roumeliotis

Carwiz

«Ικανοποιημένος από την προσπάθεια...»

casino loutrakiou
redwell

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Γκενκ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, καθώς νίκησε με 1-0 και φυσικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά τόνισε...

- Αν είχατε σκηνοθετήσει το πρώτο σας παιχνίδι δεν θα το κάνατε καλύτερα, μία επαγγελματική νίκη και καλά αμυντικά στοιχεία, είναι αυτό που σας μένει από τον αγώνα;

"Ευχαριστώ τον κόσμο μας γιατί έπαιξε σημαντικό ρόλο να πάρουμε τη νίκη. Μας βοήθησε αρκετά και μας έδωσε την ώθηση και στα λεπτά που νιώσαμε κάποια κούραση ήταν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν και μας έδωσαν το κουράγιο να συνεχίσουμε.

Μου άρεσε το αγωνιστικό πνεύμα, η προσωπικότητα, η μαχητικότητα, ήταν σημαντικά στοιχεία και έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τη θετική ενέργεια του γηπέδου και ήμασταν άριστοι από το πρώτο λεπτό. Νομίζω πως είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα, όπως του Μπιέλ, αλλά και του Μασούρα που είναι κλασικές ευκαιρίες.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, κάναμε κάποια λάθη και είχαμε ένα διάστημα που ήμασταν μπερδεμένοι και πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτή η διαδικασία πάντα θα υπάρχει, πάντα θα χρειαζόμαστε μία βελτίωση και μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο και θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε πλήρως".

- Η ομάδα σας έκανε τη μισή δουλειά, τι χρειάζεται να κάνετε την επόμενη εβδομάδα για να πάρετε την πρόκριση;

"Ελπίζω να δω το ίδιο αποτέλεσμα, πρώτα απ’ όλα, επίσης το μηδέν στην άμυνά μας. Αυτά θα είναι μία καλή αρχή στον αγώνα. Επίσης πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας, είχαμε καλή ανταπόκριση στην άμυνα μας, αλλά υπήρξαν στιγμές στις οποίες κάναμε λάθη. Μη ξεχάσω και την ευκαιρία του Καρβάλιο, μαζί με τις προηγούμενες που είπα, πρέπει όμως να δώσουμε σημασία στη σταθερότητά μας.

Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε μία καλή και δυνατή ομάδα η οποία μπορεί να δυσκολέψει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Σε αυτές τις φάσεις των προκριματικών, μπορεί να έχεις κάνει το 50% της δουλειάς σου στον χρόνο, αλλά δεν έχεις τελειώσει τη δουλειά, πρέπει να ολοκληρώνεις αυτό που έχεις ξεκινήσει".

- Έχετε μία πρώτη εκτίμηση από τον τραυματισμό του Φορτούνη, αλλά και του Ρέτσου; Επίσης μπορείτε να μας πείτε λίγο για το νέο ρόλο που είδαμε τον Μασούρα, ως επιθετικό;

"Η ομάδα μας πραγματικά τα έδωσε όλα, έδωσε όλη την ενέργειά της, δεν είναι μόνο ο Φορτούνης, ήταν ο Μαντί, ο Ρέτσος, ένιωσαν εξάντληση γιατί τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι τους. Αυτό που θέλουμε πάντα είναι να εκμεταλλευόμαστε τους παίκτες μας και ο Μασούρας ξέρουμε όλοι ότι όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προσωπικότητα η συμπεριφορά του είναι πάντα εκπληκτική και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις του.

Έχει παίξει ξανά ως κεντρικός επιθετικός, είχε την ενέργεια και τη θέληση να βοηθήσει και προσπαθήσαμε να τον εκμεταλλευτούμε. Το ίδιο είναι και ο Αλεξανδρόπουλος, είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις και αναλόγως τη δυσκολία του αντιπάλου εμείς είμαστε πρόθυμοι να χρησιμοποιούμε τους ποδοσφαιριστές μας όπου χρειάζεται.

Την τελευταία μισή ώρα, ήταν μεγάλες οι καθυστερήσεις, το παιχνίδι ήταν τρελό και χρειαζόταν ενέργεια η ομάδα για να ανταποκριθεί. Είχε αποτέλεσμα, λοιπόν, η αλλαγή που κάναμε γιατί ο Γιώργος είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και βοήθησε να ανοίγει τα κενά στους αντιπάλους μας".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • GEO
    GEO Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 01:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το υπάρχον ροστερ και εμείς το ίδιο

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο όταν φέραμε τον Μαρτίνεζ ξέραμε οι περισσσότεροι την να περιμένουμε . Ο Στόχος είναι να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα και να μπούν οι βάσεις για μια ομάδα που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια . Δεν είναι ξεκάθαρα για ομάδες πρωταθλητισμού και μάλλον δε θα γίνει και ποτε . Για να πάρει το πρωταθλημα εδώ θα πρέπει οι υπόλοιοποι ( αεκ και βάζελος ) να έχουν ευρώπη που είναι το πιο σπουδαίο και να τους λείψουν βασικοί παίχτες μέσα στη σεζόν .
    Δεν ξέρω άν μπορεί να γυρίσει την κατάσταση στην μικρή προετημάσια στο διάλημα για τις εθνικες τον Σεπτέμβριο , τότε ππου λογικά θα έχουν έρθει και οι υπόλοιπές 6 μεταγραφές βασικών παίχτων και αλλών 4 αναπληρωματικών . Αν θα μπορέσει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλιάς . Προς το παρρόν δεν βλέπουμε ούτε έναν επιθετικό αυτοματισμό . Ολές οι φάσεις είναι απποτέλεσμα κλεψίματος και γρήγορου transition . Οταν έχουμε την μπάλα στα πόδια , απλα τη γυρίζουμε γύρο γύρο και μετα βγαίνει μια σέντρα .
    Ημαστε σε καλύτερη κατάσταση απο πέρυσι και σίγουρα θα ήμαστε σοβαροι διεκδικητές του πρωταθλήματος αλλα χωρίς σπουδαίές μεταγραφές κι αν δεν αλλάξει το πλάνο , θα είναι δύσκολα . Στην Ευρώπη ωστόσο με την συγκεκριμένη φιλοσοφία μπορεί να καταφέρει αρκετά πράγματα

  • ηλιας
    ηλιας Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω με τον Red7Arrow, δυστυχώς μίκρυνε πολύ η ομάδα, οπότε και ο Μαρτίνεθ, διαμαρτύρεται στον διαιτητή για τα 9 λεπτά καθυστέρηση, σαν μικρό παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι από το στόμα. Εμ όταν ο προπονητής έχει προπονήσει κάτι Γρανάδες κ.λπ. φτωχούς συγγενείς της La Liga και ομάδες Β' Ισπανίας, τι να περιμένεις? Βοήθεια μας και φέτος η ομάδα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να οδηγηθούμε σε αλλαγή ιδιοκτησίας μπας και πάρει μπρος η ομάδα, το Boss ασχολείται με Premier League, δεν έχει καιρό για χάσιμο, ούτε θέλει να επενδύσει ξανά σε Θρύλο! Η πλάκα θάναι αν μπούμε και σε όμιλο Γιουρόπα, εκεί θα πέφτουν οι 4αρες σύννεφο, με βάση και τις ομάδες που θα έχει ο όμιλος!!!

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον έχουμε 3-4 σταθερές. Το τέρμα, τη συμμετοχή στην επίθεση του Ροντινέι, τον Καμαρά, τον Φορτούνη. Αν έρθει ο αργεντινός με έναν πραγματικά καλό παίκτη στη θέση του Χουάνγκ και 2 πραγματικά καλά εξτρέμ θα υπάρχουν οι βάσεις να δούμε μπάλα και στην πορεία να φανεί που θέλουμε ενίσχυση.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να λεμε την αληθεια μιστερ τωρα που εφυγε το κορεατικο ανταλλακτικο που ελεγε στη ταινια ο συγχωρεμενος ο Ψαλτης,ζητησε εφαμιλλο η αν οχι καλυτερο του ,και εξτρεμ ,γιατι δεν μπορω αδερφε μου αλλο μασουρα.Αν υπηρχε εστω στη θεση αυτη ο ρατζελοβιτς θα ειχε γραψει το 2-0 και θα ησυχαζαμε .Ας ελπισουμε για 2η χρονια να μην ειναι μοιραιος και αποκλειστουμε απο αυτον.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 08:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Mια χαρά παρακαλουσες να λήξει ο αγώνας και εσκουζες δείχνοντας το ρολόι στον διαιτητή.
    Έχεις καταλαβει κι εσύ ότι ήρθες σε μικρή ομαδουλα.
    Έτσι που την κατάντησαν.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 03:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά είσαι.
    Ζήτησε κ Απαίτησε να σου φέρουν δύο Εξτρέμ.
    Τουλάχιστον έναν πολύ καλό.
    Εκεί πάσχει η ομάδα.
    Όλα θα γίνουν αν έχεις πλάτος στο γήπεδο.
    Θες εξτρέμ τύπου Γκαλέτι.
    Τύπου Καστίγιο.
    Δεν μιλάω για Τζολε. Εκεί έχουν Σβήσει τα Φώτα.
    Να ξέρουν Ντρίπλα κ να Σκοράρουν.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόσεξε στον επαναληπτικό γιατί η σημερινή εμφάνιση δεν προδικάζει πρόκριση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...