roumeliotis

Carwiz

Δεν... ακούμπησε στη Νότιγχαμ και έρχεται Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ήταν ο πιθανότερος προορισμός για τον Γκουστάβο Σκάρπα από τη στιγμή που δεν... ακούμπησε στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτό επιβεβαιώνεται καθώς ο Βραζιλιάνος είναι κοντά στον δανεισμό του στους Πειραιώτες.

Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός στον Πειραιά θα έχει την ευκαιρία να δείξει την κλάση του και να βοηθήσει στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1994 και αναδείχθηκε από τη Φλουμινένσε ενώ το 2018 μετακόμισε ως ελεύθερος στην Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2018, 2022) και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες (2020, 2021).

Μάλιστα, επελέγη δύο φορές στην καλύτερη ενδεκάδα του Λιμπερταδόρες (2019, 2022).

Τον Δεκέμβριο του 2022 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τη Νότιγχαμ με συμβόλαιο ως το 2026. Στην αγγλική ομάδα είχε 10 συμμετοχές (6 στην Premier League, 3 στο Λιγκ Καπ και 1 στο Κύπελλο) χωρίς να δείξει το παραμικρό.

Με την εθνική Βραζιλίας έχει μία συμμετοχή, στις 25 Ιανουαρίου 2017, στο φιλικό με την Κολομβία (1-0) ως αλλαγή αντί του Λούκας Λίμα..

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

70 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ
    Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Μαρσέιγ απ τη Μπράγα. Δεν την έχει στο τσεπάκι του, αλλά αν μπορεί να αποκλείσει τη Μαρσέιγ, μπορεί και τη Μπράγα.
    Το ίδιο ισχύει και με το αεκ και την Άντβερπ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΣΥΧΕΙ Η ΜΠΡΑΓΚΑ;
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ

  • ΛV
    ΛV Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow, εγώ βλέπω φίλε ότι η "αεΚούλα" και ο "Βαζελάκος" πηγαίνουν προς τους ομίλους του Champions League...
    ...και εμείς ασχολούμαστε με τον Φορτούνη, τον Κορδόνια, τον Μπαλτάκο, την Super League 2, και άλλα τέτοια εμπριμέ.

    Και να σου πω και το άλλο ρε φίλε : δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ "ακατάλληλων ανθρώπων" που διοικεί τον Ολυμπιακό.
    Σε όλες τις επιχειρήσεις του κόσμου, παντού στον πλανήτη, τις Ανώνυμες Εταιρίες τις διοικεί ένας (1) άνθρωπος.
    ΕΝΑΣ !

    Νομίζω πως καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας -- έτσι ?

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 03:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7arrow
    Ο βάζελος είναι λίγος ως πολύ λίγος σε ποιότητα Ρεντ. Απλά κάνει το πιο βασικό πράγμα που εμείς αρνούμαστε να κάνουμε τις περισσότερες χρονιές από τότε που βλέπω μπάλα (1979)... δλδ να έχουμε γυμνασμένους παίκτες που να τρέχουν ακατάπαυστα... τι να πω ρε παιδιά... από κει ξεκινάνε όλα... είναι το πιο βασικό... ο ποδοσφαιριστής είναι πρώτα απ όλα αθλητής... αν δεν είναι γυμνασμένος και δεν έχει φυσική κατάσταση, δεν είναι αθλητής και δεν έχει θέση σε σοβαρή ποδοσφαιρική ομάδα.... αυτό είναι ο βάζελος... απλά έχει παίκτες αθλητικούς... έχει και 2-3 που είναι κάπως καλύτεροι από απλά τρέχα τρέχα τρέχα και μέχρι εκεί... το αεκ είναι πιο ποιοτική ομάδα....
    Ήθελα να ξερα τι θα λένε τα φερέφωνα κι οι πιτογυράδες, αν μπούνε και οι δύο στους ομίλους του ΤΣΛ... κάτι που εμείς εδώ και χρόνια το βλέπουμε με το κυάλι κι έχουμε απομακρυνθεί πολύ... άλλωστε αν μπορούν να αποκλείσουν Δ. Ζάγκρεμπ (θεωρώ ότι η αεκ έχει ήδη περάσει μετά την εκτός έδρας νίκη) και Μαρσέιγ, η Ρακόφ και η Μπράγα αντίστοιχα δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να τους ανησυχήσουν.
    Κι εμείς καθόμαστε και όπως λες τσακωνόμαστε για το Φορτούνη που δεν μπορεί να πάρει τα ποδια του....
    Το είχα πει ότι αν θέλαμε να φτιάξουμε σοβαρή ομάδα, θα έπρεπε να φύγουν όλοι οι παίκτες πλην 6-7 που στην καινούρια ομάδα θα έπρεπε να ήταν αποκλειστικά και μόνο ρεζέρβες... και πάμε να φτιάξουμε ομάδα με κάτι λάτιν σαν κι αυτούς που κάποτε έφερνε καραβιές ο Άρης και με τα σκουπίδια της Νότιγχαμ.
    Και του χρόνου θα λέμε πάλι ότι μας φταίει ο Μπαλτάκος.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 02:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε arrow αυτά τα λέω όπως κ εσύ τοσα χρόνια στο σαητ προ Χρηστου προφητης ,ένα 10% είμασταν και πλέον ότι λέγαμε παραεικοσι το ακούμε ακριβώς αλλά μετά Χρήστου προφητεία... με φορτουνη έκανα ένα δεικτικο σχόλιο ότι αν φύγει μας δίνω λίγες πιθανότητες για πρωταθλημα από καθόλου. Σε ότι είπες βλέπουμε τους άλλους να πάνε μπροστά γιατί πλέον θα χουν κ λεφτά Ευρώπης κ εμείς πίσω,οπότε μάλλον ανοίγει η ψαλίδα και άρα πρωταθλημα γιοκ για παραπάνω από μια σεζόν....ίσως κ καλυτερα μπας κ δουν κ οι τυφλοι και εκραγεί ο κόσμος και διώξει τον πρόεδρο της νοτιγχαμ...

  • Red7arrow
    Red7arrow Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 01:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλια Θεοδωράκη & κόκκινε Πιτ...
    Ρε παιδιά κάθεστε και ασχολείστε με τον τελειωμένο Φόρτουνη. Το πιο απλό πράγμα δείτε...
    Βλέπεις τόσα χρόνια το Βαζελο με μπουζουκηδες και παιχτακια και παρόλα αυτά σιγά σιγά έκανε το step up και έφτασε σε σημείο έστω και με τύχη πολύ, να αποκλείει Μαρσειγ και να στέκεται ορθιος.
    Δεν έγινε ομαδάρα ούτε λέω ότι ζηλεύω τα κατορθώματα της πλάκας που έχουν πετύχει. Αλλά βλέπεις μια βελτίωση ρε φίλε!!!!

    Βλέπεις η Αεκουλα από Γ εθνική τσουκου τσουκου, από εκεί που δε βλεπόταν έκανε 3-4 κινήσεις με προπονητή παίχτες και έγινε ομάδα σοβαρή μέχρι ένα σημείο.

    Εμείς 13 χρόνια, είχαμε όλα τα φόντα να παραμείνουμε έστω ομαδάρα επιπέδου ch. League η και να πετύχουμε κάτι παραπάνω έστω στο Europa φτάνοντας στους 8 η στους 4 η ακόμα κι έναν τελικό... Όλα υπέρ μας ήταν....και όχι απλά δε κάναμε το step up... Αλλα έχουμε πάει πίσω βήματα και έχουμε γίνει ομαδουλα.

    Δεν ξέρω αν πιάνετε το νόημα όσων λέω.
    Εγώ παιδιά δεν είμαι ούτε γίδι ούτε πιτογυρο ούτε αγαθιαρης Ολυμπιακός.
    Αυτό που βλέπω λέω και αυτό που νιώθω.

    Ο Ολυμπιακός έχει μικρύνει. Εξαιτίας αυτών των ανθρώπων που διοικούν λες και διοικούν ταβέρνα και όχι ομάδα με ιστορία.
    Κανονικά αυτούς όλους έπρεπε να τους κραζει ο κόσμος στο Ρέντη. Να απαιτεί αποχωρησεις!
    Δυστυχώς για την σημερινή εξεδρα κάτι τύποι εκει έχουν την εύνοια της.
    Οποτε όταν τέτοιοι τύποι στηρίζονται αντί να τους κραζουν, δε μπορεί να περιμένουμε κάτι καλύτερο.
    Αυτη τη στιγμή τον Ολυμπιακό διοικεί μια ομάδα ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΩΝ ανθρώπων που δε κάνουν ούτε για διοίκηση ομάδων όπως η Ηλιούπολη και τα κάτω χωματα!!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινος Πητ
    Συμφωνώ αγαπητέ Red Pete, εκτός ίσως στο ποιος έχει ανάγκη ποιον... νομίζω ότι ούτε ο Φορτούνης μας έχει ανάγκη... με διαλυμένα πόδια, το μόνο που έχει ανάγκη είναι... τους Σαουδάραβες και τα πετροδολλάρια. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να ξαναπαίξει με αξιώσεις (δλδ ως παίκτης κλειδί που θα καταπίνει 90λεπτα σερί) σ αυτό το επίπεδο.
    Αν μείνει και θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα, είναι παίκτης για αλλαγή στο 60'.

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμμία σημασία δεν έχει τι έκανε στην Αγγλία. Εδώ θα κάνει πλάκα, σε όλα τα γήπεδα. Παιχταράς ?⚪?⚽?⚪?

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία ο φορτουνης αυτός είναι χρονιά κ ιδίως μετά 2 χιαστους για το σύγχρονο ταχυδυναμικό ποδόσφαιρο ξεπερασμένος,δε περιμενα απο το ματς να δω.μη ξεχνάς ότι την καλύτερη σεζόν σε ποδόσφαιρο κ αποτελεσματα ολυμπιακος την έκανε με φορτουνη εκτος(αποκλεισμός αρσεναλ,τελικος με αεκακι με πειραματικη 11αδα,αήττητο πρωταθλημα που σημειολογικά έσπασε μόλις φορτουνης επανήλθε κ επαιξε).άρα ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τον φορτουνη αλλά ο φορτουνης τον Ολυμπιακό.τωρα το ότι τον κάναμε και ντίβα σημάδι της παρακμής του οργανισμού ποδοσφαιρικά και ομαδικά.

  • Capitano7
    Capitano7 Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντιπρόεδρε ο Σκάρπα έχει κοινοτικό διαβατήριο, Ιταλικό αν δεν απατώμαι, ο Ροντινεϊ έχει κάνει ήδη όλες τις ενέργειες για απόκτηση Πορτογαλικού, οπότε οι μόνοι που θεωρούνται ως ξένοι αυτή τη στιγμή είναι οι Πορόζο, Μπα, Ραμόν, Ροντινεϊ (για την ώρα), Μαντί και Ελ Κααμπί. Τον Χουάνγκ δεν τον βάζω στην εξίσωση.
    Έρχονται θεωρητικά, επίσης οι Ορτέγκα και Εσέ οπότε ο αριθμός θα ανέβει στους 8, μείον τον Ροντινεϊ 7, μείον τον Ραμόν που δεν έχει καμία πιθανότητα να μείνει, όπως εικάζω το ίδιο ισχύει και για τον Μπα, πέφτουμε στον επιτρεπτό αριθμό των 5.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...