,και σημερα θα λεγαμε αλλα.Και για εσενα.
    Γιατι επισης με την , απο το πουθενα, χρησιμοποιηση του Καρναβαλιο ,πολυ φοβαμαι οτι εχεις παρει οδηγιες να κανεις διαφορα περιεργα στην συνεχεια με την ομαδα και το ροστερ της,στο τετραμηνο παραμονης σου.
    Για αυτο κοιτα πρωτα μην ξεφτυλιστουμε με καμμια νεα τεσσαρα στην Τουμπα,και μετα να παρουμε τουλαχιστον την ισοπαλια.
    Απο την εντατικη που ηταν η ομαδα ,πρωτα πρεπει να σταθει γερα στα ποδια της ,και μετα να βγει για τρεξιμο.
    υγ.Μεταξυ σοβαρου και αστειου..Ο Μεντεζ φωναζει.Θελει Καρναβαλιο,Βεζο,Καμπραλ και Ναβαρο βασικους στην Τουμπα.Ο Βαγγελας ομως θελει και Μπιανκον μεσα.Συγκρουση συμφεροντων.Για να σε δω πως θα ισορροπισεις Βασκε μου.

  • ARIS
    ARIS Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΌΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ.
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΛΗΓΟΥΝ 19 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΌΜΗΣΗ

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανανέωσε ο Πασχαλάκης έως και το 2026!!! Σειρά να παίρνουν Φορτούνης και Μασούρας! Πάμε γερά με τον Βάσκο για χτίσιμο ομαδάρας!!!

  • thanossente
    thanossente Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγάλη διαφορά που κατάφερε ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είναι ότι έγινε υπερομάδα ούτε ότι νίκησε μεγαθήρια ούτε ότι θα σαρώσει τα πάντα από δω και πέρα στο διάβα του.Ειναι ότι τόσο καιρό δεν γίνονταν στην ομάδα τα στοιχειώδη και αυτονόητα.Ποια είναι αυτά? Πλάνο ισορροπία και αξιοποίηση του υλικου.Εχει κάνεις αμφιβολία για το αν γίνονταν πριν αυτά? Δε νομίζω.Ο κοουτς αυτά τα μάθαινε στα πρώτα του προπονητικά βήματα μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους μπορεί να τα εφαρμόσει άνετα και σε αυτόν τον Ολυμπιακό.Οταν αυτά τα κάνουν κτήμα τους οι παίχτες τότε θα πάει για το παραπάνω με τις κατάλληλες μεταγραφές το καλοκαίρι και προετοιμασία.Αρκει να μείνει και να δουλέψει όπως έχει δείξει στις προηγούμενες ομαδες

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...