roumeliotis

Carwiz

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ενόψει Γκενκ

casino loutrakiou
redwell

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του εντός έδρας αγώνα εναντίον της Γκενκ για τα προκριματικά του Europa League. Πιο αναλυτικά αναφέρονται:

"Φίλοι του Ολυμπιακού,

Το βράδυ της Πέμπτης (10/8 στις 22:00) η ομάδα μας υποδέχεται για το Europa League τη Γκενκ στο σπίτι μας, το «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας εκκίνηση στη νέα χρονιά και στο νέο ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

Εσείς, ο κόσμος μας, η δύναμη του Ολυμπιακού μας, θα είστε ξανά εκεί για να συμπαρασταθείτε δυναμικά, ως 12ος παίκτης μας.

Σε αυτήν τη σπουδαία και ιδιαίτερα σημαντική για το Ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας μας βραδιά, κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, μπορεί να καταστεί άμεσα καταστροφική για τον Ολυμπιακό και να προκαλέσει την τιμωρία μας από την UEFA, με κεκλεισμένων των θυρών στη συνέχειά μας.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα κροτίδων, καπνογόνων, η ρίψη αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα επιφέρουν βαριές ποινές στην ομάδα μας, η οποία είναι ήδη υπότροπη σε όλες τις σχετικές κατηγορίες.

Οι τιμωρίες από την UEFA, και ειδικά στους υπότροπους, είναι εξοντωτικές και πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε το αυτονόητο αίσθημα ευθύνης, της προστασίας του σπιτιού και της ομάδας μας, ώστε να μη στερηθεί κανείς από το δικαίωμα να βρίσκεται δίπλα της στους επόμενους Ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Είστε η δύναμη του Ολυμπιακού και την τιμωρία του μόνον οι εχθροί μπορούν να την αποζητούν. Κανένα καπνογόνο, κανένα λέιζερ. Βοηθήστε μας για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Χορτάσαμε κάθε χρόνο από τις ανακοινώσεις περι υποτροπής κτλ κτλ.
    Ποιά ήταν τα μέτρα της ΠΑΕ για να μην (ξανα)φτάσουμε σε αυτό το σημείο;;;
    Παρεάκι οι security με τους "οργανωμένους" ώστε να μπαίνει στο γήπεδο ετσιθελικά όποιος και ότι γουστάρουν αυτοί (περιστατικά από προσωπική εμπειρία):
    - 2 άτομα στο τουρνικέ ταυτόχρονα ώστε να περάσουν και τα δικά μας "παιδιά" χωρίς εισιτήριο (υπό την επίβλεψη του "Μπάμπη του σουγιά" - πλήρωνε εσύ κορόιδο!)
    - Σωματική έρευνα σ'εμένα και στην 13χρονη κόρη μου (καλώς) και από πίσω μας ακριβώς να μπαίνει τύπος με 10 κουτάκια μπύρας σε νάιλον τσάντα (πιο προκλητικό δεν γίνεται)
    - Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο "Μήτσος ο πεταλούδας", φοράει γιλέκο secutity και πηδάει στο αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες ή να προπηλακίσει τους αντιπάλους, ανάλογα με την περίπτωση...
    Με αφορμή τα τελευταία θλιβερά γεγονότα (θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι δικοί μας οπαδοί είτε οι μεν είτε οι δε)
    Όχι άλλο "υπέροχο λαό". Ο "πύρινος" κόσμος δεν είναι το καπνογόνο και το λέιζερ (ειλικρινα απορώ πως κάποιος μπορεί να πάει στο γήπεδο με σκοπό για 90' συνεχόμενα να σημαδεύει τον αντίπαλο παίκτη/προπονητή). Πύρινος κόσμος είναι η φωνή, το χειροκρότημα, τα χαρτάκια, οι κορδέλες, τα coreo.
    Χίλιες φορές "πατατάκιας" δίπλα στην ομάδα που έχει οργάνωση-στόχους-όραμα παρά "παλαμάκιας" στην ομάδα που την κοροϊδεύει η διοίκησή της.....
    Παρακαλώ περάστε το, δεν θίγω και καμία προσωπικότητα ("Μπάμπηδες-Μήτσους")

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...