roumeliotis

Carwiz

Προχωρημένη επαφή με Ροσάριο για Λοβέρα

casino loutrakiou
redwell

Δυνατά στο... κόλπο για την απόκτηση του Μαξ Λοβέρα έχει μπει η Ροσάριο Σεντράλ η οποία έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με το "TyC Sports" η αργεντίνικη αυτή ομάδα είναι σε καλό σημείο επαφών με τους ερυθρόλευκους για την απόκτηση του 24χρονου άσου με δανεισμό και οψιόν αγοράς, η οποία δεν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα και θα φτάνει τις 800.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λοβέρα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον Ολυμπιακό ενώ πέρυσι πέρασε την σεζόν ως δανεικός στον Ιωνικό πραγματοποιώντας 25 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε ε γκολ κι έδωσε 1 ασίστ στα 1.482' λεπτά στο χορτάρι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε αλεμαο για το Λοβέρδο είναι το άρθρο όχι για τι Μέσι !!!

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο θρύλο μας. Ενώ χρειαζόταν φρέσκα κεφάλαια για ανανέωση εμψύχου δυναμικού, πουλούνται περιουσιακά του στοιχεία χωρίς να γίνεται σοβαρή επανεπένδυση έστω των κεφαλαίων από την πώληση. Αποτέλεσμα, να έχει γίνει ο θρύλος μας ομαδούλα της σειράς, γεγονός που διαπιστώνεται στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

    Περαιτέρω, ενώ ζητείται από τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνδράμουν, οι ίδιοι φίλαθλοι εμπαίζονται σε εβδομαδιαία βάση με μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

    Επίσης όσες πληροφορίες συλλέγουν οι δημοσιογράφοι προέρχονται από αναξιόπιστες πηγές. Ούτε μία μεταγραφή δεν ανακοινώνεται από τα αρμόδια άτομα της ΠΑΕ και έτσι το άρες μάρες κουκουνάρες είναι σε ημερήσια διάταξη.

    Κοντός πάντως ψαλμός αλληλούια. Σε μία βδομάδα, σε 10 μέρες, σε 20 μέρες τελειώνουν οι μεταγραφές κ μετά μένουν για κάποιο διάστημα ανοικτά τα προσφιλή πανέρια των μεταγραφών που η Διοίκηση έχει ιδιαίτερη αδυναμία . Για την ώρα παίζει το όνομα του άσσου της ουρακάν, ενώ την προηγούμενη βδομάδα έπαιζαν εξτρεμ από την Κροατία κ αριστερό μπακ από τα Β της Ισπανίας!!

  • Alemao
    Alemao Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτης με πολύ καλά προσόντα, έκανε πολλά καλά παιχνίδια, μάγος με την μπάλα στα πόδια πολύ γρήγορος με εκτελεστική ικανότητα και άριστη δημιουργία. Έχει ένα αρνητικό. Νοσταλγοί την πατρίδα γι αυτό δεν έπιασε. Δεν πειράζει καλή επιστροφή Max.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε το Λοβέρδο πάντα στην επικαιρότητα !!!!

  • Ziovani10
    Ziovani10 Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως γινεται να λήγει το συμβόλαιο σε 1 χρόνο, να δίνεται δανεικός με οψιόν και μάλιστα όχι υποχρεωτική;

  • ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπεεεε μπεεεε νεος Ρικέλμε μπεεεε μπεεεε χα χα αχα αχ αχα αχα χα αχα φατε σανοοοο χα α αχα χααχα αχαχα γιδιαααα χαχαχα χα αχα μπεεεε μπεεεεε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...