roumeliotis

Carwiz

«Δικαιωμένος που έφυγα από Μαρσέιγ για ΟΣΦΠ»

casino loutrakiou
redwell

Κοινή συναινέσει έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον αρχισκόρερ του Θρύλου τη φετινή σεζόν να μιλά για τη δικαίωσή του να φύγει από τον Ολυμπιακό της Μασσαλίας και να έρθει σε αυτόν του Πειραιά.

Αναλυτικότερα ο 31χρονος γκολεαδόρ μίλησε στο Canal+ για την Μαρσέιγ, τον Θρύλο, την επιστροφή του στην Εθνική Κονγκό αλλά και για την περίοδο που είχε μείνει χωρίς ομάδα:

«Τι δεν λειτούργησε στη Μαρσέιγ; Νομίζω ότι ήταν το τάιμινγκ τέτοιο που δεν μπορούσα να παίξω. Όταν έφτασα στη Μασσαλία, δεν ήμουν σε κορυφαία φόρμα.

Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δεν υπάρχει απαραίτητα χρόνος προσαρμογής, πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και αυτό είναι όλο… Μπροστά μας είχαμε μια μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οπότε έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, τόσο εγώ όσο και η ομάδα.

Μίλησα με τη διοίκηση και νομίζω ότι ήταν καλύτερο για εμένα να φύγω. Είναι μια επιλογή που νιώθω ότι με δικαίωσε. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί έχω βρει τα πατήματά μου.

Οπότε δεν υπάρχουν τύψεις που έφυγα από τη Μαρσέιγ. Θεωρώ ότι από αυτή την υπόθεση είναι όλοι κερδισμένοι. Εγώ πάω καλά στον Ολυμπιακό και η Μαρσέιγ πάει επίσης καλά τη φετινή χρονιά κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί».

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε και για την περίοδο που ήθελε να συνεισφέρει στην Εθνική Κονγκό, αλλά δεν είχε ομάδα και δεν έπαιζε: «Είχα βάλει την παρουσία μου στην Εθνική σε... παύση και είχα τον χρόνο να σκεφτώ.

Αποφάσισα πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου και τη χώρα μου διότι το έχει ανάγκη. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν είχα ομάδα και έπρεπε να κάνω μια παύση για να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά. Το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, αλλά η ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλος παίκτης είναι ο Μακάμπου μακάρι να είχαμε και άλλους σαν και αυτόν

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας, Manolis δυστυχώς το κλίμα έντασης "μετράει" και αυτό το βλέπουμε έντονα στη τν, στα ραδιόφωνα και όχι μόνο, αλλιώς θα το είχαν εξαφανίσει όσοι δεν τους αφορά, αφού μόνο γραφικότητα και υποβάθμιση κλίματος προσφέρουν!!!!
    Πάραυτα δεν γίνονται μόνο επειδή υπάρχει διαφορετικότητα απόψεων, αλοίμονο, αλλά τελικά καταφέρνουν άλλοι με μαεστρία και άλλοι από βλακεία να κρατούν σε επικαιρότητα τους ανύπαρκτους που εντός γηπέδου δεν υπάρχουν πουθενά!!!!!

  • Manolis
    Manolis Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πολύ τοξικότητα ρε φίλε.Σεβομαι το σάιτ red goal αλλά παρα πολύ που μπαίνουν εδώ μέσα όχι όλη βγάζουν χολή για την ομάδα.Ναι στην κριτική αλλά πολύ τοξικότητα ρε φίλε.Δν ξαναγράφω τπτ.χουανκ James φορτουνη emvila bakambou που τν βγάζετε σαπακι κάποιοι γελάω μάγκες 14 γκολ και θα κλείσει σεζόν τουλάχιστον με 20 ποιον θέλετε.rodiney samasekou άσχετο αν δεν έχει παίξει με βάση την αξία του.ειναι συνολικό το πρόβλημα στην ομάδα δεν φταίει μόνο το ρόστερ φανταστείτε ότι με όλα αυτά που έχουν γίνει φέτος μπορεί να τους πάρουμε και το πρωτάθλημα και Μν μου πείτε κάποιοι ότι είναι σαπακια η άλλη γιατί ούτε εσείς που κράζετε δεν πιστεύατε ότι θα είναι έτσι η βαθμολογία τώρα.δν έπρεπε να ανανεώσει καν ο μαρτινς μάγκες αυτό έφταιξε η ομάδες φτιάχνονται το καλοκαίρι εννοείται μεγάλη αστοχια του βαγγελα.ΜΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΏΝΕΤΕ ΟΛΑ...........ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΝ ΑΡΕΣΕΙ......

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθε φορα λογω εγκεφαλικης ανικανοτητας να απαντησεις λες περι μπεκρας ανυπαρκτε.ουτε στο δημοτικο ετσι. και οταν σου ετριψα στα μουτρα που και ποτε δικαιωθηκα με λινκ παλι τα ιδια ελεγες, αμοιβαδα. Εισαι μια ανθρωπινη τραγωδια, ενας πουθενας που εξευτελισα και ντρεπεται να γραψει με το ονομα του και γράφει με αλλα οποτε γραφω, οποτε καμια μεγαλη ιδεα για εαυτο μου, εσύ ασχολείσαι μαζι μου λογω εμμονης και κομπλεξ.
    Υ. Γ. Για τον φιλο που λεει γιατι ασχολουμαστε, φίλε εδω ειναι μικρογραφια της κοινωνιας. Στους κοπλεξικους που σε λοιδωρουν η μη απάντηση, οπως και στην ζωη, θεωρειται ως αδυναμια, οποιος εχει μυαλουδακι απανταει καταλληλα. Αν εσυ στη ζωη σου δεν απαντας οταν σου επιτιθονται οκ.εγω κανω οτι και εξω.

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας έχετε κουράσει με τις σοφιστικέ αναφορές σας στο παρελθόν !!! Μαρινάκης Κόκκαλης συγκρίσεις παρασυγκρισεις !! Ρε δε βαρεθηκατε να γράφετε ιστορίες !!! Αυτά τα κάνουν στα γεράματα !!! Είπαμε να κάνουμε λίγη κριτική καλόβουλη σαν ολυμπιακοί αλλά εσείς χτυπιεστε σαν αντίπαλοι !!! Ρε ούτε τον εμφύλιο δεν υπήρχε τόση έχθρα !!! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιους Ολυμπιακούς !!! Μαρινακιδες Κοκαλακιδες , μπασκετικό , ποδοσφαιρικοί , ταβλαδοροι , πάμε για πεντακοματικο Ολυμπιακό !!! Χαλαρώστε και απολαύστε την Θρυλαρα παντού !!! Το ποδόσφαιρο τους έχει κάνει όλους Κόττες εκεί πονάνε εκεί έχουν φάει τις σφαλιάρες που τους έκαναν κουτούς !!! Τι να μιλήσει ο Αεκουλης για μπάσκετ η ο Ορκ !! Ποδόσφαιρο κύριοι ο βασιλιάς των σπορ !!

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ναι πραγματικά όλα γύρω σου γυρίζουν όλοι εσένα σκέφτονται.Μεγαλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου μπεκρουλιακα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως κάποιοι να ασχολείστε με το τι λέει ο καθένας φίλος της ομάδας και να χλευάζετε αντί να λέτε καμία χρήσιμη ιδέα μπας και ληφθεί υπόψιν για το καλό της ομάδας, είναι μία προοπτική "αρρωστημένη" που μόνο εξυπηρετεί τους απέναντι που κάνουν την δουλειά τους μια χαρά, όπου χωρίς να έχουν πετύχει απολύτως τίποτα εντός και εκτός Ελλάδας, έχουν τα ηνία και τον πρώτο λόγο παντού και κυρίως στα ΜΜΕ που μοιάζει σαν να είναι αυτοί που έχουν τα 47 αντί εμείς!!!!!
    Καταλάβετε επί τέλους ότι δεν μιλάτε σε εχθρικό περιβάλλον και αντίπαλους οπαδούς της ομάδας αλλά φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι λένε την άποψη τους -σωστή, λάθος, τραβηγμένη ή όχι- δεν έχει σημασία ώστε να βγαίνει τέτοιο μένος και τόσος χλευασμός λες και μιλάς σε κάποιον που μισείς αφόρητα;
    Εντάξει κάποιος μπορεί να τρολάρει, ο άλλος να βελάζει ο άλλος λέει τραβηγμένα πράγματα, ο άλλος λάθος, ε και????
    Το έχουμε γράψει ορισμένοι 100 φορές, σε site της ομάδας σχολιάζετε όχι σε κανένα site των απέναντι;
    Ασχοληθείτε με την ομάδα και με τα όργια που κάνουν οι απέναντι και αφήστε τον κόσμο της ομάδας ήσυχο να πει ότι θέλει;
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ??????
    ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΕ!!!!!!

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    εσυ π αλλαζεις ονοματα γιατι δεν μπορεις να υποστηριξεις τα παντελονια που φορας εξωτερικα και εσωτερικα εισαι πολυ χειροτερος του mountains που κραζεις. Σε εκανα να ντρεπεσαι να γραφεις με το ονομα σου γιατι αυτος εισαι. Κερδισε το σαητ να μη γραφεις. Μεγαλη χαρη τους εκανα.

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπεεεε η μαγική τριπλέτα ξαναχτύπησε.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη αλλα δε κατάλαβα τι εννοείς με το σχολιο σου. Κανένα του σημείο.

    Ζίζι ρόμπερτς, ενας παίχτης που ηρθε Ολυμπιακό επειδή εβαλε γκολ νικης κοντρα στον Βάζελο. Οκ...μετριοτατος και λογιζεται ως μια απο τις "πατάτες" μεταγραφές επί Κοκκαλη εποχής.
    Συνολικά αν κάτσεις και σκεφτείς παίχτες σαν αυτόν, θα βρεις κι άλλους αλλα ολοι μαζι δεν φτανουν τον αριθμο των παλτών που εχουν έρθει επι Μαρινάκη!
    Το να μου φερνει ο Κοκκαλης εναν Ρομπερτς και 3 Ζιοβανιδες δε μου λεει κατι κακο.
    Το να μου φερνει ομως ο Μαρινάκης 3 Ρομπερτς και 1 Χάμες, ειναι αστειο.
    Δε ξερω με το σχολιο σου σε τι αναφέρεσαι ακριβώς, αν εισαι κατά των δικών μας σχολιών η υπέρ, ελπίζω να σε κάλυψα ομως.
    Ο Αλέφαντος ηταν μια επιλογή απο καρδιάς, του Κοκκαλη, γιατι ο ανθρωπος ηταν γαυρος και λαικός τύπος. Δεν εντυπωσιαζόταν απο τους ξενους αυτούς τους υπερεκτιμημένους.......
    Προσωπικά προτιμώ Αλέφαντο παρά Γκαρσίες, Κορμπεράν και Μαρτινιδες....
    Η γραβάτα σας μάρανε καποιους....και το δηθεν επιπεδο.
    Ο Αλεφαντος ηταν αυτος που ηταν, τον σχολιαζαν και γελαγαν καποιοι γελοιοι αλλα τη μπαλα που ηξερε δεν την ηξεραν πολλοι που παριστανουν τους γνωστες!!!
    Ο Ολυμπιακός κάποτε ειχε ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και παιχτες, παράγοντες, προπονητες με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και πνεύμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    Ενώ τωρα εχεις τυπικουρες και Ολυμπιακάρες.

    Καποτε γκρινιάζαμε με τον πηχη ψηλά επειδη δεν καναμε το κατι παραπάνω στην Ευρώπη ενώ ειχαμε σιγουρη τη συμμετοχη μας στο Ch.League....
    Σημερα θα φτασουμε να παιζουμε στο Conferance και θα χαιρόμαστε!!!

    Αυτο καταφερε ο Μαρινάκης σημερα....
    Να χαιρόμαστε με τη κατάντια μας....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...