roumeliotis

Carwiz

Έκλεισε... Καρντόνα ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Σέρτζι Καρντόνα καθώς υπάρχει πλέον πλήρης συμφωνία των ερυθρολεύκων τόσο με την Λας Πάλμας όσο και με τον παίκτη.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο νεαρός αριστερός μπακ θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 800.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή τέσσερις φορές πάνω απ' όσα έπαιρνε στους Νησιώτες.

O Σέρτζι Καρντόνα έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι στη Σεγκούντα με την Λας Πάλμας καθώς σε 41 παιχνίδια που πήρε μέρος σκόραρε 1 γκολ και έδωσε 4 ασίστ σε 3.184' λεπτά στο χορτάρι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Milan 7
    Milan 7 Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    "όμως ΟΛΟΙ οι παίχτες του Ολυμπιακού που ήρθαν φέτος Σικμα δεν είναι ούτε ένας" γράφει το 15άχρονο.

    Εν τω μεταξύ ο Σίκμα είναι εδώ και χρόνια από τα καλύτερα 4άρια της Ευρωλίγκας και το χειμώνα που θα μπουκώνει το Γιωργάκη θα κάνει τον ανήξερο.

    Βγάλαμε άχρηστο τον Σίκμα επειδή τον συγκρίνουμε με τους 3-4 παικταράδες που είναι σαφώς καλύτεροι του σε άλλες ομάδες. Με την ίδια λογική όλοι οι παίκτες που φέραμε στο ποδόσφαιρο έχουν τουλάχιστον 100 καλύτερους στη θέση τους στην Ευρώπη. Εμένα προσωπικά αυτό δε με νοιάζει. Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να ζητάμε φέτος στην μπάλα από τις περσινές αθλιότητες να γίνουμε σε 6 μήνες ομάδα που θα χτυπήσει το Europa. Όμως ο Γιωργάκης που αποθεώνει παίκτες από τη Β Ισπανίας στην μπάλα ειρωνεύεται παίκτες Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

    Μπράβο Γιωργάκη. Διάβασε τώρα, γιατί το Σεπτέμβρη θα τα βρεις σκούρα στα μαθηματικά και τα αρχαία.

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως μπορεί ΟΛΟΙ να απογοητεύτηκα ρε με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο για να θιξετε κ καλά τον Μαρινάκη που σας Γλενταει με τον Κορδον όμως ΟΛΟΙ οι παίχτες του Ολυμπιακού που ήρθαν φέτος Σικμα δεν είναι ούτε ένας. Αριστερό Μπακ πήραμε.
    Θέλουμε άλλο ένα Σέντερ φορ κ Μακάρι να μη φύγει ο Καμαρά. Πολύ γουστάρω Μαντί -Χουανγκ στο κέντρο.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @Cristoforos .Ασε τον σανο που δινει σε εμας τους Γαυρους οπως μας αποκαλεις η διοικηση με τους παικτες που παιρνει ,γιατι εχεις σοβαροτερα θεματα να ασχοληθεις με την ομαδαρα σου μετα τα προχθεσινα .Ρε πως καρφωνεστε ετσι?Τι σας εχει κανει ο κορδονιας.Εμεις θα προκριθουμε σιγουρα ,εσεις εκει στο Μαξιμιρ δεν ξερω τι θα κανετε ανημερα της Παναγιας βοηθεια μας.

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του σε σχέση με τον προκάτοχο του στο αριστερο ακρο της άμυνας είναι το ύψος του ,ο ολεγκ εκτος του ήταν κοντούλης δεν πήδαγε ούτε εφημερίδα .Ευελπιστώ ότι θα βοηθήσει γιατί κακα τα ψέματα παίχτης Ραμάν δεν υπάρχει και δει αριστρερο. μπακ

  • Κουβας7
    Κουβας7 Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα αν δωσανε 800 χιλιαρικα σε καποιον που δεν εχει παιξει α εθνικη, ποσα εδωσαν σε αλλους?

  • CpRISTOFOROS
    CpRISTOFOROS Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον πήρε η προεδράρα μέσα από τα χέρια της ΚΑΡΝΤΙΘ που έδινε στην ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 5εκ. €. Δώσε σανό Β' Εθνικής στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλώς ήρθες παιχταρά ΣΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...