roumeliotis

Carwiz

«Πρέπει να χτίσουμε σιγά σιγά την προσωπικότητα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη νίκη με 2-1 επί της Σλοβάτσκο στο πρώτο φιλικό ως προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στις δηλώσεις του το πόσο απαραίητη είναι η υπομονή καθώς χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί σιγά σιγά η προσωπικότητα της ομάδας. Αναλυτικά...

Για το πώς έζησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό: «Πάντα το πρώτο παιχνίδι σου δίνει χαρά γιατί είναι το πρώτο βήμα για μία περιπέτεια που θα ζήσουμε. Πάντα σου δημιουργεί όρεξη για να φτιάξεις μία πολύ καλή ομάδα.

Πάντα η προετοιμασία είναι μία φάση στην οποία παίρνεις ρυθμό, γνωρίζεις τους παίκτες, δοκιμάζεις πράγματα αλλά σίγουρα υπάρχει και μία φόρτωση στη δουλειά οπότε νιώθουμε λίγο κουρασμένοι».

Για το αν είδε στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο τα οποία θέλει και στα επίσημα ματς: «Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στην προετοιμασία, υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα, είναι νωρίς να κρατήσουμε κάτι σταθερό από αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Υπήρχαν όμως στιγμές που είδαμε πράγματα από αυτά που θα θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες για την ομάδα. Όμως πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη στις πάσες, λιγότερα λάθη σε αυτά που ζητάμε να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας.

Και αυτό αν το καταφέρουμε θα μας δώσει μία συνέχεια στο παιχνίδι μας, μία σταθερότητα που είναι αυτό που καταφέρουμε στο παιχνίδι».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ιμπόρα: «Εγώ θα μιλώ πάντα για τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου, τους ποδοσφαιριστές που έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Πρέπει να χτίσουμε σιγά-σιγά την προσωπικότητα που θέλουμε για τον Ολυμπιακό και να δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε ήδη για να καταλάβουν και αυτοί τις ιδέες που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Να χτίσουμε όλοι μαζί μία πολύ καλή ομάδα, θέλει χρόνο για να καταλάβουν οι παίκτες αυτές τις ιδέες».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς φέτος που πάμε στα σίγουρα !!! Προσγειωμένοι από την αρχή της χρονιάς μέρα με τη μέρα θα αξιολογουμε τα τεκταινόμενα και θα βαδιζουμε ανάλογα ! Μέχρι σήμερα που γράφω είμαστε μείον τρεις βασικούς από πέρυσι !!! Άρα πολύ χειρότεροι !!!! Όποιος βλέπει κάτι άλλο ας βάλει γυαλιά!!!! Με τον προπονητή θα ασχοληθώ μετά τα πρώτα δύο παιχνιδια της Ευρώπης!!! Τώρα μπορεί να λέει ότι θέλει !!!

  • Nic
    Nic Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Απο προσωπικοτητα αυτοι οι παικτες να φαν' κι κοτες .Αυτοι οι ιδιοι αποκλεισανε την ομαδα απο 3 προκριματικους.Γραψαμε και το ξαναγραφουμε .Πλην2-3 περιπτωσεων οι αλλοι πρεπει να χαιρετησουν και να παρουν μαζι και την προσωπικοτητα τους και να πανε αλλου.Δεν μπορω να καθησω να βλεπω ,μασορουανδρουτσοβρουσαιδορεαμπτσικους να τυρρανανε την μπαλλα και να την γυριζουν στο τερματοφυλακα απο τη θεση της επιθεσης .Αν εισαι λιγο εξυπνος θα δεις γιατι τα δινουν ολα μερικοι για να μην τους 'στειλλουν'.

  • Νic
    Νic Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χτίζουμε μίστερ με παλιά υλικά λέμε στην Ελλάδα.Οτι και να φτιάξεις με δαυτους θα καταρευσει σαν τραπουλόχαρτα.Αλλαξε τους πριν είναι αργά.Τερμα η πλάκα.

  • SM1925
    SM1925 Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα ρεντ..κατι ασχετο αλλα πρεπει να μαθουμε..θελω να μ πεις σε παρακαλω ποιοι θα εινα φετος οι αρχηγοι μας;;;ευχαριστω

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ "ΠΑΙΚΤΕΣ"

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...