roumeliotis

Carwiz

Με Τσουκαρίτσκι ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Τον αντίπαλό του έμαθε ο Ολυμπιακός στην κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα (07/08) στη Νιόν της Ελβετίας, για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με την Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία στο δρόμο για την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League, αν φυσικά προηγουμένως ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γκενκ στα προκριματικά.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Φάληρο στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στη Σερβία. Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές μετά από τα ματς με την Γκενκ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλά να κριτικάρουμε και να επιρρίπτουμε και τις ευθύνες οπου αναλογούν και σε οποίους ευθύνονται για λάθη, παραλήψεις η κακόδιαχείριση

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο μπάσκετ γυναίκών δεν αποδυναμωθήκαμε. Κάναμε κάποιες πολύ καλές μεταγραφές ξένων παικτριων + την Χριστινάκη που έκανε μια πολύ καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό.

  • GEO
    GEO Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Basketball coach Ορθώς ομιλείτε φίλτατε

  • Basketball coach
    Basketball coach Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 08:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά είναι πολύ σημαντικό όλοι να είμαστε μέλη του συλλόγου..βλέπουμε αποδυνάμωση σε πόλο και μπάσκετ γυναικών γιατί δεν είμαστε όσο πρέπει...ο καθένας που αγαπάει την ομάδα μας να βοηθήσει στο ελάχιστο έστω η γράφοντας και πειθωντας μέλη της οικογένειας η φίλους..μπορούμε όλοι μαζί...τα λεφτά δε πάνε σε τσέπες Μαρινάκη και αγγελοπουλων αλλά στα τμήματα τα ερασιτεχνικά και φαίνεται αυτό...λοιπόν κίνημα όλοι μέλη εμείς!επίσης βλέπω πάρα πολλούς να διχάζονται σε ποδόσφαιρο κ μπάσκετ...αυτό φίλοι μου δεν υπάρχει..είμαστε ολυμπιακοί παντού σε ποδόσφαιρο μπάσκετ στίβο ενόργανη καράτε..είμαστε με το δαφνοστεφανωμένο..στις χαρές αλλά ακόμα πιο πολύ στην ανάγκη..ο θρύλος είναι η θρησκεία κ η οικογένεια μας...στα δύσκολα δε στηρίζουμε πιο πολύ όσους αγαπάμε;η ομάδα λοιπόν τότε θέλει ακόμα πιο μαζική στήριξη...όλοι με γκενκ όλοι στο φιλικό για τον Σπανούλη κ όλοι μέλη!όλοι μας μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα..επίσης στο φίλο μας Γιώργο που λέει σε κάθε μύνημα του στο τέλος Γιώργος Ολυμπιακός γιατί υπάρχει η ανάγκη να το αναφέρεις;αφού γράφεις εδώ κ όποιος γράφει είναι Ολυμπιακός..οποίος δεν είμαι Ολυμπιακός εδώ κ μπαίνει μέσα για να τριπλαρει είναι γίδι βλακας και μας κάνει καλό γιατι μας τσιτωνεο...ο θρύλος δε διχαζετε!

  • Θρυλος
    Θρυλος Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγοραζει Κανος η Νοτιγχαμ. Θα έρθει σε εμας δανεικος . Μη φοβόμαστε. Θα μας φτιαξει η Νοτιγχαμ παλι φετος .

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άλλος λέει ΚΑΤΆΝΤΙΑ η τσουκαριτσκι.
    Γιατί άλλες χρονιές με τι παίζαμε;;; Από 97-98 με Κόκκαλη δηλ. Στο Τσάμπιονς λιγκ αλλά κ στο Ουέφα κάποια χρόνια,όταν δεν μπαίναμε απευθείας σε όμιλο παίζαμε με Ανόρθωση, Σερίφ,Σλόβαν Μπ.Λουκερνη,Απόλλων Λεμεσού,νεφτσι Μπακού,Μπέσα,Νορτζελαντ,Μοζιρ.
    Μεγαθήρια.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να μπει σε όμιλο του Ουέφα με 4νικες σε Ισάριθμα παιχνίδια αλλά είναι καλοκαίρι, κρύβουν κίνδυνο τα προκριματικά.
    Μετράει η παρουσία σε όμιλο του Ουέφα.
    Μετά έχεις χρόνο να μονταρεις ομάδα.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Semper seven
    Semper seven Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλεμαο κι εμείς ομαδουλα είμαστε πλέον. Να συνεχίσω κι αυτό που ξεκίνησα να λέω για τις μεταγραφές στο πρωτο μου σχόλιο. Όχι μόνο καθυστέρησαν αλλά και κάθε άλλο παρά μας ενθουσίασαν. Ίσως μόνο του Ελ Κααμπι αντίμετωπιστηκε πιο θετικά.

  • Alemao
    Alemao Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν μπορούμε να περάσουμε αυτές τις ομαδουλες αλίμονο μας

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας φίλος Σέρβος μου είπε ότι η Σερβική ομάδα είναι σκληρή του 1-0 με πολύ ξύλο , τώρα με το ρόστερ που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αποκλειομασταν και γενικά από την Ευρώπη , μου αρέσει που γράφουν κάποιοι ότι η ομάδες αυτές είναι τύπου Ατρόμητος , ομάδες που έχουν έρθει δεύτερες στα πρωτάθλημα τους και έχουν αποκλείσει άλλους ποιο πριν δεν είναι ποτέ τύπου Ατρόμητος , γιατί ο Ατρόμητος δεν θα έβαζε καν γκολ σε τέτοια παιχνίδια ...... Επίσης τον Ατρόμητο πέρσυ και τον κάθε Ατρόμητο τον κερδίζαμε εύκολα? Ερώτηση κρίσεως..... Σχεδόν το ίδιο ρόστερ με πέρσυ έχουμε και χειρότερο μην πω...

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μουρχετε να βάλω τα γέλια με την κατάντια μας !!! Άκου Τσουκακαρικα !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Αυτές οι προηγούμενες δύο χρονιες ήταν από πλευράς προγραμματισμού αυτό που θαπρεπε να μη γίνεται ποτέ σε ποδοσφαιρική ομάδα !!! Ναι να γίνει ένα σεμινάριο και να λένε οι διοργανωτές , να τι δεν πρέπει να κάνουμε !!! Και να αναφέρουν όσα ακριβώς έκαναν οι δικοί μας υπεύθυνοι !!! Ακόμα και τώρα που ξεκίνησαν οι καινούργιοι ότι έχουν φέρει μέχρι τώρα ,κατημαδες είναι !!! Ναι με έχουν πιάσει τα νεύρα μου με όλα αυτά που βλέπω ,κάτι δευτεραντζες και γριτεραντζες μας τους πλασάρουν για παίχτες !!! Ποιος Μπόρα μωρέ ηγέτης και πράσινα άλογα ,αυτός είναι ποιο μεγάλος στην Ακρόπολη , οξυγόνο θα θέλει για να βγάλει τον αγώνα η ο Κινι μακάρι να βγει κάνα σέντερ μπακ μην έχουμε κηδείες πάλι καλοκαιριατικα με την Τσιτσιολίνα !!! Είπαμε μέρα μέρα το πάμε αλλά δεν ξεχνάμε !!! Ναι θα κάνουμε σκληρή κριτική αλλά όχι σε οπαδούς , μόνο στους υπεύθυνους !! Και ναι φυσικά θα δω τον αγώνα με την Τσιτσιολίνα και θα βρίσω και καντήλια θα κατεβάσω και μπορεί να την κλείσω στο τέλος !!! Α ρε Θρυλαρα ξέσκισε την Τσιτσιολίνα !!! Και πάρτε κάνα παίχτη γιατί με τα λιμα δεν κερδας τις φιγούρες !!! Άκου θέλουν τον Μνιτς λέει !!! Εξτρέμ !!! Ρε κατάντια !!! Αυτοί ρε όλοι υποβιβάστηκαν που φαίρνεται !!! Συμετηχαν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν απτην ανάποδη !!! Και μετά ήρθε ο Ελ Καμπιιιιι!!! Αεί στο καλό καλοκαιριατικα !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...