roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ήμασταν πνευματικά έτοιμοι για τέτοιο παιχνίδι»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός έψαχνε ένα... ξέσπασμα και το βρήκε στο ματς με τον ΟΦΗ, με τους Πειραιώτες να διαλύουν την ομάδα του Ηρακλείου με 4-0 και να επιστρέφουν με εμφατικό τρόπο στις νίκες, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο ως υπηρεσιακό να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα:

«Αυτό που ζητήσαμε και από την αρχή κάναμε. Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, για μένα αυτό ήταν από το πιο σημαντικό.

Να κρατήσουμε λίγο την ισορροπία γιατί αυτό ήταν το στοιχείο που δουλέψαμε περισσότερο την μία προπόνηση που κάναμε, το να έχουμε καλή ισορροπία στις μεταβιβάσεις και την επιθετικότητα που θέλαμε να είμαστε και στις φάσεις της κατοχής και της μη κατοχής.

Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά, ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή, την αγωνιστικότητα και την αυταπάρνηση που έβγαλαν, ήταν ένα καλό παιχνίδι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Alemao
    Alemao Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορώ τι περισσότερο έχουν κάποιοι άσχετοι σαν τον Καρβαλιαλ από τον Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Κατά πολύ ανώτερος από όλα τα νούμερα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της ομάδας μας.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδα ένα περίεργο όνειρο ότι τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας με την Φερεντσβαρος το κερδίσαμε με 7-1. Αλλά τον επαναληπτικό στην Ουγγαρία το χάσαμε με 8-0. Είναι να μην κοιμάσε πολύ.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανόπουλος μια προπόνηση τι παραπάνω να πει.Μετριοπαθης ξέρεις τι ηλικίας είναι τα παιδιά που προπονεί.Τι να κάνει ότι Μπαρτζώκας με τον Λάρι είναι άλλης ιδιοσυγκρασίας.Εχει βοηθούς ο Βασικός αλλά αν φύγει το φέρνεις αμέσως δεν χρειάζεται να είναι βοηθός του.Την ομάδα την ξέρει δύο .άρα κοουτσαρισε την ομάδα επί Ανιγκο ευρύ σκορ με ΠΑΟΚ τώρα ευρύ με ΟΦΗ.Τετοιο προπονητή θέλω συνεχή πίεση φουλ επίθεση και ορθολογική εντεκάδα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήθεια τώρα, υπάρχουν πλέον κάποιοι ακόμα που θέλουν να φύγει ο Φορτούνης και είναι γνώστες του αθλήματος και φίλαθλοι του Ολυμπιακού;
    Ή ακόμα πιστεύει κανείς ότι δεν σεβάστηκε την ομάδα και δημιουργεί προβλήματα;
    Παίκτες που να παίρνουν την μπάλα και να την προωθούν με τέτοια τεχνική και σιγουριά στα πόδια στην αντίπαλη περιοχή δεν υπάρχουν αρκετοί!!!!

  • Nic
    Nic Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η φωτο με το χαιδεμα του Προεδρου του γιου του Κωστα ,γραφουν μερικοι αρδομεμεδες οτι ειναι προαγγελος ανανεωσης με ξεπερνα.Τι επρεπε ρε αδερφια?μολις ειδε τον μικρο να τον αρχιζε στα χαστουκια?Δημοσιογραφια του ....κωνου.

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σοβαρος επαγγελματιας ,οτι καλυτερο ετυχε στις Ακαδημιες μας μετα τον Βερμιουλεν.
    Αλλα πολυ χαμηλων τονων και μετριοπαθης χαρακτηρας,πραγμα μαλλον απαγορευτικο για να παει ψηλοτερα.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    βοηθος του Ισπανου να γινει ο Συλαιδοπουλος γιατι επεμπει σοβαροτητα οχι σοβαροφανεια και σε περιπτωση φευγιου του ισπανου τον αντικαθιστα ανετα .Ποιος ξεχναει αλλωστε περυσι σαν βοηθος του Ανιγκο στον ναο εριξε 3ρα στον μπαουγκ.

  • Μωρέ ξέρω εγώ τι σας χρειάζεται αλλά έχε χάρη
    Μωρέ ξέρω εγώ τι σας χρειάζεται αλλά έχε χάρη Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Συλαιδοπουλος τη νεα σεζον πρεπει να προπονει τον Ολυμπιακο Β όπου θα ανεβει και Κ19 . Μετα ας τον στειλει ο Ολυμπιακος σε ομαδες να προπονησει ως πρωτος κοουτς και να είναι παντα διαθεσιμος για ειδικες καταστάσεις όπως σήμερα λειτουργώντας σαν στρατιωτης Ολυμπιακου όπως ο Λεμονής.

  • Γιωργος Ηγουμενίτσα
    Γιωργος Ηγουμενίτσα Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Να αποπεμφει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος γιατι επαιξε φυσιολογικα και οχι οπως οι προπονητες του ΜΕΝΤΕΖ΄ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ γιατι ο νεος προπονητής ως ισπανοπορτογάλος θα αντιμετωπίζει τον Οφη ωε Ρεάλ Φορτούνης παγκο κ εκτος Ολυμπιακού αφου δ είναι ισπανός

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...