roumeliotis

Carwiz

Παρουσίασε τα διαρκείας 2023-24 ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, 2023-24 σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα την Πέμπτη (25/05) στο Καραϊσκάκη. Το σύνθημα για τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένο από τον πρώτο και ιστορικό ύμνο του Ολυμπιακού, «φευγάτε από μπρος, στο γήπεδο μπαίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια, που ‘δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια».

Στο πάνελ της επίσημης παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ήταν ο Γενικός Διευθυντής και εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Αρχικά στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ, μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος τόνισε για τα νέα εισιτήρια διαρκείας:

«Όπως γνωρίζετε η διαδικασία αυτή κάθε χρόνο είναι για όλο τον οργανισμό η σέντρα για τη νέα χρονιά. Έτσι την αντιμετωπίζουμε και εμείς σα μία χρονιά η οποία θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα για τον σύλλογο. Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ και είναι κάτι το οποίο θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς ότι πρέπει να σταθούν αρκετά σε αυτό και να αισθανθούν περισσότερο υπερήφανοι. Είναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα το οποίο έχει κυρίως συντελεστεί τα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε περήφανοι που σε αυτήν τη φάση του συλλόγου υπάρχει συμμετοχή της διοίκησης του κ. Μαρινάκη και του ίδιου προσωπικά σε περισσότερους από 125 τίτλους απ’ αυτούς, σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη όπου όπως ξέρετε ο κ. Μαρινάκης είναι ο βασικός αιμοδότης όλων των σπορ που μας κάνουν υπερήφανους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο ποδόσφαιρο αυτό που φιλοδοξούμε ξεκάθαρα είναι να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση, γνωρίζετε καλά πως μία χρονιά για τον Ολυμπιακό χωρίς τίτλο είναι μία χρονιά παρένθεση και αυτό που εμείς άμεσα θέλουμε να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή. Διαλέξαμε ως σύνθημα αυτής της καμπάνιας των διαρκείας είναι λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας μας, είναι ένας ύμνος που οι κυρίως μεγαλύτεροι τον γνωρίζουν καλά και τον αγαπάνε όπως και οι νεότεροι. Όλοι μας έχουμε συνδέσει αυτά τα λόγια με αναμνήσεις με ανθρώπους που είναι κοντά μας ή ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι εδώ πια και μας έπαιρναν από το χέρι να μας πηγαίνουν στο γήπεδο. Είναι μία συναισθηματική στροφή και ενότητα για να ξεκινήσουμε μία χρονιά με πάθος και αγάπη. Πολλές φορές λέω πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές, ξέρετε στην Ελλάδα έχουμε την τάση στους πανηγυρισμούς να είμαστε όλοι εκεί, στις δύσκολες στιγμές μετριόμαστε λιγότεροι, όμως στον Ολυμπιακό είμαστε πολλοί και καλό είναι να είμαστε πάντα καλά. Μαζί λοιπόν και αυτή τη χρονιά θα μετατρέψουμε τα λόγια αυτά σε πράξη, θα βγάλουν τα πόδια των παικτών φτερά και θα κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που όλοι ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος της διαχείρισης των εισιτηρίων του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Μπαντούνας, παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Μετά το τέλος των πληροφοριών της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και προχώρησαν σε ερωτήσεις. Αρχικά ο Παναγιώτης Μπαντούνας ρωτήθηκε για τη διαφορά που προκύπτει με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων για τα ντέρμπι της Ελλάδας και τους ευρωπαϊκούς αγώνες, με την αγορά ενός διαρκείας: «Η αναλογία αυτή αν υπολογίσουμε μόνο τα ντέρμπι και ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι περίπου δυόμιση φορές πάνω από την αξία των εισιτηρίων διαρκείας. Αν βάλουμε και τους αγώνες εντός εισαγωγικών μικρού ενδιαφέροντος πάμε στις τρεις με τρεισήμισι φορές της αξίας ενός εισιτηρίου διαρκείας, οπότε καταλαβαίνετε την τεράστια διαφορά που προκύπτει».

Σε ερώτηση αναφορικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός της νέα σεζόν θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Europa League, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε ως εξής: «Θα παίξουμε σε μία διοργάνωση στην οποία αν δείτε τις ομάδες είναι ίσως η πρώτη φορά που μοιάζει σαν Champions League. Να πάμε καλά και να φιλοξενήσουμε καλές ομάδες και να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο κόσμος αλλά και σε εμάς μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω.

Είναι η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσαμε να έχουμε, οπότε και για έναν άνθρωπο ο οποίος θα αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας είναι ένα έξτρα κίνητρο που θα είναι σε ένα περιβάλλον του Europa League στο οποίο θα υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι και δύσκολο να μπούμε στους ομίλους, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλά».

Περίοδος Ανανεώσεων

Online

Από 26/5 έως 21/6 μέσω Online από το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Εκδοτήρια θύρας 25 – Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης

Από 1/6 έως 21/6 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00)

Παρατηρήσεις

1η Περίοδος έως την Τετάρτη 21/6

Οι κάτοχοι Ε/Δ της περιόδου 2022-2023 έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν υπάρχει περίοδος ανανεώσεων και έχουν δικαίωμα αγοράς παλαιοί και νέοι κάτοχοι έως στις 21/6 με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους από 1/6 στα εκδοτήρια, με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Από Τετάρτη 22/6 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους, με την τιμή, της πρώτης περιόδου.

2η Περίοδος

Έναρξη 22/6

Online και εκδοτήρια θύρας 25 – Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00).

* Από 22/6 ελευθερώνονται οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί και ισχύουν οι νέες τιμές (2η περίοδος).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

21 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 13:22 Σύνδεσμος σχολίου

    o μαρινακης εχασε το πρωταθλημα απο τον νταρθ βεηντερ που τα βρηκε με τους τζενται για του κοψουν πρωταθλημα,την μασωνικη στοα,τους σιωνιστες,τη νεα ταξη πραγματων και τον σορος.φυσικα και φταει η ουεφα για τα 15σερι ματς χωρις νικη ευρωπη,φυσικα και φταει η φιφα για τους 4 προπονητες και σχεδον 50 παιχτες σε μια σεζον,φυσικα και φταει η κυβερνηση για τις γκελες με γιαννενα,αρη κλπ...προσφερε απλοχερα τον γελωτα γελοτοποιε της καρδιας μας,μονο εσυ μπορεις giorgos μαρινακικος!

  • Βολος 7
    Βολος 7 Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Red arrow τα είπες όλα και βασικα είπες τα σωστά . Αυτή την γνώμη έχω και γώ προσωπικά . Είναι φως φανάρι ότι ο μαρινακης δεν διοικεί την ομάδα σωστά. Και είναι ντροπή κσι ονειδος που την κατάντησε καφενείο. Για να δούμε φετος

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειπαμε.Διαρκειας οταν δουμε χειροπιαστα εργα ,οχι λογια του αερα . Καλημερα σε ολους.

  • Αργύρης
    Αργύρης Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Να έχετε υπόψην σας ότι για παράδειγμα, τα ματς με τον παναθηναικο θα ειναι κεκλεισμένων ..

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 01:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν το πίστευα... Γέλαγα. Αλλά τελικά είναι αλήθεια. Υπάρχουν ψεκασμενοι....giorgos, εσένα εννοούσε ο Καμμενος!!!! Και τον έλεγαν τρελό. Ορίστε...... Η δικαίωση του ήρθε μετά από χρόνια.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ εσείς που κράζετε τον Μαρινάκη επειδή με Όλους Κόντρα(επί, κυβέρνηση, Ουέφα, ΦΙΦΑ) έχασε το πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια πάρτε τα Πατατάκια σας, το ποπ-κορν σας κ στο νεκροταφείο του ΣΕΦ.
    Γιατί έτσι το Καταντησατε.
    Κ όταν βγει κανας μακισικ κ πει ότι ζήλεψε την ατμόσφαιρα των ξένων οπαδών(πχ Φενέρμπαχτσε) κ θέλει εχθρική ατμόσφαιρα προκειμένου να χάσει την Ευρωλίγκα για ακόμη μια φορά μην του κακιωσετε.
    Για σάς το λέει.
    Βλέπετε ο Βαγγέλας ευθύνεται για το Καραϊσκάκη που είναι Σταθερά στην 10αδα των γηπέδων με Εδρα-Κολαση Όπως λένε διάφοροι στο εξωτερικό καθώς επίσης κ για το Παπαστράτειο τρελοκομείο.
    Κ κάποιοι άλλοι ευθύνονται για το νεκροταφείο.
    Περαστικά σας.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Red7Arrow ΗΜΑΡΤΟΝ
    Red7Arrow ΗΜΑΡΤΟΝ Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να πούμε κάποιες αλήθειες....
    Κάποτε υπήρχαν τα διάρκειας;;;;;;
    Πρέπει δηλ να πάρω διάρκειας για να στηρίξω;;;;;;;;;;;
    Να το πάρω όταν βλέπω ότι υπάρχει προσπάθεια και σοβαρό πλάνο ναι, να πάω να πάρω.
    Όταν όμως βλέπουμε το ίδιο σκηνικό, μια κατάσταση καφενείου, παράγοντες ντροπή για τον σύλλογο, μεταγραφές από τα πανέρια της Αφρικής μέσω μανατζαρεων που έχουν κάνει τον Ολυμπιακό μαγαζάκι τους και έναν πρόεδρο που είναι εκτός τόπου και χρόνου επειδή τα μυαλά του τα έχει στις ξένες ομάδες του...... ΌΧΙ φυσικά σιγά μη πάρω διάρκειας!!!

    Όπως κάποτε, αν δει ο κόσμος ότι υπάρχει διάθεση από την διοίκηση να κάνουν ξανά μεγάλο τον Ολυμπιακό, θα πάει να πάρει διάρκειας. Μέχρι τότε αν θέλω στηρίζω και αγοράζοντας εισιτήρια σε αγώνες που θα κρίνω ότι χρειάζεται η ομάδα στήριξη.
    Να πάω να γεμίζω όμως ένα γήπεδο για να με κοροϊδεύουν αυτοι που διοικούν την ομάδα, δεν τρελάθηκα τόσο!!!!!

    Και κάποιοι που λέτε να στηρίζουμε στα δύσκολα..... Ξυπνάτε... Γίδια.
    Δεν υπάρχουν δύσκολα. Κάποιοι επέλεξαν να φτάσουν την ομάδα εκεί που έφτασε. Ας βάλουν μυαλό να κάνουν πρώτα με έργα και πράξεις τον Ολυμπιακό δυνατό και βλέπουμε!!!

    Για αυτό στηριζαμε τόσα χρόνια. Έχουμε φάει τα λεφτά μας και το χρόνο μας για τον Ολυμπιακό.
    Και τι είδαμε;;; αυτή η στήριξη για τη διοίκηση μεταφράστηκε ως αδυναμία.
    Αντί χάρη στη στήριξη αυτή τόσα χρόνια να κρατήσουν την ομάδα δυνατή, αποφάσισαν κάποια στιγμή να μας κάνουν καφενείο των μάνατζερ και τσιφλίκι τους.

    Ντροπή σε όλους αυτούς!!!!

    Δεν γέμισε ο Ολυμπιακός με Σαμασεκους, καντεδες, κουντεδες και καμάραδες και Μιραντες και Ντρεγκερ και παππούδες, από τον κόσμο!!!!!!
    Όταν ο κόσμος στήριζε αλλά είχε στο μυαλό του. Αλλα ονειρευόταν.
    Όχι ψευτομεταγραφες αεροδρομίου τύπου Μαρσέλο και Βερσαλικο που ήρθαν για να φάνε σουβλάκια στη Γλυφάδα.
    Ούτε Παπασταθοπουλους.

    Έχουν καταργήσει τα εργομετρικά και πλέον υπογράφει ο κάθε τελειωμένος.
    Σολδανοι, Ναουελ, Πρόεδροι Σέρβοι αμυντικοί, Ραμόν, Φατιγκαδες κτλ εκτρώματα.

    Που δίνονται στους Ιωνικους και δεν μπορούν να πάρουν ούτε εκεί τα πόδια τους!!!

    Ξεφτίλες!!!!

    Ντροπή σε όσους καλούν το κόσμο να στηρίξει τον Ολυμπιακό του Μαρινακη σήμερα!!!!

    Ντροπή!!!!!!

    Ο κόσμος στηρίζει τόσα χρόνια και το ευχαριστώ ποιο είναι;;;;; το σημερινό χάλι ?????

    Ούτε το γήπεδο δεν έχει κάποια βελτίωση. Ένα παρατημένο πράγμα είναι. Μόνο τις διαφημίσεις του One Chanel ξέρανε να βάλουν και τις πινακίδες του MEGA.
    ..... Το δίχτυ που είναι στο πέταλο απέναντι από τους οργανωμένους δεν έχουν αλλάξει καν!!!!!! Είναι εκεί από το 2005!!!!!! Ένα χιλιοραμενο δίχτυ που δε μπορείς να δεις και σε πονάνε τα μάτια. Μπαλώματα και ραφές, διαφορετικο χρώμα σε άλλα σημεία....

    Όλα στον Ολυμπιακό πάνε από το κακο στο χειρότερο ΡΕεεε!!!
    Ακόμα και ο εκφωνητής των γκολ στα μεγάφωνα άλλαξε και ήρθε ένας που κάνει αγγαρεια!

    ΠΟΙΑ ΣΤΉΡΙΞΗ ρε γίδιαα!!!!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑΝΆΣΗ...ποια δύσκολα;;;;;;;

    Για πες μας ποια είναι τα δύσκολα ρε πιτογυρε σανοφαγε;;;

    ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΉ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΧΆΛΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΓΊΝΕΙ.

    ΠΟΙΑ ΣΤΉΡΙΞΗ;;;; Να πηγαίνω γήπεδο να βλέπω τον Καμάρα και τον Σαμασεκου??? Ρε ουστ!!!!!!
    Καραπαπαδες και λοιπους δεν γουστάρω να βλέπω. Τσιφλικαδες του Ολυμπιακού.

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν αφήνετε την μουρμούρα να βρεθείτε κοντα στην ομάδα .Τωρα στα δύσκολα πρεπει να γεμίσουμε το γηπεδο.
    Αν και ειναι σιγουρος οτι κανενας απο σας δεν εχει αγοράσει διαρκείας ποτε .Μονο αντιπολίτευση .
    Μουρμούριδες.Σαν τις γυναίκες σας έχετε καταντήσει

  • Νικος 7
    Νικος 7 Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Γραμμενο τον εχω τον Μαρινακη και αυτον που παρουσιασε τα διαρκειας, και οσους τους περιτριγυριζουν...

    Διαρκειας φυσικα και παρω, να δω απο κοντα την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ με τον ΔΑΦΝΩΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ στην καρδια....

    Τωρα αν μπορει ο Κορδον να θαυμασω και μια ομαδαρα απο Μαρθελινο, ακομα καλυτερα!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...