roumeliotis

Carwiz

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε ήττα 1-0

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πήγε για δυο αποτελέσματα στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ, έπαιξε παθητικά από την αρχή ως το τέλος του αγώνα απέναντι σε μια μέτρια όπως παρουσιάστηκε ξανά η ομαδα του Μόγιες και έχασε με 1-0 από το γκολ του Πακετά στο 74'. Ακόμα και ανήμποροι δημιουργικά οι Πειραιώτες καθώς έκλεισαν το ματς χωρίς σουτ προς την αντίπαλη εατία, είχαν ευκαιρία στο 86' να κλέψουν το βαθμό όμως η κεφαλιά του Μαντί από δύσκολη πλάγια θέση βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Μετά και από αυτό το ματς ο Ολυμπιακός λέει ουσιαστικά αντίο στη διεκδίκηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων και πλέον κατά τεράστιο ποσοστό θα τερματίσει τρίτος για να συνεχίσει στο Conference League πάνω από την Τόπολα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από υποσχόμενες και απειλητικές φάσεις, με μόνο ψεγάδι κάποιες χαμένες μονομαχίες στον αέρα στις στημένες μπάλες. Με τριάδα στη μεσαία γραμμή, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεξίματα και κάλυπταν χώρους αλλά η κυκλοφορία της μπάλας στιγματιζόταν από τις αρκετές λάθος πάσες.

Η πρώτη αξιομνημόνευτη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Μπενραχμά βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και αριστερά, έπιασε τεχνικό σουτ και ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 16΄ μια κεφαλιά του Μπόουεν πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Ολυμπιακού, ενώ στο 32΄ νέο σουτ του Μπενραχμά απέκρουσε δύσκολα ο Πασχαλάκης.

Στο 34΄ μια κεφαλιά του Αγκέρ έφυγε δίπλα από το δοκάρι, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός στο 35΄, με τον Ορτέγκα να πλαγιοκοπεί από αριστερά και να γυρίζει την μπάλα στον Ποντένσε, που αστόχησε από θέση βολής.

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου ο Ολυμπιακός απείλησε για δεύτερη φορά, όταν ο Φορτούνης έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε στην περιοχή και σούταρε άστοχα με το αριστερό στο 51΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 65΄, με τον Μπόουεν να κάνει γυρίζει για τον Γουόρντ-Πράους από αριστερά, που σούταρε αμαρκάριστος από το όριο της περιοχής και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

Τελικά, το σκορ στο «London Stadium» άνοιξε στο 74΄, όταν ο Γουόρντ-Πράους έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Πακετά σκόραρε. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, αλλά με την παρέμβαση του VAR το γκολ μέτρησε.

Αμέσως ο Μαρτίνεθ πέρασε στο παιχνίδι Σκάρπα και Μασούρα για να κάνει πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση στο 86΄ αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς η κεφαλιά του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι του Φαμπιάνκσι, ενώ στο 88΄ ο Ροντινέι πάτησε περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό αλλά αστόχησε.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Nτέβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Μπενραχμά (84΄ Κορνέ), Γουόρντ-Πράους, Άλβαρες (80΄ Σούτσεκ), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (76΄ Σκάρπα), Ποντένσε (76΄ Μασούρας), Φορτούνης, Γιόβετιτς (56΄ Ελ Κααμπί).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

35 σχόλια

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    η ομάδα όταν αντιμετωπίζει αντίπαλο στοιχειωδώς σοβαρό, ΈΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ! η εικόνα είναι καλύτερη από πέρσι με τι ομάδες όμως? με κηφισιες βόλους κλπ ??? και η περσινή τους νικούσε αυτούς

  • Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτα απ' όλα.. Μην ξεχνάμε σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα πριν μερικούς μήνες. Η εικόνα είναι καλύτερη αλλά οι αδυναμίες στην άμυνα που έχουν ξεκινήσει εδώ και 3-4 χρόνια ακόμα δεν έχουν βρεί λύση. Απ την άλλη αν είχαμε κρατήσει τον Μίτσελ και είχαμε κάνει ορθολογικές κινήσεις μεταγραφικά πιθανότατα θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα (χωρίς να ακυρώνω τον Μαρτινεθ απο την πρώτη του χρονιά).

    Για εμένα πάντως το βασικό πρόβλημα τελικά είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι επικίνδυνος μπροστά (και παραμένει επικίνδυνος πίσω), με ομάδες που του δίνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και χώρους δεν έχει πρόβλημα (τις περισσότερες φορές) αλλά με ομάδες που δεν είναι μαθημένες σε ρόλο κομπάρσου έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη και ειδικά στη δημιουργία κινδύνων στην αντίπαλη περιοχή. Πολλές λάθος πάσες, παίκτες φοβισμένοι να κουβαλήσουν μπάλα μπροστά και στο τέλος λίγες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

    Το πρόβλημα με τα εξτρέμ επίσης συνεχίζει να υπάρχει ειδικά στα αριστερά αφού δεξιά ο Ρόντινει καλύπτει και το επιθετικό κομμάτι, ο Ποντένσε είναι υπερτιμημένος, αν εξτρέμ που δεν σκοράρει ούτε σε άδειο τέρμα κοστολογείται 20 μύρια τότε ο τεράστιος Γκαλέτι που έκανε γιογιο ολόκληρη Ρεαλ και μια πολύ δυνατή Λάτσιο έπρεπε να μας έχει κοστίσει 100 εκατομμύρια. Όταν είναι πιο επικίνδυνο το δεξί σου μπακ από το εξτρέμ σου τότε μάλλον το εξτρέμ δεν είναι για πολλά.
    Δεν έχουμε σοβαρό εξτρέμ για αριστερά, βέβαια δεν έχουμε δει ακόμα τον Μπρινιτς για κάποιο λόγο (στην Ελλάδα, ευρώπη δεν έχει δηλωθεί), ο Φορτούνης αναλώνεται σε μία θέση που δεν αποδίδει το μέγιστο που μπορεί, όπως γινόταν και με τον Μπίελ πέρσι, ο Φορτούνης πρέπει να παίζει πίσω από τον επιθετικό/κούς σε πιό ελεύθερο ρόλο.

    Γενικά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να παίξει τελικά αυτός ο Ολυμπιακός. Αν έχεις ακραία μπακ που σου κάνουν τη δουλειά και στην επίθεση (πχ Τσιμίκας/Ελαμπντελαουι) τότε μπορείς να θυσιάσεις τη θέση των καθαρόαιμων εξτρέμ αλλά για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι πολύ καλά σεντερμπακ και εξαιρετική λειτουργία στην άμυνα και εμείς δεν έχουμε. Όπως επίσης δεν έχουμε Τσιμίκα αριστερά (ή Κούτρη), έναν ακόμα Ροντινει εν ολίγης.
    Για εμένα ο Ολυμπιακός πάσχει από το γεγονός ότι δεν έχει τους παίκτες για να παίξει το σύστημα που θέλει. Με αυτούς που έχει αυτή τη στιγμή πρέπει να γυρίσει σε πιό παραδοσιακό σχήμα με καθαρά εξτρεμ και τον Φορτούνη στη φυσική του θέση. Το ιδανικό σχήμα για εμένα είναι Hezze-Camara στο κέντρο, Φορτούνης μπροστά τους, Μπρινιτς-Σολμπάκεν εξτρεμ και 1 σεντερφορ μπροστά ή απ τη στιγμή που βοηθάει επιθετικά ο Ρόντινει αφήνεις Σολμπάκεν έξω, αναλαμβάνουν να καλύπτουν το κενό αριστερά στην επίθεση Ρόντινει και Φορτούνης και βάζεις μπροστά Ελ Κααμπι και πίσω του Ελ Αραμπι ή Γιόβετιτς (ή Ελ Αραμπι/Γιόβετις ή Ελ Αραμπι/Μπίελ). Και τους 2 επιθετικούς μπροστά τους θες στην ουσία γιατί δεν έχεις εξτρεμ που σκοράρουν.
    Δεν υποστηρίζω ότι έχω ιδιαίτερες γνώσεις, απλά βλέπω τι μπορεί να προσφέρει κάθε παίκτης στον αγωνιστικό χώρο.
    Γενικά με τους παίκτες που έχει δεν μπορεί να παρατάξει ορθολογικό σχήμα.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω αν είδατε στιγμιότυπα από το Φαιμπρουγκ-Τοπολα , νίκησε η Φαιμπουργκ 5-0 μπορούσε εύκολα να είναι 9-0 και ο κεντρικός αμυντικός της Τοπολα είναι αυτός που θέλουν τον Ιανουάριο να πάρουν .....Ο τύπος έδωσε δύο ασσίστ τους επιθετικούς της Φράιμπουργκ

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Και η Φράϊμπουτγκ και η Γουέστ Χαμ φέτος είναι πολυ μετριες ομάδες . Δεν υπήρχε κανένας λόγος να ταμπουροθούμε τόσο πολυ . Είναι κρίμαι τέτοια υπεροπλία επιθετικά να πηγαίνει στράφη επειδή έχουμε έναν ανύμπορο προπονητή για να φτιάξει ένα σχέδιο επίθεσης .
    Και εχτές κανένα αμυντικό χάφ δεν ζητούσε την μπάλα , ο Ρέτσος , ο Πορόζο και ο Πασχαλάκης προσπαθούσαν να βρούν τον επιθετικό με γιόμες . Η ομάδα επιθετικά είναι απογοήτευσή .
    Στον αγώνα χτές και ο Ρέτσος και ο Πορόζο ήταν πολυ καλοί . Κατα την άποψη μου είναι καλο δίδυμο . Χτές φάνηκε ότι και ο Ορτέγκα είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα . Παρα πολυ καλό μπάκ ( ασχετα με το λάθος στη φάση του γκόλ ) . Ο Εσε ξεχωρίζει στον αγωνιστικό χώρο . Οι υπόλοιποι μια απο τα ίδια . Οτι περιμέναμε . Ο Ροντυνέη τελείως παθητική άμυνα . Ο παίχτης του έκανε τουλάχιστον 4 σέντρες και 4 σούτ χωρις πίεση . Απλα βάζει τα χέρια πίσω απο την πλάτη και τον έχει στα 2 μέτρα.
    Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα χτές είναι αυτο που λέγαμε τις προάλλες με τον παίχτη πίσω απο τον επιθετικό . ( Λέγαμε για τον Μασούρα αλλα και με τον Αλεξανδρόπουλο το ίδιο είναι εννοείτε , όπως ήταν και πιο παλια με τον Καμαρά που τον έβαζε ο Μάρτινς εκεί ) . Τουλάχιστον 3 φορές πήγε η μπάλα στονν Αλεξανδρόπουλο ή την έκλεψε και δεν ήξερε τι να την κάνει και ή έκανε λάθος ή χάλασε την επίθεση . Τη στιγμή που άν σε αυτην την θέση ήταν ο Φορτούνης εκείνη τη στιγμή κατα πασα πιθανότητα ή ίδια φάση θα κατέληγε σε τελική προσπάθεια .
    Αν δεν βάλει μυαλό ο Μαρτίνεζ βλέπω στο Καραϊσκάκης να αλάζουμε απο πάροχο Ηλεκρικής ενέργειας και τηλεφωνίας μέχρι και τις τηλεοπτικές κάμερες .......

  • dgkirle
    dgkirle Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πραγματικά στενόχωρο είναι τα πολύ λίγα σχόλια για το ποδόσφαιρο. Μόνο 29 λες και έχουμε αποδεχτεί την τυχη μας και δεν μας πειράζει πια. Το ποδοσφαιρικό τμήμα παραπαίει και δυστυχώς δε βλέπω σωτηρία.

    Κάποιες σκόρπιες σκέψεις.

    Πριν φάμε το γκολ ο κύριος που παριστάνει τον προπονητή ήθελε να βάλει τον καρβάλιο. Απονενοημένο.
    Έβαλε το Μπιέλ στο 89-90 ενω το φάγαμε στο 75. Λες και θα έβαζε τρίποντο.

    Κάθε ομάδα χρειάζεται ένα αρχηγό στην άμυνα. Σε εμάς αυτό το ρόλο τον υποδύεται ο Ρέτσος που τελευταία φορά πήρε κεφαλιά 13 χρονών. Ολα ξεκινάνε απο την άμυνα και εμείς πετάμε αετό.

    Υπάρχουν πολλά που δεν πάνε καλά δυστυχώς

    Να είστε όλοι καλά.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    εκτος απο yes man κ πιονι και της σειρας προπονητικα....και ο μαρτινς yes man ηταν αλλα κατι εβλεπες οπως γραφτηκε
    οσο για τα αμπαλα τρολακια(trolemao κλπ)εδω εγραφε για ποροσο στους κορυφαιους μουντιαλ....τι ασχολειστε με δαυτους?

  • Κουβας7
    Κουβας7 Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 06:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γελαει ο κόσμος με την αρμάδα του Μαρτίνεθ με μηδέν σουτ. Για άλλη μια φορά τραγικό κοουτσαρισμα.

    REDGOAL: Το 'χες παίξει Goal/Goal εσύ...

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 04:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντικειμενικά αν ο Φορτουνης και ο Ποντεσε σε δυο τρεις φάσεις που έκαναν είχαν πασάρει η σεντραρει καλύτερα μπορεί να είχαμε σκοράρει , η Γουέστ χαφ ήταν πολύ μέτρια κακά τα ψέματα πιο επιθετικός ήταν ο Παοκ το θέμα είναι ότι και ο ποντεσε κάπου κολλάει και ο Κώστας.....
    Θυμάμαι το 4-3-3 του Λεμόνι και ο Γκαλέτι με τον Τζόλε ήταν πιο αποτελεσματικοι ρε γμτ , και σε σέντρες και σε φάσες....Δεν ξέρω ίσως αν δοκιμάσει 4-5-1 με Φορτουνη - Σολμπακεν εχτρεμ και Ποντεσε δεκαρι μπας και φτιάχνει φάσεις από κεντρικά, ....
    Ο Ποντεσε δεν έχει τρεξίματα καθόλου , οκ βοηθάει πίσω αλλά και με μικρομεσαίες ομάδες πάλι δεν έχει τρεξίματα , τα γκολ που έχει βάλει είναι τύπου Μασούρα με κίνηση στο απέναντι δοκαρι πίσω από το φορ....Να δημιουργήσουν φάση με τριγωνακια μεταξύ τους ούτε κάν όχι σε αυτό το παιχνίδι , γενικά

  • κωστας
    κωστας Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 02:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε alemao μου αρέσει η αισιοδοξία σου και αναρωτιέμαι τι δε βλέπω εγώ ? Πάντα στηρίζουμε την ομάδα εδώ και μισό αιώνα !! Αλλά με το πέρασμα του χρόνου αρχίζεις και βλέπεις ποιο καθαρά και ποιο ψύχραιμα ορισμένα πράγματα ! Αν πάρεις έναν έναν τους παίχτες και δεις τι χρειάζεται για να γίνεις πραγματικός Ολυμπιακός θα πάθεις σοκ με το τι θα μείνει στο τέλος !! Ρε φίλε και από πέρυσι το ρόστερ χειρότερο είναι !! Στο λέω εγώ που έχω δει από Κασδιβασιλη , Κανελο, Φαν Τογιας για όσους θυμούνται Παναγούλια , Ζελελιδης , Ζηνδρος , Προκοβας ,Αγγελίνας μέχρι Μελμπερκ, Μανωλάς , Τόρο , Μαυρογενίδης , Ριμπο ,Καρεμπέ , Τζόλε και το Θεό ΖΙΟ !!! Αυτοί που παίζουν τώρα ούτε για τα νερά και τις τσάντες δεν θα υπήρχαν !!! Άντε να βγάλω δύο τρεις με πολύ επιείκεια !!! Φυσικά και είμαστε Ολυμπιακός αλλά να βλέπουμε και λίγο δίπλα !!! Άλλες εποχές αν έλεγε αυτά που είπε ο Μαρτίνεθ θαπεφτε σύννεφο ο κόρνες !!!!

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 02:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε τρεις βδομάδες θα δούμε τι θα συμβεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...