roumeliotis

Carwiz

Φουλάρουν στο... Λιμάνι για μεταγραφές

casino loutrakiou
redwell

Μετά τις ανακοινώσεις για την έναρξη συνεργασίας με τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πλέον όλα τα... φώτα στον Πειραιά στρέφονται στις μεταγραφές και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία και έχουν ανεβάσει... στροφές, με την αγορά της Ισπανίας, να έχει την τιμητική της στο… σαφάρι που έχει ξεκινήσει.

Στο ρόστερ των Πειραιωτών αναμένεται να γίνει... ρεκτιφιέ με διψήφιο νούμερο μεταγραφών και φυσικά θα αδειάσει από τους πολλούς χαμηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές που έχουν μαζευτεί στο Ρέντη.

Προτεραιότητα αποτελούν οι παίκτες του άξονα και δη οι στόπερ, αμυντικός και κεντρικός χαφ και σέντερ φορ ενώ επιτακτική ειναι η ανάγκη για ενίσχυση και σε άλλες θέσεις...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι η ακαδημία μας να βγάλει 2-3 αξιόλογους παίχτες , ο Ανδρούτσος κι ο Βουσάϊ θα πρέπει να υπάρχουν . για να μην δηλώνουμε στην ουέφα 21 παίχτες απο τους 25 που δηλώνονται κανονικά . Μια χαρα είναι ο Ανδρούτσος για συμπληρωματικός . Για βασικος είναι για τον ΟΦΗ που λέει και το redgoal αλλα για να πάρει 5-6 παιχνιδια στη σεζόν σε εμάς είναι μια χαρα. Ειδικά αν τον βάλουν στην θέση του που είναι το 8 . Ητάν δηλαδή ο Κασάμι πέρυσι καλύτερος ? Ή πήπως είναι καλύτερος ο Μποτούτσι κι ο Ντε λα φουέντε απο τον Βρουσάϊ ?
    Επειδή δεν θα πάρουμε πάλι 30 παιχτές φυσιολογικα , ας κρατήσουν αυτα τα παιδια και ας πάρουν παιχταράδες για βασικούς κι απο του χρόνου βλέπουμε . Για μένα πάντως απο όλο το ρόστερ μόνο ο Χουάνγκ είναι επιπέδου ευρωπαϊκου όλοι οι άλλοι κανονικα θέλουνε ξήλωμα αλλα δε γίνεται .
    Τέλος απο την ακαδημία μας πρέπει να αναίβουν ο Καλογερόπουλος και ο Λιάτσος που αξίζουν μια ευκαιρία

  • Elberoth7
    Elberoth7 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ'ότι βλέπεις Πιτ μόνο εσύ τον απολαμβάνεις το Μπε. Δεν θα κράξουμε κιόλας τώρα που πήραμε σοβαρό τεχνικό διευθυντή και προπονητή από την Πριμέρα. Πρώτα απ'όλα αυτό το κουνάβι δεν είναι καν Ολυμπιακός παρά μπαίνει εδώ μόνο για την ανακατωσούρα. Εγώ στη θέση του site δεν θα τον ανέβαζα καν αφού σκοπός του είναι να ρίχνει το επίπεδο στα τάρταρα.

  • Κι ένα πιάτο μακαρόνια
    Κι ένα πιάτο μακαρόνια Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ...και δώρο ένα ρολόϊ χειρός στον Γώγο, από τον "Hondos Σέντρε"...

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 08:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Geodiv Αυτός ο μπε που βελαζει συνέχεια δεν είναι πρόβατο κανονικό, αλλά ούτε και ζυγουρι.Ειναι πρόβατο βουρλαμενο..... καταλαβαίνεις τι εννοώ....

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο Σεντρε μπακ.
    Ένα βασικό αμυντικό χαφ.
    Ένα βασικό αριστερό μπακ κ δύο εξτρέμ.
    Να δούμε για αριστερό εξτρέμ.
    Δύο Σεντρε Φορ.
    Αυτά είναι για Αρχή.
    Για Βασικοί.
    Κ πρέπει να είναι Παιχταραδες.
    Αναμένουμε.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου ΜΠΕΕΕ. Προβατίνα ή ζυγούρι είσαι;

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε talimpan o Ντιέγκο Κόστα παίζει ένα παιχνίδι και μετά παθαίνει θλάση ! Ποια 25 γκολ , ο άνθρωπος είναι χειρότερος του Γκάρι σε τραυματίσμους! Βέβαια ο συλλογισμός σου είναι πολύ σωστός, αφού είναι παίχτης της Γούλβς του Μεντες μπορεί και να μας τον στείλουν !

  • Talimpan
    Talimpan Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντιέγκο Κόστα έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς και δεν έχει γίνει καμία κίνηση. Μιλάμε για φορ που αν έρθει έχει μίνιμουμ 25 γκολακια.

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Βελαξε οσο θελεις .Τζεκο 37 χρονων δεν παιρνουμε με τιποτα .Εχουμε Βαλμπουενα ,ελ αραμπι ,δεν θελουμε να κανουμε αναγερωση ,θελουμε ανανεωση της ομαδας.Πηγαινε στο μαντρι τωρα.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριοι εκτός του Ανδρούτσου που πολύ σωστά επισημάνατε πως κακώς ανανέωσε , υπάρχουν και πολλοί άλλοι ακατάλληλοι και επιζήμιοι που πολύ φοβάμαι πως θα μας μπαστακωθούν πάλι και του χρόνου . Ήδη τά Αρδ υμνούν τον ρεατσουκ που η εθνική του κέρδισε την Πολωνία του Σάντος, φοβάμαι πως θα έχουμε επιστροφή Μπούχα, και παραμονή του σούπερ Μασούρα ( σκόραρε με την εθνική άλλωστε ) και πολλοί άλλοι ( Μπα ,Σισέ , γκάρι , Μπιέλ κλπ).

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display