roumeliotis

Carwiz

«Η ομάδα μας δίνει απαντήσεις...»

casino loutrakiou
redwell

Με τρία γκολ μέσα σε 16' στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πήρε το σκαλπ της ΑΕΚ στην OPAP Arena, με τον Μίτσελ σαφώς χαρούμενο να τονίζει μετά το τέλος του ματς:

«Παίξαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως δείχνει με αυτά που έχει καταφέρει και από το που είναι στη βαθμολογία, όμως αυτό δίνει αξία στη νίκη μας, σήμερα παίξαμε πολύ καλά και την αξίζαμε.

Στο πρώτο μέρος δεν καταφέραμε να βγούμε στην αντεπίθεση κάναμε πολλά λάθη, στην επανάληψη έγινε αυτό και βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε και πήραμε τη νίκη.

Η ομάδα μας δίνει απαντήσεις και προσπάθει. Βρίσκομαστε κοντά στον στόχο μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Συνεχίζουν να υπάρχουν 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα αυτό ίσχυε από την αρχή, αυτό ισχύει και τώρα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απλά συνεχίζει να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ σε Ελλάδα και στην Ευρώπη σε μπάσκετ, βόλευ και πόλο όπως και σε άλλα αθλήματα ακόμα, με χρυσά μετάλια ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!
    Η μανία κάποιων να ψάχνουν να μειώσουν την ομάδα μας σε κάποιο άθλημα όπως εφέτος στο ποδόσφαιρο, με άθλιους χαρακτηρισμούς και κακία για τους δικούς τους λόγους ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ, είναι μικροψυχία και κόμπλεξ και κάθε φορά θα γελοιοποιούνται που η ομάδα θα δείχνει ακόμα και σε μία αποτυχημένη χρονιά να μπορεί να ταπεινώνει με νίκες όπως χθες με την βαριά φανέλα που έχει και παίκτες που εκείνοι δεν θα μπορέσουν να έχουν ποτέ!!!!!

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα πανηγύρια αλλά πέραν των 3ων βαθμών και την ψυχολογική ανάταση δεν χρειάζεται να το τραβάμε παραπάνω από ένα αγώνα πρωταθλήματος ! Θα σταθώ σε δύο πράγματα για το χθεσινό παιχνίδι . Πρώτον στο ΜΑΡΙΑΝΙ !!! Στη φάση του Κανος που του κάνει το φάουλ έξω από την περιοχή ο Μπούκουρας!!! Γαργαρα και δεν το είδαν ούτε διαιτητής ,ούτε επόπτης , ούτε 3_4 που κάθονται στο δωματιακι με καμία 15 κάμερες !!! Απίστευτη αλητεία !!! Εσκεμμένα δεν το είδαν το είδαν και το παραειδαν !!! Αλλά δυστυχώς πρέπει να κερδας και το κάθε ΜΑΡΙΑΝΙ και αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια !!!! Γιατί ρε δε σφυρατε σωστά ? Γιατί ρε βάλατε το βαρ αφού σας εκθέτει και γίνεστε γελοίοι ? Δηλαδή στα πρώτα λεφτά δεν δίνονται αποβολές ? Η μαδημενη με τον αστέρα στο 4 πήρε αποβολή !! Μην την σπρώχνεται τίποτα σπουδαίο δεν είναι και αν είχε την διαιτησία του Ολυμπιακού θαταν 15 βαθμούς πίσω !!! Αθανασιάδης Ρότα , Χατζηπετρης, Βύντρα, και Μουκουτετοιος δηλαδή αυτοί είναι παιχταραδες αμυντικοί ΧΑ ΧΑ ΧΑ !! Διάβαζα πάλι ορισμένα σχόλια ανυποψίαστων ολυμπιακαρων (????) να γράφουν τα δικά τους προσωπικά δράματα ζωής !!!! Τώρα στηρίζουμε την ομάδα , κάνουμε κριτική λέμε τη γνώμη μας αλλά δεν απαξιώνουμε τον παίχτη η τους παίχτες που θα χρειαστουμε για τη συνέχεια !!! Ούτε γω θέλω αυτούς που έχουμε θέλω να βλέπω παιχταραδες !!!! Εκραζα το Μίτσελ αλλά λίγο ήθελε να είχαμε 5_6 βαθμούς παραπάνω και μη κάνετε αυτοί που κράζετε μόνιμα ότι δεν τοδατε εκτός αν πράγματι δεν βλέπετε καν μπαλλα ! Το δεύτερο που θα σταθώ είναι ότι κάτι δεν πάει καλά στο μεσοαμυντικο κομμάτι της ομάδας !! Δεχόμενοι πίεση λειτουργούμε επιπόλαια με αποτέλεσμα να έχουν πλεονέκτημα οι αντίπαλοι . Πρέπει να δουλέψει όσο μπορεί ο Μίτσελ και όσο ξέρει να διορθώσει το κομμάτι αυτό . Όσο για μεταγραφές έχουμε χρόνο να γράψουμε ! Τώρα αυτοί είναι η ομάδα καλώς η κακώς και θέλει την στήριξη των πραγματικών Ολυμπιακών !!! Πριν λίγες μέρες είχα γράψει ότι είμαστε τόσο χάλια φέτος αλλά εμάς φοβούνται !!!! Είναι αλλιώς να είσαι πρωταθλητής Ολυμπιακός !!! Μόνο ο θρύλος τα κάνει αυτά !!?

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 02:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κουλα ακόμα και καλύτερη θα τρώει τριαρες! Για αυτό είναι ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα και όχι η κουλα! Αν το σημερινό παιχνίδι μας κάνει να νομισουμε ότι η ομάδα μας είναι η καλύτερη και δεν χρειάζεται ενίσχυση θα είναι μεγκα λάθος! Ο κανος είναι ένα κανονικό εξτρεμ που δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν έχει τα τελευταία χρόνια! Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν τον ποντενσε πχ ,αλλά δεν είναι μποιλερ, ντελαφουεντε κλπ σαπακια! Δυστυχώς ο βαζελος που έφαγε τρία από μπαοκ και έπρεπε να χάσει και στα δύο μεταξύ μας είναι το πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο τότε που ανελαβε ο Μλτσελ την ομάδα πήρε περισσότερους βαθμούς απο τους άλλους διεκδικητές.Ενω θα είχε + 4 αν δεν μας εκλεβαν στα παιχνίδια με τους βάζελους.Μια χαρα είναι!

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιτσελ ο Αλμέϊδα σου πήρε την ταυτότητα παλι , η ομάδα μας δεν υπήρχε στο γήπεδο . Ημασταν πολυ τυχεροι . Στον πάγκο πάλι ύπνος . Ο Κανός εξαφανισμένος , δεν υπήρχε . Ο Μπιέλ το ίδιο

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίτσελ;;;;;;;;;;;;;
    Σήμερα ήταν τα κανονικά εγκαίνια.

    Ένας άλλος Μίτσελ ο Τοντ Μίτσελ είχε βάλει 42 πόντους κ εγκαινίασε το κλειστό Γ.Μοσχος
    Το θυμάστε;;;;;;;;
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Μιχάλης  Α
    Μιχάλης Α Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα, ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν μαζί μας...
    Η ομάδα όμως, δεν πατούσε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και αυτό προβληματίζει.
    Χρειαζόμαστε σίγουρα ενίσχυση, για προπονητή δέ, αν δεν βρούμε κάποιον που κάνει την διαφορά, καλύτερα να μείνουμε με τον Μίτσελ.
    Καλή επιτυχία στη συνέχεια!

  • Γιώργος Κέρκυρα
    Γιώργος Κέρκυρα Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλμειδα φύγε μόνος σου με το καλό μην σε διώξουμε με το κακό........Δεν γίνονται έτσι οι ομάδες.Ο Μίτσελ είναι μια χαρά προπονητής,για εδώ μιλάμε πάντα και στην Ευρώπη μας είχε μία χαρά, 7 νίκες στο champions league!!!!

  • Papps
    Papps Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριε Μίτσελ σεμνα, μην λες τιποτα !!! Δεν κερδισες τιποτα εσυ.. Οι παιχταρδες πηραν τον αγωνα με την αξια τους !! Ο Φορτουνης ο Μακαμπού ο Χουανγκ. Εσυ παλι λαθος αλλαγες εκανες, παλι κοιμοσουν στον παγκο !!! Κοιτα να διορθωθεις και να ξυπνησεις γιατι στα πλευ οφ τα πραγματα ειναι δυσκολα !!! θελω την γνωμη σου REDGOAL εαν κανω καπου λαθος,,, μηπως ειμαο πολυ αυστηρος με τον Μιτσελ !!

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητηρια για την σημαντικη νικη αλλα ας μην μας αποπροσανατολισει το σημερινο αποτελεσμα...η ομαδα χρειαζεται σοβαρες προσθηκες κ χτισιμο απ την αρχη...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...