roumeliotis

Carwiz

Βρέθηκε... κορόιδο για Καρβάλιο

casino loutrakiou
redwell

Ένα από τα πολλά... παλτά που έπιασαν Λιμάνι λόγω Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν και ο Ζοάο Καρβάλιο τον οποίο "χρυσοπλήρωσε" η αγγλική ομάδα στον Ζόρζε Μέντες αλλά ο "θησαυρός" αποδείχθηκε... άνθρακες καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν τραγωδία και εν συνεχεία ακολούθησε το δρομολόγιο για τον Πειραιά.

Ο 27χρονος ο οποίος παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Εστορίλ, θα παραμείνει στην Λισαβόνα καθώς η ομάδα από τα περίχωρα της πορτογαλικής πρωτεύουσας θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και θα κάνει δικό της τον παίκτη αν πιστέψουμε την "A' Bola".

Ο Ζοάο Καρβάλιο είχε την τελευταία σεζόν 36 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ και έπεισε με αυτά τα νούμερα τους Πορτογάλους να τον αγοράσουν καθώς η Εστορίλ κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Κουβας7
    Κουβας7 Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποδοσφαιρικό απατεώνας ο τύπος. Ανύπαρκτος.

  • ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7
    ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7 Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΝΟΝΙΣΕ REDGOAL ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ.

    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως η Πορτογαλία είναι μιά κούφια αγορά παικτών και προπονητών . Ήμουν προσωπικός φίλος και γείτονας του Σάντος τον οποίο θεωρώ τέλειο σαν άνθρωπο και φίλο , όμως σαν προπονητή πάντα είχα αμφιβολίες ( δεν του το έχω πει βέβαια ) .
    Αν σκεφτούμε σε επίπεδο εθνικών ομάδων , δεν μας έχουν κερδίσει ΠΟΤΕ , τις ούτε τις παλιότερες εποχές ( επι Εουσεμπιο ),ούτε , στην έδρα τους στο Ευρωπαϊκό κύπελλο και ούτε καί σε φιλικά , ΠΟΤΕ μέχρι τώρα.
    Σε επίπεδο των clubs βέβαια έχουμε χάσει τις πιό πολλές φορές , αλλά έχουμε κερδίσει και αρκετές επίσης .
    Γιατί λοιπόν πρέπει να τους προτιμάμε και να αγοράζουμε τα προϊόντα τους ?
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΕΕΕ …!

  • Ολυμπιακός
    Ολυμπιακός Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχαχαχ όλα τα λεφτά ο τίτλος του άρθρου

  • Στέφανος
    Στέφανος Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως τα γράφει το RG υπάρχουν 500 μάνατζερ ποδοσφαίρου και η διοίκηση συνεργάζεται με έναν κυρίως και κάνα δυο ακόμα με αποτέλεσμα να μας φορτώνουν παλτά για όλα τα γούστα τώρα βέβαια Πορτογάλοι ήταν και οι Πόντενσε,Σα και πρόσφεραν τα μεγιστα

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ το έχω υπαινιχθεί πολλές φορές : οι Πορτογάλοι όταν βγαίνουν έξω από την πατρίδα τους χάνουν το 70% από την υποτιθέμενη απόδοσή τους. Αν βρείς και 5-6 ακόμη κοντοχωριανούς τους για συμπαίκτες τους , έτσι για να ...νοιώθουν γύρω τους την .... "μυρωδιά" του χωριού τους , τότε τους ανεβαίνει το ηθικό και παίζουν καλύτερα . Βέβαια , μετά ..."καβαλάνε καλάμι" και νομίζουν ότι είναι υπερπαίκτες. Η απογοητευτική απόδοση του Καρβάλιο γιά τον οποίο πλήρωσε 10 έως 15 εκατομύρια η Νότιγχαμ , είναι μία καλή αρχή για να κόψει σιγά-σιγά ο Μαρινάκης τα πολλά κολλητιλίκια και την τυφλή εμπιστοσύνη στην υπερτιμημένη σαβούρα που κατά κανόνα του πλασάρει ο Μέντεζ.

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκέφτομαι ότι θα διαβάζουμε πάλι μέχρι να έρθει το απορρηματοφορο ονόματα που μόνο εφιάλτες μας θυμίζουν και με κόβει κρύος ιδρώτας !!! Έχω ανχωθει πότε θα διαβάσω για το βαψομαλια , κάτι Πεπιτο, το Λοβέρδο , το περίφημο Σίνγκερ, πω πω πω ατελείωτη η λίστα των σκουπιδιών !!!

  • Capitano7
    Capitano7 Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γνωρίζουμε το ποσό της οψιόν;;

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε 100%. Οι Πορτογάλοι λένε 750k

  • Nic
    Nic Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους κλειστε αυτη την κερκοπορτα των πορτογαλων ποδοσφαιρικων παλτων που ανοιξατε με τον ερχομο του ταβερνιαρη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...